Доволен съм от пропуските, виждам новите Бербатовци ! :)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Доволен съм от пропуските, виждам новите Бербатовци ! :)
Аз пък съм доволен от пропуските на младите в ЦСКА , стараят се и имат добро но нешлифовано първо докосване, виждам потенциял, Новите Бербатовци,макар и с гадните условия пак вадим таланти !!!
Какво мислите Вие ?

ASTON MARTIN DB9
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Re: Доволен съм от пропуските, виждам новите Бербатовци ! :)
plamak написа:Бербатов не се е родил в кочината бе. Пак ли ще крадете някой отнякъде и после ще казвате,че е ваш, защото във вашата школа качество за Европа няма.
Приятел направи си услуга и се застреляй някъде, цска е дал много футболисти на европа и ще продължава да дава, независими дали са от школата или са забелязани като таланти в ранна юношеска възраст от някой друг клуб и съответно са привличани в нашата школа, ама кво разбирате вие, целта на продажбите ви е Турция и Израел с много малки изключения в последните няколко години
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
napred_trizvezdni_1948 написа:plamak написа:Бербатов не се е родил в кочината бе. Пак ли ще крадете някой отнякъде и после ще казвате,че е ваш, защото във вашата школа качество за Европа няма.
Приятел направи си услуга и се застреляй някъде, цска е дал много футболисти на европа и ще продължава да дава, независими дали са от школата или са забелязани като таланти в ранна юношеска възраст от някой друг клуб и съответно са привличани в нашата школа, ама кво разбирате вие, целта на продажбите ви е Турция и Израел с много малки изключения в последните няколко години
Бербатов го привлякохте за 1вия тим обаче той не успя да се наложи в него

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
plamak написа:Бербатов не се е родил в кочината бе. Пак ли ще крадете някой отнякъде и после ще казвате,че е ваш, защото във вашата школа качество за Европа няма.
е не сме като вас

- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
0007 написа:napred_trizvezdni_1948 написа:plamak написа:Бербатов не се е родил в кочината бе. Пак ли ще крадете някой отнякъде и после ще казвате,че е ваш, защото във вашата школа качество за Европа няма.
Бербатов го привлякохте за 1вия тим обаче той не успя да се наложи в него
Изигра доста мачове вкара и доста голове но не го правеше във по-важните мачове от които зависеше и мястото ни в първенството, правеше доста пропуски и то в най-важните мачове на отбора, липсваше си му опит, който придоби при нас и усъваршенства в Германия.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
Добре е, но трябва още много работа /волето на Тошев от 11 м. ще ше да излезе в тъч/. Липсва психика и ако продължат да пропускат наистина може да станат като Берба - без нито един важен гол в България, но едва ли ще имат неговия късмет да попаднат на наистина добри треньори. А иначе се видя, кой друг ако не ветерана капитан да поведе отбора си, макар и след пас от измислена засада на Ботев.
emarkon написа:plamak написа:Бербатов не се е родил в кочината бе. Пак ли ще крадете някой отнякъде и после ще казвате,че е ваш, защото във вашата школа качество за Европа няма.
е не сме като вас![]()
![]()
![]()
евро идиотите
Не можете и да бъдете,защото скоро не сте ходили в Европа и не знаете как се играе там!

napred_trizvezdni_1948 написа:plamak написа:Бербатов не се е родил в кочината бе. Пак ли ще крадете някой отнякъде и после ще казвате,че е ваш, защото във вашата школа качество за Европа няма.
Целта на играта футбол е собственият клуб да печели мачове и да радва феновете си ! Какво го грее българският фен, че някой рита в чужбина, а в собственият му клуб са останали само инвалиди и пенсионери ?!?! Целта на Цска е да купува евтино футболисти от някъде и да ги продава другаде по-скъпо ..... феновете им "да духат супата" и да си къртят вратите .....
Браво на Батков, че не е превърнал клуба в битпазар както тия превърнаха Цска ..... За 15 години през Цска са преминали над 200 футболсити - това са трансфери ! Къде играят всички тия хора, да не би да отидоха всички в Леверкузен и Сервет ????? А парите от тях къде са ?????

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
emarkon написа:plamak написа:Бербатов не се е родил в кочината бе. Пак ли ще крадете някой отнякъде и после ще казвате,че е ваш, защото във вашата школа качество за Европа няма.
е не сме като вас![]()
![]()
![]()
евро идиотите
Вие сте БГ идиотите, причислени към отбори като Марек, Черноморец Бургас София, Беласица и т.н. благодарение на хандбални резултати, но не във ваша полза.
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
- silver_sky_boy
- Контакти:
тепърва се изграждат.В момента те са таланти,въпрос на време и повече мачове за ЦСКА е да станат звезди