Освен това, Бътън така или иначе завърши пред Маса ...
То разбирам това да беше битка за подюума ... а ние такъв спор му ударихме ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Да, спора е безпредметен, след като и съдии, комисари, стюарди ... и от Макларън заявиха, че няма нищо нередно !
Освен това, Бътън така или иначе завърши пред Маса ...
То разбирам това да беше битка за подюума ... а ние такъв спор му ударихме ...

Blue_Girl написа:Нека приключим спора, защото и да го обсъждамее вече свършен факт

megan fox написа:
Точно тук е проблема (за вас), че аз както съм фанатизиран на тема Барселона, така съм фанатизиран на тема Формула 1 и в частност Макларън! Понеже от край време споря с феновете на Ферари дали ФИА ги подпира (независимо дали умишлено или не) използвам всяка една подобна ситуация да им докажа, че са свръх заслепени или лицемерни като отричат ОЧЕВИДНОТО - фаворитизирането, което прави ФИА по арес на Ферари! За капак понеже такъв ми е характера и бързо се паля + че мразя лицемери, които виждат с очите си как стоят нещата и все пак казват на черното бяло... просто издивявам! Да, аз съм пристрастен, но въпреки това смея да твърдя, че съм обективен! Просто се вбесявам как така всичките спорни/тънки решения са все в полза на Ферари и от това, че техните фенове не го признават! Един от тях да кажа "да, наистина е така" и ще спра на мига с този спор!

megan fox написа:Игра, в момента се криете зад крайният резултат! Въпроса е принципен!
THE G.A.M.E написа:megan fox написа:Игра, в момента се криете зад крайният резултат! Въпроса е принципен!
Стан, само искам да вметна нещо, което вярвам, че и ти няма как да не се съгласиш ...
Бътън е от страхливите пилоти !
Да, можеби звучи прекалено брутално едно такова определение, но се сещаш за какво говоря ...
При това превъзходство което имаше неговият болид ( на Бътън ) .. в онзи прословут момент, да не можеш да изпревариш почти два пъти по бавен пилот от теб .... си е - дигноза !
И двамата знаем, че ако в онзи момент на мястото на Бътън бяха пилоти от типа на Хамилтън, Алонсо, Уебър, "Пилето", Кобаяши ... Маса щеше да бъде изпреварен при макс - 2-3-ти опит !
А Бътън направи поне 10-на ....

MuFc1878 написа:Връщам се на любимия момент на някои ненавиждащи Ферари. Състезанието в Австрия. Вината е изцяло на некадърника Барикело. Било му е наредено да пусне Шуми много по-рано. Ако имаше акъл щеше да измисли нещо. Я проблем при смяна на предавка или да излезе "без да иска" от трасето.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта