Свидетели на Йехова” изградили сектанска щърква в Добрич

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Свидетели на Йехова” изградили сектанска щърква в Добрич

Мнениеот slavia_forever » 27 апр 2009 09:36

birabecks написа:Ами бой бе!Какво чакате? Спомням си преди 1-2 години се връщахме от мач и бяхме малко нервни,щото паднахме от Литекс май...И някакви мазни мормончета,едни такива костюмирани,предлагаха някви брошурки и говореха за Господ и Светлината и т.н.И като ги набараха едни момчета от нашите,едни такива с "косопад"...Бой,бой...направиха ги на щайги и от тогава не съм виждал мормони в квартала.Ако чакате държавните органи да направят нещо,няма да стане,щото ония си "цакат" на общинарите.

Винаги съм бил против колизиите, но в случая се присъединявам с чисто сърце. Знаем, че със сигурност държавата няма да се намеси, тъй като тея си плащат и то много.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
spartak_varna-lazio
Контакти:

Мнениеот spartak_varna-lazio » 27 апр 2009 10:10

plamak написа:Мормонската царква е пълна с млади, защото там жените са общи и родените им деца не знаят кой точно им е бащата. Сещаш ли се? Какво да правят бабите там? Ама, ако искаш да си имаш само за теб съпруга и собтвени деца, бягай от тях и не поглеждай там.

Аз вече имам така,че не ми пречи да ги посетя,нали?!? :mrgreen:
А хубави има ли?
:lol:
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 апр 2009 10:29

spartak_varna-lazio написа:
plamak написа:Мормонската царква е пълна с млади, защото там жените са общи и родените им деца не знаят кой точно им е бащата. Сещаш ли се? Какво да правят бабите там? Ама, ако искаш да си имаш само за теб съпруга и собтвени деца, бягай от тях и не поглеждай там.

Аз вече имам така,че не ми пречи да ги посетя,нали?!? :mrgreen:
А хубави има ли?
:lol:

Като им видиш вампирясалите погледи ще се откажеш, колкото и да са хубави, пвярвай!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 апр 2009 09:34

Радвам се,че има православни в този форум....На много познати като им кажа,че съм вярващ едва ли не луд ме изкарват....Така,че много хора не смао няма да залитнат по мормонството,ами и ще му се присмиват.Просто българинът масоово не вярва-нито в Бог,нито в държавата(за последното си има причина,но за първото нямам обяснение.....).Всеки,който има достатъчно силна вяра ,няма да им обръща внимание!!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 апр 2009 11:57

MORSKI написа:Радвам се,че има православни в този форум....На много познати като им кажа,че съм вярващ едва ли не луд ме изкарват....Така,че много хора не смао няма да залитнат по мормонството,ами и ще му се присмиват.Просто българинът масоово не вярва-нито в Бог,нито в държавата(за последното си има причина,но за първото нямам обяснение.....).Всеки,който има достатъчно силна вяра ,няма да им обръща внимание!!!!

Остатъчен манталитет, наследен от комунизма, в духа на интернационализма. Комунистите разрушиха душевността на Българина и го заразиха с деградация и омраза към Бога, Държавата и всичко повсеместно. Защо се учудваш. Не виждаш ли, че народа показва колко е "вярващ", само на Коледа и на Великден и масово се напиват в 00:00 часа пред черквите. Не секти ще влязат в България, ами не знам какво. Просто "има хляб" в цялата работа, а и явно Българинът позволява това. От друга страна, синодите ни се карат за власт и имоти. Какво очакваш... :(

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 апр 2009 13:12

slavia_forever написа:
MORSKI написа:Радвам се,че има православни в този форум....На много познати като им кажа,че съм вярващ едва ли не луд ме изкарват....Така,че много хора не смао няма да залитнат по мормонството,ами и ще му се присмиват.Просто българинът масоово не вярва-нито в Бог,нито в държавата(за последното си има причина,но за първото нямам обяснение.....).Всеки,който има достатъчно силна вяра ,няма да им обръща внимание!!!!

Остатъчен манталитет, наследен от комунизма, в духа на интернационализма. Комунистите разрушиха душевността на Българина и го заразиха с деградация и омраза към Бога, Държавата и всичко повсеместно. Защо се учудваш. Не виждаш ли, че народа показва колко е "вярващ", само на Коледа и на Великден и масово се напиват в 00:00 часа пред черквите. Не секти ще влязат в България, ами не знам какво. Просто "има хляб" в цялата работа, а и явно Българинът позволява това. От друга страна, синодите ни се карат за власт и имоти. Какво очакваш... :(

За съжаление е така,че аз на Великден на църквата видяях повече познати отколкото съм срещал за последната година,ама сам се сещаш какво праеха те там нали.....След това къде се отишли и така....Имало е и пияници 100%,иманлата гоидна имаше с бири вместо свещи....Ама трагедията е пълна и не е от вчера!!!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 апр 2009 23:21

Между другото, административната сграда на "Свидетели на Йехова" в София, се намира в квартал Павлово. Може би е и най-красивата в района и никой не му пука. Сектантите си ходят напред-назад, пускат листовки за сбирки и алтернативно възприемане на религиите, държат се любезно с хората, които в общия случай, не вярвали до момента в нищо и си ги вербуват, абсолютно безпроблемно. Никой не им прави нищо, защо да им пука?! Правят си каквото си искат. От къде са тези, толкова много пари и имоти, с които разполагат, ако не от тези, които им стават членове и ги принуждават, да си прехвърлят имуществата. Никой няма да манифестира това публично, или греша?! :evil:

Върни се в “Свободна зона”