ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2011 11:43

Rivaldo10 написа:
blue avalanche написа:Като стана въпрос за фенове-последните мачове,които посетих(щото съм от провинцията),стоях в Сектор Б.Казвам стоях,защото от разветите знамена не можах да видя нищо!Логиката на "водещия" беше,че щом сме дошли в сектора с най-евтините билети,то не е за да гледаме мача.Позволявам си да не се съглася!Нямам нищо против да подкрепям отбора цели 90 мин.,но не и да си плащам за това.Сякаш е някакво "благоволение".Защото,то така излиза.Платил съм си,за да имам възможността 90мин. да "дера гърло".Все пак,основната цел е да видим своите любимци,нали?Иначе какво ще коментираме по форумите?Цвета и размера на знамената?
Впрочем,не е ли време за известно "опресняване" на репертоара?

Ами трябваше да отидеш в сектор "В", не е голяма разликата в цената на билетите, гледаш си спокойно мача. Що се отнася за репертоара, имаме си достатъчно песни, пък и всяка година се пеят по една, две, дори три нови. Друг е въпроса, че "Въздушната шир" се пее един път на три сезона и то от шепа хора,нормално, как ще се помни като не се пее?! За сметка на това пък се пеят едни типично селски песни от рода на "умри вратарче" и т.н.!

"Ами трябваше да отидеш в сектор "В", не е голяма разликата в цената на билетите,..."
Аз мога да си позволя да отида и в А,но седнах в Б,за да подкрепям по-активно отбора.Не съм знаел,че няма да гледам самия отбор!
ПП.Какво общо има скандирането за Ушев,дето стоял(или стърчал) и правел незнамси квоси,с подкрепата за Левски?Ако някой може да ми разясни?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 мар 2011 11:48

Това трябва да попиташ момчетата с микрофона на вишката. Като стана тема за така да се каже тартори на агитката, лично на мен ми харесва как Марто от Дивизията ни надъхва, но от известно време получава само едно полувреме за изява.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 29 мар 2011 16:18

Браво на Автора на темата суупер добре оформена :twisted: В тази връзка стадиона ни изглежда много добре от орлово око :lol: Така,че ако Бай Ганьо спре да краде,а вложи нещо може и да стане красавец ;)

Прогнозата ми е 1 на мъка,защото такива отбори като Видима идват на Герена за 0-0,а напред к'вото стане.В момента сме в бая сериозна игрова криза-нашите все едно ги карат камъни да носят по терена,а не да практикуват любимото им занимание :roll: Дано ме опровергаят,ако не Ясен да си ходи барабар с Гонзо :cry:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2011 16:39

eelche написа:Браво на Автора на темата суупер добре оформена :twisted: В тази връзка стадиона ни изглежда много добре от орлово око :lol: Така,че ако Бай Ганьо спре да краде,а вложи нещо може и да стане красавец ;)

Прогнозата ми е 1 на мъка,защото такива отбори като Видима идват на Герена за 0-0,а напред к'вото стане.В момента сме в бая сериозна игрова криза-нашите все едно ги карат камъни да носят по терена,а не да практикуват любимото им занимание :roll: Дано ме опровергаят,ако не Ясен да си ходи барабар с Гонзо :cry:

Че то любимото занимание на някои от тях е да щракат с пръсти в чалготеките.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 29 мар 2011 18:15

blue avalanche написа:
eelche написа:Браво на Автора на темата суупер добре оформена :twisted: В тази връзка стадиона ни изглежда много добре от орлово око :lol: Така,че ако Бай Ганьо спре да краде,а вложи нещо може и да стане красавец ;)

Че то любимото занимание на някои от тях е да щракат с пръсти в чалготеките.

Ама и там се контузват, както каза Любо Супата в едно интервю.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 31 мар 2011 13:27

Иска ми се да видя най-после Сашо Александров титуляр.Надявам се Ясен да е прозрял че мястото му е на терена.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 31 мар 2011 21:52

NFB_Bgfen написа:Иска ми се да видя най-после Сашо Александров титуляр.Надявам се Ясен да е прозрял че мястото му е на терена.

Няма да може да изкара до края на полувремето. Сашо е класа, но не може да издържи повече от 30 минути по начинът, по който е свикнал да играе - вършеейки по целия терен :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 мар 2011 22:58

Аз,пък,бих искал да видя Тонев за по-дълго време в игра по едно от крилата.Мачове като този с Видима са идеално време за това!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 31 мар 2011 23:06

blue avalanche написа:Аз,пък,бих искал да видя Тонев за по-дълго време в игра по едно от крилата.Мачове като този с Видима са идеално време за това!

Да определено може да се пробва това в предвид колко са ни трагични крилата нищо небихме изгубили от подобен вариант.Но за съжаление не вярвам Ясен да избере точно този ход.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 мар 2011 23:11

Не знам за това момче Тонев, не че съм гледал и кой знае колко другите, но ми се струва, че имаше един Иван Горанов, от клипчетата от контролите в Гърция и Кипър ми се стори, че е доста талантлив.
Само Левски!

Върни се в “Левски”