Докога ще се приказват глупости, ще слушаме смешни оправдания за некадърната игра на отбора в момента, за оставането на отбора без крила, кой е виновен за това бе алоонкоулу? Аз ли продадох Жо? Аз ли влача некадърниците в отбора??????
Какво е това малоумие един отбор седем години да играе само в една схема и да е неспособен да включи в някой момент нещо различно, щото само това тренирали? Аз ли водя подготовките бе алонкоолу???
Вижте Моуриньо и какво прави с отборите си по време на мач, сменя схемата по 3-4 пъти, що ли не се оправдава само с това и онова!
Ясене, на кривата ракета всички знаем какво и пречи, като сте некадърни НАПУСКАЙТЕ, не ми смятай какви точки си спечелил за тия кръгове есента и сега а обясни защо си 8 точки за Литекс!
Някой освен да дрънка глупости за отговорност, няма ли да я поеме и да се омита от отбора????
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: До Ясен Петров и Гонзо
bono написа:Докога ще се приказват глупости, ще слушаме смешни оправдания за некадърната игра на отбора в момента, за оставането на отбора без крила, кой е виновен за това бе алоонкоулу? Аз ли продадох Жо? Аз ли влача некадърниците в отбора??????
Какво е това малоумие един отбор седем години да играе само в една схема и да е неспособен да включи в някой момент нещо различно, щото само това тренирали? Аз ли водя подготовките бе алонкоолу???
Вижте Моуриньо и какво прави с отборите си по време на мач, сменя схемата по 3-4 пъти, що ли не се оправдава само с това и онова!
Ясене, на кривата ракета всички знаем какво и пречи, като сте некадърни НАПУСКАЙТЕ, не ми смятай какви точки си спечелил за тия кръгове есента и сега а обясни защо си 8 точки за Литекс!
Някой освен да дрънка глупости за отговорност, няма ли да я поеме и да се омита от отбора????
Не мисля, че Ясен и Гонзо имат думата при продажба. Всички си знаем проблема в отбора - Мустака. Всичко останало е алабализми...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Долно уйно
- Контакти:
Ясен Петров ако бе отказал това участие в "Спортно шоу Гонг" щеше да бъде по-добре за всички.
Този за 30 минути толкова глупости наговори, че на човек сват да му се завие.
На Дембеле му се разбърникал компютъра от многото оферти , а до преди месец бучаха, че няма такива
Жоазиньо се оказа, че е играл едновременно като ляв и десен халф :D
За капак поне 5 пъти каза на Грънчаров и Стоянов, ти знаеш много добре, ти знаеш много добре, все едно са в УС на Левски
Този за 30 минути толкова глупости наговори, че на човек сват да му се завие.
На Дембеле му се разбърникал компютъра от многото оферти , а до преди месец бучаха, че няма такива
Жоазиньо се оказа, че е играл едновременно като ляв и десен халф :D
За капак поне 5 пъти каза на Грънчаров и Стоянов, ти знаеш много добре, ти знаеш много добре, все едно са в УС на Левски

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Като не носят кво правят на тия постове??? Излизат и казват, това стана така защото лицето Х реши така и ние не можем нищо да направим, а като не можем нищо да направим ще си стоим вкъщи, щотото от нас няма нужда явно в Левски! А те излизат и лъжат от мен зависи, от мен зависи и накрая за тая игра и това състояние на отбота още малко ще излезе публиката виновна!
Дадено им е цялото спокойсвтие и търпимост, което се изисква, а резултатът две години е "калъвки"! Е няма как да продължава това си мисля.
Дадено им е цялото спокойсвтие и търпимост, което се изисква, а резултатът две години е "калъвки"! Е няма как да продължава това си мисля.
- bigbonusprize
- Контакти:
Разбирам те, но аз ги виждам по друг начин нещата... И затова гледам да не си хабя нервите. И нашият момент ще дойде... Срам, срам и накрая 1/4 финал 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Captain Stottlemeyer
Не че е чак толкова важно, но се пише "аланкоолу" и "калъфки".
Дори да има някакъв смисъл в мнението на автора, той се губи в правописа или по-скоро в липсата на такъв. А и на децата е пределно ясно, защо беше продаден Жо, дори против неговото желание - това не беше приумица нито на Ясен, нито на Гонзо. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Не че е чак толкова важно, но се пише "аланкоолу" и "калъфки".Дори да има някакъв смисъл в мнението на автора, той се губи в правописа или по-скоро в липсата на такъв. А и на децата е пределно ясно, защо беше продаден Жо, дори против неговото желание - това не беше приумица нито на Ясен, нито на Гонзо.
Добре бе коректоре,
тичай към некое даскало да те назначават на работа като учител по БЕЛ.
Мнението го писах бързо и под влияние негативни емоции, провокирани от глупостите на Я.П. и смешните оправдания в Гонг.
Нямам намерение да съм идеален в правописа, а и не ми и трябва.
bono написа:Captain Stottlemeyer написа:Не че е чак толкова важно, но се пише "аланкоолу" и "калъфки".Дори да има някакъв смисъл в мнението на автора, той се губи в правописа или по-скоро в липсата на такъв. А и на децата е пределно ясно, защо беше продаден Жо, дори против неговото желание - това не беше приумица нито на Ясен, нито на Гонзо.
Добре бе коректоре,
тичай към некое даскало да те назначават на работа като учител по БЕЛ.
Мнението го писах бързо и под влияние негативни емоции, провокирани от глупостите на Я.П. и смешните оправдания в Гонг.
Нямам намерение да съм идеален в правописа, а и не ми и трябва.
не е нужно да си учител по БЕЛ за да си грамотен!!!!
и другото.. носихте на ръце отбора преди 6 месеца сега ги плюете... аман вече.. писна ми да чета всеки ден.. ще махаме ли.. няма ли... ама играем слабо ама играем силно... не сме играли токова силно носихме се от силната форма на 3-ма играчи 1 го няма вече... какво се чудите толкова.. нищо кой знае колко неочаквано не е станало... а това, че пишеш тема до Гонзо и Ясен... замисли се дали ще го прочетат... пиши им на майла в Левски ... иди на тренировка иди до Ясен и му ги кажи... какво ги пишеш в форума тия въпроси... разбира се, че Батков продава и купува.. разбира се парите са малко.. разбира се, че не се работи правилно с юношите... защо толкоав сте възмутени сякъш сме играли като Арсенал, а сега играем както си играем... разликата е минимална 3 играчи ни влачеха 1 не играе 2 не са в форма.. какво го мислите!?
Последна промяна от NIKSANA на 30 мар 2011 17:58, променено общо 1 път.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Captain Stottlemeyer написа:Не че е чак толкова важно, но се пише "аланкоолу" и "калъфки".Дори да има някакъв смисъл в мнението на автора, той се губи в правописа или по-скоро в липсата на такъв. А и на децата е пределно ясно, защо беше продаден Жо, дори против неговото желание - това не беше приумица нито на Ясен, нито на Гонзо.
Вместо да му казваш как се пише аланкоолу, му кажи да не изписва турски думи.Иначе много искаш да се пише на правилен български,ама не ти прави впечатление турските думи...
NIKSANA,
това мнение го писах, евентуално да го питат от студиото Ясен докога с оправданията??? И да му напомнят за кривата ракета!
А забележката за грамотността ще се направя, че не съм я видял, щото това, което следва след нея откъм граматика е ...
Мале, малее пълно с умници тука, които са решили, че могат да казват на някой друг какво да пише, как да мисли и какво да говори. Излезте от матрицата драги ...
това мнение го писах, евентуално да го питат от студиото Ясен докога с оправданията??? И да му напомнят за кривата ракета!
А забележката за грамотността ще се направя, че не съм я видял, щото това, което следва след нея откъм граматика е ...
Мале, малее пълно с умници тука, които са решили, че могат да казват на някой друг какво да пише, как да мисли и какво да говори. Излезте от матрицата драги ...