Новата Зала в Русе
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Новата Зала в Русе
Абе да ви попитам Гонг.Няма ли да дадете някаква Информация за новата зала в Русе,Само София и там други Градове.Русе винаги е на по задна съм го забелязал,Имаме Поне Баскет за момента следете ко става в Русе.Инспектирали сте Залата в София, а направете това за Русенската и кажете ще я има ли и как върви стоежа и кога трябва да е готова.Аз всеки ден минавам от там и виждам че се прави и става доста големичка.Може ли да дадете поне малко информация 

Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
- plovdivchanina
- Контакти:
Re: Новата Зала в Русе
Не само Гонг никоя друга медия не е писала за залата в Русе, за която разбрах от един твой съгражданин, който пусна преди седмица тема за залата. Това ще е първия МОЛ в България със зала. Надявам се и в Пловдив скоро да започнат залата и в началото на 2012 да е готово вече.

Чакай първо да открият залата в София, да се пошуми добре около нея, и после ще обърнат внимание и на русенската. Макар, че тя първо бе започната да се строи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
А Вярно,Първо София Винаги.После Русе
Интересно ми е защо не може и двете едновременно
Интересно ми е защо не може и двете едновременно
Дунав ЗАВИНАГИ
- Dexter Lord
- Контакти:
То затова и беше спрян строежът на залата в Пловдив,за да се направи първо тази в София.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”