Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София)

Мнениеот Thsmith » 29 мар 2011 00:14

Долно уйно написа:То вашия състав може ли да се сбърка при положение, че всички са ясни като бял ден и как ти се струва вашите особено бързи крила да застрашен бековете на Литекс?
Есента единственият който ги тормозеше беше Жоазиньо, а сега с Матондо и Младенов е...........
Спасението за вас е ако имате късмет да вкарате ранен гол о след това да паркирате рейса пред вратата, но като зная и колко тактически грамотно играете в защитата направо ми се плаче.
С какъв различен състав от: вратар, Мюлдер, Милиев, Грийн, Минев, Гаджев, Йовов, Тасевски, Матондо, Младенов и Дембеле очакваш, че ще играете?

Естествено, че може да се обърка... и ясен го прави постоянно... я ще пусне Сержиньо защитник, я циганина титуляр, я иса крило или ще му хрумне някоя друга гениялна идея...
Що се отнася до другото... крилата може да са ни под всякаква критика, но къде пише че ако крилата ти не са по-добри от бековете на другия отбор ще паднеш?
Състава за мен трябва да е Дъсти, Минев, Милиев, Иванов, в центъра Владо и Сержиньо Кривия и Тасевски зад дембеле и Йовов от ляво... или ако сержиньо е защитник Кривия да играе до Гаджев... във всеки случай задължително Сашо трябва да е на терена
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 29 мар 2011 10:48

Долно уйно написа:
pehopeho написа:Или пък в средата да се появи Даниел Димов (дано да се е оправил до тогава).

Наистина четох до тук, що за фен си и да не знаеш поне официално обявените неща :)
Димов ще пропусне мача с Ловеч.

Еми ето такъв фен съм, хайде чети и се образовай УМНИКО! Много контузени играчи са се възстановявали по-бързо от очакваното. Може би клубовете послъгват за травмите, може би-химия. Има го в играта! Ще ти припомня за един наш национал, който наскоро една сръбска врачка го вдигна на крака само за няколко дни! За домашно ти оставям да разбереш кой е !
Лекарският щаб на Левски ще опита да направи и невъзможното, но да вдигне на крака халфа Даниел Димов за мача с Литекс. Той получи контузия на приятелската среща с Калиакра вчера.

Димов контузи глезена си още в началото на сблъсъка. Диагнозата е частично разкъсани кръстни връзки в глезена.
Още по темата
Тежка травма за Даниел Димов?
Тежка травма за Даниел Димов?
19.03.2011 19:44
1 | видяна 3973

Според лекарите, възстановяването му трябва да отнеме поне 20 дни. Медицинският щаб обаче ще направи всичко възможно да го вдигне на крака за мача в Ловеч.

По програма той трябва да се състои на 6 април. Двубоят е от четвъртфиналната фаза на турнира.

Към този момент това е единственият проблем в състава на Ясен Петров с контузени футболисти. Той ще има две седмици да подготви отбора си за следващите сблъсъци.

П.С. А кой кого ще изяде с парцалите ще се види на стадиона, УМНИК!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 29 мар 2011 11:35

Само на мен ли ми се струва, че Димов е тип "убиец", който попринцип не блести с кой знае какви отигравания и технически качества? Лошо няма де. От край време в Левски трябва "разбивач". Такъв няма от как Ричито си замина.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 мар 2011 14:56

dxl написа:Само на мен ли ми се струва, че Димов е тип "убиец", който попринцип не блести с кой знае какви отигравания и технически качества? Лошо няма де. От край време в Левски трябва "разбивач". Такъв няма от как Ричито си замина.

Не знам какъв тип е, но ми харесва как играе и се надявам да се оправи колкото се може по-бързо, освен всичко друго е и млад, много по-добре да играе той отколкото Йовов например.
Само Левски!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 мар 2011 15:54

Само в български клуб правят подобни неща, Димов не тренира пълноценно, но ще бъде титуляр от нищото, след това що така се контузил този или онзи.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 29 мар 2011 16:26

Долно уйно написа:Само в български клуб правят подобни неща, Димов не тренира пълноценно, но ще бъде титуляр от нищото, след това що така се контузил този или онзи.

:D Еми така е...Нашите футболисти не ги карат сигурно да минават фитнес тест преди мача, че знаят, че дори и здравите няма да го минат :D ;)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 мар 2011 16:29

gri6ata1914 написа:
:D Еми така е...Нашите футболисти не ги карат сигурно да минават фитнес тест преди мача, че знаят, че дори и здравите няма да го минат :D ;)

Хахахаха! Ами щом Сашо Александров беше звездата на тестовете за издръжливост, като нищо да се окажеш прав! :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 29 мар 2011 18:13

Долно уйно написа:Само в български клуб правят подобни неща, Димов не тренира пълноценно, но ще бъде титуляр от нищото, след това що така се контузил този или онзи.

Лошото е, че и по време на подготовката са така! Като има тичане и звездите ги боли крачето, после няма въздух през сезона.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 мар 2011 19:23

Parmalat написа:Прогноза 2-0 за Литекс и много качествен мач на високо ниво.

Интересно откъде ли ще дойде нивото :roll:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 мар 2011 19:26

Долно уйно написа:
pehopeho написа:Или пък в средата да се появи Даниел Димов (дано да се е оправил до тогава).

Наистина четох до тук, що за фен си и да не знаеш поне официално обявените неща :)
Димов ще пропусне мача с Ловеч.
Които и да ви играят по фланговете то Бодуров, Берберович и Занев просто ще ги изядат с парцалите, споделям това напълно безпристрастно.
Единственият ви коз в нападение е Дембеле срещу слабия Пламен Николов, но пък като се има в предвид, че на Дембеле изобщо не му се играе и не е в никаква кондиция, то работата на Николов става много по-лесна.
Искате ли Дока да не прави на луди защитниците ви, то трябва ако трябва с риска на червен картон да го изкарате от игра до 20-тата минута, но пък при положение, че мача ще се свири от чужденец, той няма да се свени да извади картони още в първата минута.

Схема 4-4-2 ти сериозно ли? - с тази схема бързите халфове на Ловеч ще ви изядат с парцалите.

Така представени нещата си мисля, че излизаме срещу отбор четвъртфиналист в Шампионската лига

Върни се в “Архив”