Челси-Барселона,Арсенал-Ман. Ютд.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dhamitak

Челси-Барселона,Арсенал-Ман. Ютд.

Мнениеот dhamitak » 26 апр 2009 23:24

Какво очаквате от 2-та полуфинала в ШЛ? аз лично очаквам Барса и АРСЕНАЛ да са финалистите!
Последна промяна от Бижутера на 27 апр 2009 18:37, променено общо 1 път.
Причина: Оправено заглавие

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: ЧЕЛСИ-БАРСА И АРСЕНАЛ-МАН ю

Мнениеот 0007 » 26 апр 2009 23:29

Челси(естествено любимият ми чужд отбор) и Арсенал(играят срещу един от най-омразните ми отбори-Манчестър) :)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 26 апр 2009 23:31

Лично аз очаквам Арсенал да отстрани Ман Юн , но за Челси - Барса не знам.Гус Хидинг май пак ще измисли нещо и може да изхвърли Барса. Преди години се повтори финала Ливърпул - Милан , а се очакваше финал Челси - МанЮн .
Затова и прав можеж да се окажеш , но аз ще заложа на Челси - Арсенал за финал.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 27 апр 2009 00:00

Barca - Man United ;)
1914

futbolnomer1
Контакти:

Мнениеот futbolnomer1 » 27 апр 2009 00:20

0007 написа:Челси(естествено любимият ми чужд отбор) и Арсенал(играят срещу един от най-омразните ми отбори-Манчестър) :)

ако си им фен откакто Абрамович ги взе, не си им никакъв фен, това се отнася и за всички лапета, левскари и т н, които са фенове на Челси от както стана отбор от парите на Абрамович, дано Барса отстрани чукотките

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 апр 2009 00:27

futbolnomer1 написа:
0007 написа:Челси(естествено любимият ми чужд отбор) и Арсенал(играят срещу един от най-омразните ми отбори-Манчестър) :)

ако си им фен откакто Абрамович ги взе, не си им никакъв фен, това се отнася и за всички лапета, левскари и т н, които са фенове на Челси от както стана отбор от парите на Абрамович, дано Барса отстрани чукотките

Абе какво намесваш само Левски бе комплекс ли имаш против тях :lol: Мой си е проблема от кога съм им фен ако те интересува от 1998),но все пак това си остава мой проблем.И спри да намесваш Левски.Ти като си фен на Лъзурпул или на Манчо си ги гледай.Айде със здраве
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 27 апр 2009 01:07

0007 написа:
futbolnomer1 написа:

Абе какво намесваш само Левски бе комплекс ли имаш против тях :lol: Мой си е проблема от кога съм им фен ако те интересува от 1998),но все пак това си остава мой проблем.И спри да намесваш Левски.Ти като си фен на Лъзурпул или на Манчо си ги гледай.Айде със здраве

Не става въпрос за Левски и заради това че Челси също са сини, което всъщност е единствената причина за някой хора...
Въпроса е че 95% от феновете на тоя клуб са станали такива през последните 6 години когато бе "опаричен", отбор без историческо наследство.
GGMU

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 апр 2009 10:14

Lord of memories написа:Не става въпрос за Левски и заради това че Челси също са сини, което всъщност е единствената причина за някой хора...
Въпроса е че 95% от феновете на тоя клуб са станали такива през последните 6 години когато бе "опаричен", отбор без историческо наследство.

Пич сега по-малките,които са им фенове оттогава е нормално според мен,защото малките се възхищават по силните отбори на които са свидетели като малки.Феновете на Ливърпул също са станали от Ливърпул по простата причина че навремето Ливърпул е бил хегемон.Защо никой не става фен на Стоук(или поне аз познавам само един)?И въпроса е че сега Челси е един от най-силните.Футболът е пари в днешно време.Така че и Челси ако се задържи ще има история след време ;)
Изображение

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 27 апр 2009 14:00

Финал:Челси - Арсенал
Победител:Арсенал :)
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

Върни се в “Футбол - Свят”