Трансферното недоразумение Матондо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Трансферното недоразумение Матондо

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2011 11:27

"Тема Спорт"???
Иначе-предпочитам Ал.Киров пред Матондо.Че и пред Младенов.Стига сте ревали за Карвальо.Предпочитам Иса пред 30-годишен,недоказал се чужденец.Само не ми казвайте,че се е доказал,щото е вкарал 7 гола за Локо Пд.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 29 мар 2011 11:29

stoyankd написа:
ENTOMBED написа:Веднага да се изхвърлят Торес и Кака, съотвенто от Челси и Реал. Поредните трансферни недоразумения.
Тези отбори да взимат пример от нашите. Какво ми ги чакат по няколко сезона.

Да сравняваш, макар и задочно Торес с Мутондо е направо смешно. Кака и Торес са футболисти, които са показали вече своите качества и е въпрос на време да го направят отново. Къде обаче си видял качествата на тази белгиец, загатна ли поне малко за тях. Сравни го с Жоазиньо. Най комичното е, че напуснаха двете леви крила, а взеха дясно, цяла есен имаха проблем със статичните положения и трябваше централен защитник, а те взеха халф дефанзивен.

Tи помниш ли пък аз да ти кажа като дойде Жо първите мачове какво плюене беше.Че след един мач в Ловеч за купата даже и Томислав плюеше по него като го наречаше фъстък и кой дткаде го довлякал в Левски,бил колкото ъгловото флакче.А сега бил най добрия що го продали.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2011 11:39

topchaki написа:
stoyankd написа:
ENTOMBED написа:Веднага да се изхвърлят Торес и Кака, съотвенто от Челси и Реал. Поредните трансферни недоразумения.
Тези отбори да взимат пример от нашите. Какво ми ги чакат по няколко сезона.

Да сравняваш, макар и задочно Торес с Мутондо е направо смешно. Кака и Торес са футболисти, които са показали вече своите качества и е въпрос на време да го направят отново. Къде обаче си видял качествата на тази белгиец, загатна ли поне малко за тях. Сравни го с Жоазиньо. Най комичното е, че напуснаха двете леви крила, а взеха дясно, цяла есен имаха проблем със статичните положения и трябваше централен защитник, а те взеха халф дефанзивен.

Tи помниш ли пък аз да ти кажа като дойде Жо първите мачове какво плюене беше.Че след един мач в Ловеч за купата даже и Томислав плюеше по него като го наречаше фъстък и кой дткаде го довлякал в Левски,бил колкото ъгловото флакче.А сега бил най добрия що го продали.

Само,че Жо не дойде с претенциите,че е играл в Брюж и Рода,нали?А помниш ли колко беше заплатата му през периода,за който говориш?

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 29 мар 2011 11:49

Каква че не се сещам ?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 мар 2011 12:08

На тия Т.С. няма да им омръзне да сеят интриги в Левски !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 29 мар 2011 12:16

Т.С. си е едно наистина мизерно вестниче,но и Матондо си е едно смешно футболистче,чудя се как е играл в Рода,да не би да са ни продали някой негов роднина.На загрявката преди мача с ЦСКА като го гледах имах чувството че в уччилище не се е събличал за час по физическо възпитание.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 мар 2011 12:25

И какво се чудите как е играл в Рода. Вие знаете ли какво е нивото на отборите след 5-6 място в Холандия?! Та те са на нивото на нашите Локо Сф и Славия. Рода винаги са били във втората половина на таблицата в Холандия. Никой не е казал, че щом идва от тамошното първенство трябва да е супер играч. Наистина добрите футболисти в Холандия играят в първите 4-5 отбора, другите са пълнеж.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 29 мар 2011 12:50

Доказателство за слабите ни крила е привличането в първия отбор на Тонев и Горанов. Иначе нали се сещате, кога Гонзо ще пусне някой юноша...За Матондо има време да покаже нещо, ама честно, не съм оптимист

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 мар 2011 13:16

Аз си спомням, че във форума имаше подобни коментари и за Жоазиньо. Че бил гном, че бил кривокрак...
Бе а дано да са за хубаво тея коментари, понеже нали знаете: псувате някой играч в някой мач к'ъв е некадърник, той вземе, че вкара гол в най-важният момент. ...като Пандев например...
Иначе според мен не е за крило. Не изглежда бърз, но стои стабилно. Кой знае?!
Вие знаете ли какво е нивото на отборите след 5-6 място в Холандия?!

Като Хееренвен, Аз Алкмаар и Фейенорд? Или като Твенте? Които допреди три-четири години бе там.
У нас на отбори като Славия и Локо Сф никога няма да им позволят станат шампиони. Няма смисъл да подобряват отборите си...
Грубо звучи, но си е така.
Комунизмът в А група не си е ходил...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2011 13:28

В този ред на мисли:
"Младият футболист на Пирин Антон Карачанаков, от който се интересува Левски, остана поласкан от появилата се информация в пресата за него.
„Разбира се, че ме радват такива информации, че отбор като Левски се интересува от мен. Не знам дали иформациите отговарят само на истината, тъй като на мен никой нищо не ми е казвал. Не симпатизирам на никой от столичните грандове. По принцип съм от Пирин и бих играл за който отбор ме поиска, независимо дали е Левски или ЦСКА”, коментира Карачанаков пред Novsport.com."

Върни се в “Левски”