Кажете мнението си относно...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CapO
Контакти:

Re: Кажете мнението си относно...

Мнениеот CapO » 31 мар 2011 00:12

1.Непроменено-за едни добро, за други лошо.
2.Все по-зле. По-прост народ по-лесно се управлява.
3.Не вярвам да има разлика от сегашното състояние.
4.Тези риалити формати са ужасно прости.
5.Краси Радков.
6.Не мога да се изказвам. Нито я познавам като човек, нито съм слушал повече от 3 нейни песни.
7.Като цяло не гледам телевизия. Слагам БТВ и НОВА пред БНТ. БНТ е телевизията на миналия век :)
8.Слави отдавна. Другите още повече. Не може с една идея 10 години без промяна.
9.Свързано е с трети въпрос. Слабо образование. Не познвам възпитани, образовани хора, които да въртят гюбеци.
10.Като цяло много. На примависта "Гладиатор".
11.В САЩ е много хубаво и подредено.
12.Братски народ. Пълни пияници и ненормалници. Голям фен съм им.
13.Планът Маршал май се казваше. За всичко са виновни американците. Те ги възраждат след втората световна. Ако обстоятелствата не се бяха стекли така сега надали немците щяха да са толкова напред.
14.Не ми се мисли.
15.Пълни.
16.В България, но някак си по-подредена да бъде. :)
17.Естествено, че са сред Великите писатели.
18.Симеон и Крум.
19.Спартак :).
20.Шефче :)
17.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 мар 2011 00:15

1.Какво ще бъде положението в България след 15 години?
По-добро от сегашното.

2.Българското образование
Има някои неща, които трябва да се променят възможно най-бързо.

3.Развитието на Българския футбол
Може да се каже, че се развива, но футболът в другите европейски страни се развива с много по-бърз темп.

4.Мнението ви относно Биг Брадър Мюзик Айдъл и подобните формати
Повечето формати са безсмислени, глупави и зле направени, но има и някои, които са интересни, полезни и приятни за гледане.

5.Кой ви е любимия Български актьор
Красимир Радков

6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек?
Не я познавам и не мога да отговоря.

7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? и коя е най-противната ви от тези?
Не мога да преценя, защото и трите медии имат предимства и недостатъци.

8.Изчерпа ли се шоуто на Слави и изобщо подобни формати вечерни Шоута?
По-скоро - не.

9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга??
Защото има търсене на този "продукт".

10.Имате ли любим филм?
Не.

11.Какво ви е мнението за Сащ?
Има неща, които харесвам и такива, които не харесвам.

12.А за Русия
Като за САЩ.

13.Как си обяснявате факта че Германия е истински лидер в автомобилостроенето философията и класическата музика?
Не съм съгласен, че са лидери във философията и класическата музика.

14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ?
Не знам, може би щеше да има ТСВ ;)

15.Гений ли са Японците ?
Не, просто са трудолюбиви, амбициозни и самодисциплинирани.

16.В коя държава искате да живеете?
България.

17.Сервантес и Шекспир казват че са най-великите писатели но дали е така всъщност??
Лично за мен - не.

18.Кой е за вас най-великия Бг владетел?
Няма "най-велик".

19.А най-великия пълководец?
Като предишния въпрос.

20.Какъв искахте да станете като малък?
Няколко професии са, обичайните мечтани професии. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 31 мар 2011 02:05

1.Мисля,чe ще е малко по - добро
2.Пълна трагедия
3.БГ футбол и развитие - несъвместими понятия
4.Не ми допадат
5.-
6.Много добра певица,но не мога да преценя какъв човек e
7.Не гледам ТВ напоследък
8.Смятам,чe няма място в родния ефир
9.Защото такъв е манталитетът на българина
10.Трудно ми е да определя само един,но може би Glory Road
11.Противоречиво
12.Никак не я харесвам Русия,понеже почти винаги подкрепя Сърбия и създава доста главоболия на съседните си народи
13.Немците са трудолюбива,умна и дисциплинирана нация
14.В историята НЯМА ако
15.Не знам,но дано се възстановят по - бързо от това,което ги сполетя
16.България
17.Нямам чак толкова широк поглед над литературата,за да определя кой е най - велик
18.цар Иван Асен ||
19.Наполеон Бонапарт
20.Клошар :lol:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 31 мар 2011 03:50

smoothc написа:Следните въпроси:
1.Какво ще бъде положението в България след 15 години? -Каквото го направят политиците

2.Българското образование - Много Зле

3.Развитието на Българския футбол - от 2007 година подържаме едно ниво 0

4.Мнението ви относно Биг Брадър Мюзик Айдъл и подобните формати - Беше интересно с Пацата и Пенъо

5.Кой ви е любимия Български актьор - Георги Мамалев

6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек? - много вие

7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? и коя е най-противната ви от тези? - Бтв гледам най-често нямам претенции

8.Изчерпа ли се шоуто на Слави и изобщо подобни формати вечерни Шоута? - Шоуто на Слави не, но другите ДА

9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга?? - Заради младите хора

10.Имате ли любим филм? - Never Back Down

11.Какво ви е мнението за Сащ? - Хората са си направили условия за живот явно е Добро

12.А за Русия - Мазохисти

13.Как си обяснявате факта че Германия е истински лидер в автомобилостроенето философията и класическата музика? - Ами защо България не е ?

14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ? Нямаше да живея сред мангали

15.Гений ли са Японците ? - Хора които могат

16.В коя държава искате да живеете? България защото ми е родина , а иначе мечта ми е поне за година-две да поживея някъде другаде

17.Сервантес и Шекспир казват че са най-великите писатели но дали е така всъщност?? Не най-великите са Ханс Кристиен Андерсен и...някой друг

18.Кой е за вас най-великия Бг владетел? Крум

19.А най-великия пълководец? Аспарух

20.Какъв искахте да станете като малък? Аз станах - Продавам миди лятото :lol: :lol:

Моля отговорете на въпросите.

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 31 мар 2011 03:51

А и до автора и до всички други хубаво е по-чест да се правят такива теми интересно ще е ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 мар 2011 12:20

1.Какво ще бъде положението в България след 15 години? Няма да е кой знае колко по-различно от сега от гледна точка на социалното положение,но определено очаквам напредък в инфраструктурата.

2.Българското образование-Има качествени ученици и студенти,има и тъпанари такива,има качествени учители и преподаватели,има и тъпанари такива.Системата не е перфектна,но рядко критикувам нещо,за което не мога да дам кокретна алтернатива.

3.Развитието на Българския футбол-Бази,треньори,манталитет.Талантите винаги ги е имало.

-4.Мнението ви относно Биг Брадър Мюзик Айдъл и подобните формати-Интересни за гледане,много пари правят продуцентите от тях.

5.Кой ви е любимия Български актьор-Може би Чочо Попйорданов и Асен Блатечки.

6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек? Изявите и го доказват.

7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? и коя е най-противната ви от тези?
Винаги съм гледал повече НОВА,за мен там са били винаги най-интересните водещи и предавания.БТВ ми е много стерилна,много лигава,много захаросана телевизия и официоз на почти всяка власт,най-вече на предната.БНТ е пълен провал от много години насам.
8.Изчерпа ли се шоуто на Слави и изобщо подобни формати вечерни Шоута? Слави със сигурност се е изчерпал,но докато взима пари от комунистите ще е на екран.Иначе за формата не мисля,че е изчерпан напълно.

9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга?? Манталитет.

10.Имате ли любим филм? Може би Армагедон.

11.Какво ви е мнението за Сащ? Винаги съм се дразнил,когато се поставя въпроса за САЩ или Русия си.България е член на ЕС,това е пътят,който трябва да следваме.Бих казал,че Сащ и Русия си приличат по много неща.Определено по-качественият живот се води в Америка,по-развитата държава е,но не бих живял и на двете места.

12.А за Русия-отговор 11.

13.Как си обяснявате факта че Германия е истински лидер в автомобилостроенето философията и класическата музика? Отново манталитет.

14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ? Щеше да има три държава на контитента-Германия,Италия и България :lol: Иначе няма как да знам,понеже това не е било възможно.

15.Гений ли са Японците ? В сравнение с другите нации да.

16.В коя държава искате да живеете? България.

17.Сервантес и Шекспир казват че са най-великите писатели но дали е така всъщност??
Не смятам,че може да се каже кой е най-великият писател,
18.Кой е за вас най-великия Бг владетел? Същото като предния въпрос.

19.А най-великия пълководец? Няколко Римски императори.

20.Какъв искахте да станете като малък? Като дете ти се въртят какви ли не мечти,но се радвам,че станах човек.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Свободна зона”