Връщат казармата в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Връщат казармата в България
Мъж който нее служил и жена която нее раждала за нищо не са. 
- Avgusta 1916
- Контакти:
Madridist написа:Дотук са много интересни резултатите. 60 % от хората във форума, искат да се върне казармата. Много ми е интересно от тези,които са гласували с "ДА", колко са служили
Година и половина съм служил
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
на 22 съм, не съм ходил но, имам голямо желание да отида! отговор ДА!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- metodito
- Контакти:
Ангел073 написа:Мъж който нее служил и жена която нее раждала за нищо не са.

Аз съм "за",лично аз съм бил граничар.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EHUJfC-sZ9M[/youtube]
Обречена е държавата , в която милиционерите взимат повече пари от учителите . Казал го е другарят ЛЕНИН .
Какво представлява казармата , най-добре го е казал един колега преди няколко страници.
Влизате различно умни, излизате еднакво прости!
Това добре да го запомнят желаещите за връщане на казармата.
Влизате различно умни, излизате еднакво прости!
Това добре да го запомнят желаещите за връщане на казармата.
- obi4am_pirin
- Контакти:
face.ctrl написа:Миналата седмица получих известие от военното окръжие да отида за някаква справка. Там ми беше връчена временна повиквателна. На въпросът ми, защо се прави това, отговорът беше "в случай на война да се отзова на определеното място". Дали има някой на който също му е била връчвана такава повиквателна и има повече информация относно това?
Само да добавя, че съм отбил военна служба.
Това като разчета при тревога!Да знаеш къде си зачислен и къде трябва да се явиш!Хехе!Помня при тревога как трябваше да се изнесе цялата оръжейна!Тичах с 10-тина пълнителя!Лопати!Каски!Хехе!Трагедия!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
astra написа:АЗ съм "за" да се върне казармата.То сега какво е - на 18г. станал педал.Незнае какво е автомат, незнае какво е гора , незнае какво е ред, незнае какво е дисциплина. А там има много какво да се научи.Но имам 1 условие - нека да се командва от обучени офицери , а не от старшини и мичмани , който се напиват и крадат от артелните и да носят по домовете си . Ако е като едно време - по добре да няма .Лично бях моряк и се гордея с това. /Варна - морето - сините вълни и хубавите жени/- яко си живеехме - питайте варненки![]()
![]()
Уникално изказване. Започва с реклама на казармата като училище по дисциплина и ред. А завършва с хубави жени, кражби и яко си живеехме.
Харесва ви щото в казармата в крайна сметка няма никакъв ред и всеки може да краде, да пие и да върши куп глупости без спирачка.
Ей на това се казва ред и дисциплина.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Бях в казарма!Но съм гласувал За!Изпитание си е!Имаше момчета които направо се спраскаха първите дни!Важното е веднага да намериш група!В Плевен се събрахме 7-8 македонци и си бехме желязо!Държахме се!Навсякъде заедно и във всичко!Аз бях по-голям от другите и бях малко като лидер!Бях пощальон на батальона което си беше голяма скатавка!А и с лейтенанта бяхме партия!Беше с 1 година по-голям от мен!В общи линий на един акъл!
damyanov1963:
- Синьо сърце
- Контакти:
Три месеца интензивно обучение са напълно достатъчни,говоря за обучение,а не боядисване на камъни...Но тая работа няма да стане,нито има пари,нито база-те наемните ги съкращават,наборници ще хранят...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!