Бутат стадиона на Локомотив (София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Бутат стадиона на Локомотив (София)
Откраднати отЛОКОМОТИВ:Д.Пенев,Р.Здравков,П.Дочев,К.Метков,Е.Гъргоров,И.Славчев,Мукаси!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Мда,
Само погледнете какво казва Иво Тонев :
Изпълнителният директор на столичните "железничари" Иво Тонев също коментира новината пред Topsport.bg. "Ако наистина има такъв проект, тепърва ще се дискутира. Но по принцип идеята звучи добре. Мястото е добро, има голям паркинг, ще бъде добре. Важно е да уточним, че стадионът е изцяло държавен.
Могат да направят с него каквото решат. А оттам-нататък къде ще играем и тренираме и дали ще има някакво обезщетение или не е въпрос на разговори", коментира Тонев.

Само погледнете какво казва Иво Тонев :
Изпълнителният директор на столичните "железничари" Иво Тонев също коментира новината пред Topsport.bg. "Ако наистина има такъв проект, тепърва ще се дискутира. Но по принцип идеята звучи добре. Мястото е добро, има голям паркинг, ще бъде добре. Важно е да уточним, че стадионът е изцяло държавен.
Могат да направят с него каквото решат. А оттам-нататък къде ще играем и тренираме и дали ще има някакво обезщетение или не е въпрос на разговори", коментира Тонев.

Не пишете глупости и не си мислете че Локомотив няма да играе на този стадион,ако се направи
Последна промяна от rankoni на 10 апр 2011 19:43, променено общо 1 път.
rankoni,
Фани се успокой малко ше получиш инфаркт бе
Ти щом вярваш на тези хубави хора,то си е твоя работа.Ще се радвам да се окажеш прав, а всички "диваци" да грешим.
Фани се успокой малко ше получиш инфаркт бе

Ти щом вярваш на тези хубави хора,то си е твоя работа.Ще се радвам да се окажеш прав, а всички "диваци" да грешим.

от loko29 на 29 Мар 2011 18:49
Откраднати отЛОКОМОТИВ:Д.Пенев,Р.Здравков,П.Дочев,К.Метков,Е.Гъргоров,И.Славчев,Мукаси!
Момчета,хайде да не говорим глупости и да бъдем малко по аргументирани.
1.В периода 1969-71 годин клубът е обединен със Славия и е основано недомислието ЖСК-Славия.След оделянето на Славия през 1971 година целия актив на обединения до тогава отбор се прехвърля на белите.До обединението Локото играеше мачовете си в Захарна фабрика.След отделянето си клубът започва да игре мачовете си на настоящия стадион.Какво общо има ЦСКА с тия събития във вашата история?
2.Говореше се за откраднати играчи.Хайде да видим кои са те.
Д.Пенев:Като футболист има 5 години в Локомотив и 13 в ЦСКА!Една титла с Локо срещу 7 титли и 5 купи с екипа на ЦСКА!Истината е,че е започнал кариерата си при железничарите,но се налага като футболист и национал при нас.Нямам спомени някой да е казвал,че е каран насилствено да облече червената фанелка.Просто тогава за всеки,който искаше да се наложи в националния пътя бе един.Минаваше през ЦСКА.
Ради Здаравков:За него имате някакво основание.Кариерата му като футболист в България е поделена почти поравно между локото и ЦСКА,но тук има пак една уловка,която потвърждава предишната ми теза.Защо той отиде да играе 4 години в Португалия(Шавеш) като футболист на ЦСКА,а не отиде когато играеше в Локото?
Павел Дочев:Има изиграни 7 години в Локо и 1!!! с червения екип,от където преминава в Хамбургер и довършва кариерата си в Германия.Никога не сме имали претенции към Дочев като наша легенда,но защо ли и той само за година се урежда с трансфер в чужд отбор,а не го направо с вашия екип?
Кирил Метков:7 години в Локо,1 година в ЦСКА,1 година в Славия и 2 години в Гамба(Осака).Защо имате аспирации само към нас,слад като той игра и за Славия толкова време?Май нещо ми мирише на комплекси

Емил Гъргоров:Има изиграни 3 години в Локото и 4 в ЦСКА до сега.За мен той винаги е бил наемник,гонещ само интересите си.Всички помним извадените му джобове,но това е тема за друг разговор.И пак същия въпрос.Защо той премина от ЦСКА в Страсбург,а не от Локото?
И.Славчев:Ей богу тоя не го помня а и не можах да намеря нищо за него!Каква е тая ваша легенда бе

Макдоналд Мукаси:Признавам си,че тука ме убихте.Това футболно недоразумение ли е легендата,за която плачете?Единственото,с което го помня са двата му гола във вратата на сините,но аз не съм син фен за да може това да е мерило за мен за качествата на един футболист.Направете му паметник!
Прочетете предишните ми постове и не търсете вината за представянето на отбора ви там,дето няма да я намерите.Миналия шампионат точно вие се нагъзихте,за да може Левски да играе в ЕКТ.Ние се бяхме класирали вече!Не ни винете за глобалното затопляне

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Само уточнявам,горе изброените футболисти не са легенди на Локото именно защото са отишли в ЦСКА.Легенда е човека написан с червени букви отдолу.
loko29 написа:Само уточнявам,горе изброените футболисти не са легенди на Локото именно защото са отишли в ЦСКА.Легенда е човека написан с червени букви отдолу.
Защо говориш за крадене? Гаргоров не ви ли беше платен? А Мукаси? Димитър Пенев сам се определя като цесекар. Не съм го чул да каже, че е локомотивец. Ради Здравков също се изгради като играч и треньор в ЦСКА, а не в Локомотив. Както каза Old_death за другите едва ли ще има спорове дали са наши или ваши.
[center]
[/center]

Пенев и Здравков отиват в ЦСКА като преди това стават шампиони с Локото.През 1995г.Здравков като старши треньор на Локото взема купата и 2ро място в шампионата.Така,че кой къде се е утвърждавал не знам.
от loko29 на 30 Мар 2011 14:12
Само уточнявам,горе изброените футболисти не са легенди на Локото именно защото са отишли в ЦСКА.Легенда е човека написан с червени букви отдолу.
И аз само да уточня,че ставаше въпрос за "окрадени" футболисти!Аз помня само за един такъв,който с джипка замина на Герена!По вашата логика един футболист трябва задължително да изкара цялата си кариера в един клуб.Посочете ми тогава само един такъв клуб.Локото не е ли привличал футболисти от други клубове.Или това са нарича трансфер,а обратното-кражба!!!Спирам да коментирам,защото явно споря с радио.
P.S.След толкова спам е редно да кажа и нещо по темата.Мястото си е съвсем подходящо за клубен стадион и приветствам идеята този стадион да бъде ремонтиран,за да може клубът да играе мачовете си на него.Но тук не може да има Национален стадион.Стадиона е обграден от три страни от Северния парк.Има излаз само към Илианско шосе.Строежа на Национален стадион ще изисква изсичане на гора за създаване на инфраструктора за него.Това бе основния аргумент от разни "природозащитници" против строеж на нов стадион на мястото на Българска армия.Сега да ги видя дали пак ще се измъкнат от тъмното,или мотивите им важеха само за Борисовата градина

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Аз мисля, че това:
е достатъчно...Просто тогава за всеки,който искаше да се наложи в националния пътя бе един.Минаваше през ЦСКА.