У.Б.А.-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: У.Б.А.-Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 мар 2011 13:46

откакто Рой Ходжсън е начело на У.Б.А ( а това са вече 5 мача май), те не са губили. Е време е да паднат. Какъв по-удобен съперник за Рой, срещу който да запише първата си загуба. :lol: Не изключвам и да се получи някой Х.
Прогноза: 0-2 с голове на Керъл и Суарес 8-)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 30 мар 2011 14:26

Трябва да победим, с много, с малко - просто трябва да дишаме във врата на Спърс за 5-то място. Добро представяне на националите, но и натрупана умора. Стиви би влязъл само ако се налага, едва ли ще се рискува с него.
УБА са си корави откъдето и да ги погледне човек, но поне в няколкото гледани от мен мача, ми направи впечатление, че след 70-та минута не издържат физически.
Дедо Рой ще бъде реваншистки настроен, но и Крал Кени със сигурност има противодействие на бойката игра на УБА.
Минимална победа за 'Пуул.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 30 мар 2011 14:50

Аз очаквам лесна победа с поне 2 гола разлика и дебютен гол на Керъл.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 мар 2011 14:57

Дедо Рой направи толкова глупости като треньор на Ливърпул,че сега ще е най-малкото нагло от негова страна да ни препъне в този мач! Очаквам победа на 0 за Ливърпул!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 мар 2011 15:05

Според мен мача е троен.Последно време след мачове на националните отбори често правим издънки.Въпреки това прогнозата ми е 1:2.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 30 мар 2011 15:33

уба са опасен отбор.хубавото е,че се опитват да играят футбол,а не я кюскат като сток и бирмингам...мисля си,че ще е оспорван мач и ми се иска да ги бием,но и едно равенство не изключвам!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 30 мар 2011 17:02

В момента отбора на Ливърпул е доста добър. Каут и Суарез са в страхотна форма, Керъл вкара добър гол за Англия, а Мейрелеш винаги представлява опасност от втора позиция. Джерард започна пълни тренировки в понеделник и има голям шанс да запише минути в този мач. УБА са в добра форма, но Ливърпул трябва да се борят за всяка точка, тъй като само петото място гарантира участие в ЛЕ. Сигурен съм, че легендария Крал Кени знае как да мотивира играчите и очаквам победа за мърсисайдци. 0:3

brian
Контакти:

Мнениеот brian » 30 мар 2011 18:25

spored men liverpool shte pobedi s 0:2.Golove na SUAREZ I CARROLL!

Върни се в “Ливърпул”