Преотстъпени играчи - кой, къде и как се представя?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Преотстъпени играчи - кой, къде и как се представя?

Мнениеот deepblue1963 » 30 мар 2011 19:17

Captain Stottlemeyer написа:
THE G.A.M.E написа:Лично за юношите ще е далеч по добре да остават в Левски !
Така ще свикват с обстановка, стил на игра ... ще играят ( тренират ) с далеч по силни съиграчи, съперници и т.н.
Тоест - ще има какво да научат ...

А сега, там където са - в Несебър, Видима, Мездра и т.н. какво и от кой да научат ? ?
Абсолютно наложително е, младите ни играчи идващи от школата да остават в Левски !
Дори само да дишат левскарски въздух и да усещат "синя" атмосфера е достатъчно ...

Колега така е, но кой ще ги издържа през това време?! Клубът не може да си позволи да "храни" (колкото и грубо да звучи) тридесетина играчи, от които половината не дават никакъв принос за издръжката му. :(

Ами като спрем да "храним" разни Матондита,ще има за някой и друг юноша.Какъв е приносът на Матондо за заплатата,която получава?Има и други...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 30 мар 2011 19:51

Аджов е в Миньоро не във Видима и не е преотстъпен също е и с Антонов, който е в Лудогорец. Цветан Димитров не преотстъпен и е подписал за 1.5 години с Калиакра.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 мар 2011 19:54

fero написа:Аджов е в Миньоро не във Видима и не е преотстъпен също е и с Антонов, който е в Лудогорец. Цветан Димитров не преотстъпен и е подписал за 1.5 години с Калиакра.

Чудесно!!!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2011 20:31

Като се замисли човек за този наболял проблем с юношите ни, които се преодстъпват тук и там, може да се забележи омагьосан кръг: Младите надежди не получават шанс за изява - липсвало им опит, издръжливост, игрова практика, и т.н. => трябва да се преодстъпят някъде (Калиакра, Локо Мездра, Видима, и т.н.) => отиват в съответните клубове, където си припкат редовно, ама дотам. Хубаво, натрупват "опит" и физическа подготовка, само дето не се учат от Кривия, Гонзо и Йовов, а от някакви знайни и незнайни герои => в един момент се прибират при нас, ама реално със същите качества :lol: И така си остават вечните надежди :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 мар 2011 21:15

TristaNNN написа:Като се замисли човек за този наболял проблем с юношите ни, които се преодстъпват тук и там, може да се забележи омагьосан кръг: Младите надежди не получават шанс за изява - липсвало им опит, издръжливост, игрова практика, и т.н. => трябва да се преодстъпят някъде (Калиакра, Локо Мездра, Видима, и т.н.) => отиват в съответните клубове, където си припкат редовно, ама дотам. Хубаво, натрупват "опит" и физическа подготовка, само дето не се учат от Кривия, Гонзо и Йовов, а от някакви знайни и незнайни герои => в един момент се прибират при нас, ама реално със същите качества :lol: И така си остават вечните надежди :(

Пращат ги в отбори,които или изпадат,или се борят да не изпаднат.И после ще чакаме от тях шампионски манталитет! :o :o :o

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2011 22:13

deepblue1963 написа:
TristaNNN написа:Като се замисли човек за този наболял проблем с юношите ни, които се преодстъпват тук и там, може да се забележи омагьосан кръг: Младите надежди не получават шанс за изява - липсвало им опит, издръжливост, игрова практика, и т.н. => трябва да се преодстъпят някъде (Калиакра, Локо Мездра, Видима, и т.н.) => отиват в съответните клубове, където си припкат редовно, ама дотам. Хубаво, натрупват "опит" и физическа подготовка, само дето не се учат от Кривия, Гонзо и Йовов, а от някакви знайни и незнайни герои => в един момент се прибират при нас, ама реално със същите качества :lol: И така си остават вечните надежди :(

Пращат ги в отбори,които или изпадат,или се борят да не изпаднат.И после ще чакаме от тях шампионски манталитет! :o :o :o

Това е жестоката истина :( "Кой къде се представя" е интересно, ама за момента. Радвам се, че Тевия примерно играе, Балджийски цъка някъде, Димитров вади хляб някак...ама с това не просперира клуба :roll:, а само влизаме във филма "Всички (без феновете) са доволни" :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 31 мар 2011 20:52

А защо продадоха Табаков?Нима Мадондо и Слори са по качествени?За мен е голяма грешка че не дават път на младите в Левски.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 01 апр 2011 16:49

tani написа:А защо продадоха Табаков?Нима Мадондо и Слори са по качествени?За мен е голяма грешка че не дават път на младите в Левски.

Мен за Генев най- много ме е яд. Не мисля, че е по лош от Иво, а има още потенциал! но както и да е.. надявам се след кръга да имаме свежо инфо кой, къде и как е играл
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 апр 2011 23:10

Аз мога да кажа,че нашите момчета просто не получават шанс.Някой помни ли кога наш юноша игра 5-6 мача поред като Матондо примерно и нищо не показват????????????????????? с тези нещо Гонзо ми пада в очите,защото вижда,че не става и пак ги пускат с Видович само да не си признае,че е сгрешил!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Иса игра добре сигурен съм,че Киров или Горанов щяха да се хвърлят повече от споменатите хартиени тигри.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2011 09:54

Ами много точно ...
И мен никой неможе да ме убеди, че едни - Балджийски, Горанов и Киров ще се представят по лошо от Видович, Матондо и сие !

Юношите ни ( поне тия, които са оставени в отбора ) ... биват пускани за по 15-20 мин. в които се срещат с топката 2-3 пъти ... и после - нищо не били играли !???

Докато тия "хубостници" ... горепосочените се появяват всеки мач, че понякога и като титуляри, и пак нищо не играят !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”