Бутат стадиона на Локомотив (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Бутат стадиона на Локомотив (София)

Мнениеот Old_death » 29 мар 2011 15:07

Old_death написа:
от james на 28 Мар 2011 17:28

Оцеляхме след като ни взеха отбора за да си направят цска ,оцеляхме когато ни събориха стадиона и ни изхвърлиха на край града ,оцеляхме дори и миналата година като ни отнеха насилствено титлата и се върнахме по-силни .Пак да ни съборят стадиона пак ще оцелеем,а и след всеки комунистически катаклизъм се връщаме със звезда каквато никой друг в България никога не е имал.Колкото повече ни тормозите с простотията си мили наследници на бай Тошо толкова повече ще ви мачкаме на футболния терен защото ние сме ЛОКОМОТИВ а вие никой!

Я пак,че нещо не ми стана ясно!Кога са ви взели отбора,за да направят ЦСКА?Коя титла ви отнеха насилствено миналата година,или вие се наведохте,за да може друг отбор да играе вместо вас в ЕКТ?Коя е тая "звезда,която никой,никога не е имал"?Знаеш ли как се наричат тия,които разпространяват неистини?ЛЪЖЦИ!!!

Явно следиш футбола от скоро и не си наясно с нещата.Макар че мен това не ме изненадва.Но все пак нека човека който цитираш да ти отговори.

Я пак!От 1963 до 1985-та година живях до стадион Локомотив.Отраснах на строежа му и играех по скелето на залата му.Та кой от кога следи футбола?А ако можеш ми отговори и на въпросите,които зададох в предишния си пост.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 мар 2011 15:28

Сега слушам министър Нейков и човека сподели, че до края на календарната 2011 години ще се търси място за новия стадион и за момента вариантите са три: Враждебна, Красно село, Надежда - с това не свършва търсенето, а крайно решение ще вземат в края на годината.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 29 мар 2011 15:32

Долно уйно написа:Сега слушам министър Нейков и човека сподели, че до края на календарната 2011 години ще се търси място за новия стадион и за момента вариантите са три: Враждебна, Красно село, Надежда - с това не свършва търсенето, а крайно решение ще вземат в края на годината.

Интересно пък къде в Красно село(не се заяждам-наистина ми е интересно)...

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 мар 2011 15:40

Lyubaka01 написа:
Долно уйно написа:Сега слушам министър Нейков и човека сподели, че до края на календарната 2011 години ще се търси място за новия стадион и за момента вариантите са три: Враждебна, Красно село, Надежда - с това не свършва търсенето, а крайно решение ще вземат в края на годината.

Интересно пък къде в Красно село(не се заяждам-наистина ми е интересно)...

Нямам идея, не съм от София и няма как да зная, това каза Нейков (по средата на видеото е някъде http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=32565 )

Този парцел ми се вижда удобен
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 8&t=k&z=16
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

favaca8
Контакти:

Мнениеот favaca8 » 29 мар 2011 16:29

Old_death написа:
Old_death написа:

Оцеляхме след като ни взеха отбора за да си направят цска ,оцеляхме когато ни събориха стадиона и ни изхвърлиха на край града ,оцеляхме дори и миналата година като ни отнеха насилствено титлата и се върнахме по-силни .Пак да ни съборят стадиона пак ще оцелеем,а и след всеки комунистически катаклизъм се връщаме със звезда каквато никой друг в България никога не е имал.Колкото повече ни тормозите с простотията си мили наследници на бай Тошо толкова повече ще ви мачкаме на футболния терен защото ние сме ЛОКОМОТИВ а вие никой!

Я пак,че нещо не ми стана ясно!Кога са ви взели отбора,за да направят ЦСКА?Коя титла ви отнеха насилствено миналата година,или вие се наведохте,за да може друг отбор да играе вместо вас в ЕКТ?Коя е тая "звезда,която никой,никога не е имал"?Знаеш ли как се наричат тия,които разпространяват неистини?ЛЪЖЦИ!!!

Явно следиш футбола от скоро и не си наясно с нещата.Макар че мен това не ме изненадва.Но все пак нека човека който цитираш да ти отговори.

Я пак!От 1963 до 1985-та година живях до стадион Локомотив.Отраснах на строежа му и играех по скелето на залата му.Та кой от кога следи футбола?А ако можеш ми отговори и на въпросите,които зададох в предишния си пост.

Значи първо се извинявам за предишния си пост, моите уважения. ;) Да ти кажа честно и аз не можах да разбера колегата за по повод на цска , но само ще кажа че много добре си спомням как бадемчето дойде при вас, а и още много други тогава нали сега да не изброяваме : мукаси ( стана Ви легенда) гошо антонов и т.н.Сега ако тръгнеш да ме оборваш с трансферните суми платени за тях ,значи наистина не ги разбираш нещата.Звездата приятелю е следната :

Постави се само за един миг на наше място..........едва ли ще можеш, но щом още по-време на комунизма е имало протести в подкрепа на локомотив и тогава при възобновяването на отбора на първия ни мач е имало 12 0000 души това е достойно за уважение или ?Та мисълта ми е въпреки геноцида спрямо Локомотив, той продължава да има фенове и продължава да е водещ отбор в България , факт ! ( погледни вечната ранглиста ;) ).И сега си представи следното.Ако всичко това се беше случило с твоя отбор през тези последни години дали щяхте да сте толкова колкото сте сега и дали щяхте да успеете да се запазите както ние?защото е показателно ,че фенът на Левски и на Цска, мнозинството от тях пълнят стадиона САМО когато отбора бие.ФАКТ.
Продлжавам да отговарям на въпросите ти.
За миналата година гаврата която си направиха нашите мили управници няма аналог.Не бива да търсим под вола теле.Навеждането както го казваш е и за левски и за цска ( справка последния мач на В.Левски 2-2).Та така, титлата дали щеше да е наша или не това е въпрос на който могат да отговорят други хора, но е факт че срещу държавата ( разбирай левски ,цска) трудно някой може да се бори.И понеже виждам че си човек на възраст я ми отговори на въпроса:Вярно ли е че преди комунизма бронзовия медал се е смятал за много стойностен,защото едва ли е се е смятало това като истинския шампион на България,защото първите две места са били винаги резервирани за Цска и левски.ФАКТ!
Това за лъжците ще го пропусна,нека колегата ти отговори.Жив и здрав :)

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 29 мар 2011 16:41

Old_death написа:

Виж първия отбор на цска или както се е наричал тогава,Никола Котков и Начко Михайлов са ненадминати гении в Българския футбол и колкото и да мразя слависта начело на ЛОКОМОТИВ и на тебе държавата да ти извие ръцете и да те заплаши с фалит и ти ще клекнеш или наведеш както искаш го кажи,а Лъжа са всичките титли на левскицска от 1946 година до ден днешен и не пред друг отбор а пред други ДВА отбора се наведохме и не само ние а и Славия и Берое и Миньор и др
П.П. Извинявай за закъснението просто ме нямаше!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 мар 2011 16:58

Виж първия отбор на цска или както се е наричал тогава,Никола Котков и Начко Михайлов са ненадминати гении в Българския футбол и колкото и да мразя слависта начело на ЛОКОМОТИВ и на тебе държавата да ти извие ръцете и да те заплаши с фалит и ти ще клекнеш или наведеш както искаш го кажи,а Лъжа са всичките титли на левскицска от 1946 година до ден днешен и не пред друг отбор а пред други ДВА отбора се наведохме и не само ние а и Славия и Берое и Миньор и др
П.П. Извинявай за закъснението просто ме нямаше!

Пак не ми стана ясно какво имаше предвид в предишния си пост.Бате Начо игра и имря ,мислейки и носейки в сърцето си раираната фанелка.Котарака бе закаран насилствено в отбора на ДС.При създаването си през 1948 година в ЦСКА не е играл нито един бивш футболист на Локото.А сега ми обясни с какво сме ви ограбили!Нямам спомени кога държавата ви е заплашвала с фалит.Спомням си само за насилственото ви обединение със Славия,но то бе едно от обединенията,целящо да служи за параван или масовка към главния сценарий.Превръщането на Левски във ведомствен отбор на МВР.И къде тук е ролята на ЦСКА?Защо всеки срещнат замесва тоя клуб във всичко,което му пречи.Май ние сме виновни и за парниковия ефект и за глобалното затопляне.Не се дръжте като феновете на отбора от Подуене.Бих се радвал да се направи нещо за стадиона ви.Поне вие да се уредите,след като държавата нехае за нас.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 29 мар 2011 17:43

от имената си спомням само Стоян Орманджиев говоря за началото на цска ако не бързаш ще намеря другите шампиони с Локомотив през 1945 година дошли в цска ,тогава изпадаме в долните дивизии поради оставане без футболисти десетина години по късно заблестява звездата на Никола Котков и Локомотив става шампион от който шампионски отбор произлиза една от вашите най-ярки звезди Димитър Пенев.1969 за една нощ събарят стадиона на Локомотив и унищожават футбола в северна София десетина години по-късно Начко Михайлов показва че е най-големия раждал се Български футболист и Локомотив отново е шампион от който шампионски отбор произлиза направилия за смях Ливърпул с фанелката на цска Ради Здравков.А за фалита ако не си чувал за едни хеликоптери и заплахите на Бойко че няма да ги плати ако.....става много дълго за обяснение.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 29 мар 2011 17:46

А за Бойко неговите изявления и цялата комунистическа върхушка мога само да припомня стария лаф КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМУ.....

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Мнениеот синя слива » 29 мар 2011 17:53

Би било чудесно,ако се реализира.Ако може да продължат и да изравнят това свърталище на контрабанда което се намира в съседство.

Върни се в “Локо София”