Нов талант на Барса изумява в стил "Меси" (видео)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Нов талант на Барса изумява в стил "Меси" (видео)

Мнениеот LaRgO » 29 мар 2011 23:11

TheBest007 написа:
LaRgO написа:Много е добър.
[offtopic]Авторът на темата - знаеш ли как се казва песента във вторият клип, дето започва в началото ?[/offtopic]

Не :oops: :|

Е,нищо :)

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 29 мар 2011 23:11

На това момче паса определено му липсва..

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 29 мар 2011 23:13

stoyan_17 написа:Младежът е уникален сам по себе си!Трудно е да се сравнява с Меси или Роналдо ,но по начина по който на моменти държи топката близо до тялото си ,по-скоро ми прилича на Лео!

Има по нещо близко и до двамата. Това, което отбеляза като прилика с Меси е вярно :) От Роналдо- понякога набляга на типично неговия дрибъл с много и ефектни финтове :)
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 29 мар 2011 23:14

MoNteSo написа:На това момче паса определено му липсва..

Което е странно :? Все пак играе в Барса :) Ще се подобри ;) Може да пооправи малко и зав.удар :)
Изображение
ImageImageImage

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 29 мар 2011 23:15

То и Къркич беше вкарал стотици голове при подрастващите, ама в крайна сметка нищо не е постигнал и може би и до края на кариерата си нищо няма да направи.
Много е добър този, ама колко клипчета съм гледал на 9-10 годишни "суперталанти". Спомняте ли си и Фреди Еду?

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 29 мар 2011 23:17

Xamy написа:То и Къркич беше вкарал стотици голове при подрастващите, ама в крайна сметка нищо не е постигнал и може би и до края на кариерата си нищо няма да направи.
Много е добър този, ама колко клипчета съм гледал на 9-10 годишни "суперталанти". Спомняте ли си и Фреди Еду?

Къркич е изиграл 100 мача за Барса в пъвенството и е започвал само в 37 титуляр. Има 25 гола, а е на 20 ;)
Изображение
ImageImageImage

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 30 мар 2011 10:29

TheBest007 написа:
Xamy написа:То и Къркич беше вкарал стотици голове при подрастващите, ама в крайна сметка нищо не е постигнал и може би и до края на кариерата си нищо няма да направи.

Къркич е изиграл 100 мача за Барса в пъвенството и е започвал само в 37 титуляр. Има 25 гола, а е на 20 ;)

И кажи речи направи Барса шампиони в края на миналият сезон, когато Ибрахимович показа, че не е нищо повече от едно лайно.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 30 мар 2011 14:28

И ще влезе ли в залата на славата на отбора? Меси е вече там.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 мар 2011 19:26

Просто Ла Масия какво друго да ви кажа?! :twisted: На времето завиждах благородно на Аякс за тяхната невероятна школа и си мечтаех някой ден школата на Барса да достигне до техните висини. Е в крайна сметка това се случи и не мога да не бъде доволен от това!

Този младеж очевидно има огромен талант, остава само да го развие! Клуба да не се мота, а да му предлага професионален договор, че някой дърт пинизчия като Венгер да не го отмъкне!

А ако Меси не може да играе заради контузията си... Пеп може да пусне "новият Меси" да замести старият! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 30 мар 2011 19:37

[center]Деулофеу: Меси е моето огледало[/center]

[center]Изображение[/center]

Младият суперталант на Барселона Жерард Деулофеу силно развълнува футболна Европа с представянето си в континенталната квалификация за юноши до 17 години. Навършилият преди две седмици 17 години тийнейджър даде интервю пред радио "Копе Каталуня". "Не смятам, че е добре да ме сравняват с Меси. Единствено мисля как да работя упорито днес след ден", довери каталунският щурмовак.

"Меси е моето огледало, защото е над всички и всеки иска да стигне неговото ниво. По-добре обаче да не ме сравняват с него", призна Деуло. "Аз съм от Барса и не искам да слушам за други отбори. Искам да триумфирам в Барса. Всички сме много щастливи, че Гуардиола е на пейката, защото той вярва много на юношите", каза още Жерард.
Изображение
ImageImageImage

Върни се в “Барселона”