PFC Litex написа:...Ти го каза...
Аз ти писах на лично, ти не ми отговори , кажи поне тука знаеш ли горе долу колко ще е билита /.. 5, 10 , 15 ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:...Ти го каза...
storm написа:PFC Litex написа:...Ти го каза...
Аз ти писах на лично, ти не ми отговори , кажи поне тука знаеш ли горе долу колко ще е билита /.. 5, 10 , 15 ?
storm написа:PFC Litex написа:...Ти го каза...
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:Искам Литекс да ни вкарат три гола и да се маха тая пловдивска паплач.Ако след загуба ще има оставки съм навит да паднем
george_speed75 написа:Искам Литекс да ни вкарат три гола и да се маха тая пловдивска паплач.Ако след загуба ще има оставки съм навит да паднем
PFC Litex написа:bigbonusprize написа:storm написа:Горе долу колко фенове ще сме в Ловеч, някой има ли инфо.. Искам да подпалим селото..![]()
![]()
Поне 2000
Нищо, че трибуната събира макс 1 500 човека де
Отделно нали знаеш, че не са решили, не са отпуснали само 10% от капацитетът на стадиона
Между 1 000 и 1 300 ще са феновете на Левски.
Както и да има желания, все пак мачът е в работен ден от 18:00 часа, което малко или много си е сериозна спънка.
bigbonusprize написа:Добре и на 1500 се съгласявам.
Ако отпуснат 10% това ще е върха на малоумието. Наполовина празен сектор. От това губи само футбола и гришата - 4000лв
Blue Mind написа:Последно време не съм много много оптимистично настроен за този мач.. дано бием
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта