Сбогом "ЛЪВОВЕ" и добре дошли "малки лъвчета"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: Сбогом "ЛЪВОВЕ" и добре дошли "малки лъвчета"!

Мнениеот gin » 28 мар 2011 19:43

добре де, гърция с каква класа стана взе евро 04. къде им са звездите- харистеас дето май голмайстор стана направи трансфери повече от божинов и има почти толкова голова. с по едно на мъка. да беше влязла на попов или на стилян топката и мача го взимахме. играя в един отбор, в който капитанът е ляво крило, а аз съм централен защитник и след мое включване при корнер винаги ми казва "първото правило да вкараш гол е да уцелиш вратата ;) , а аз му отговарям, че моята работа е да не целят наща!". в един мач вкара 5 гола, но паднахме с 5-6.аз от този елементарен битовизъм мога да формулирам, че първото условие да победиш е да не пуснеш гол, ако ти е ялова атаката.нещо което се видя, че сме способни да направим, а то тук вече има какво да се гради
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 28 мар 2011 19:46

Поколението на "трите коня", толкова ни свали критериите за футбола, че сегашните младоци ни се струват като галактикос, в един мач след който отписваме поредния квалификационен цикъл! Откъде ви идва оптимизма незнам! Може би от резултатите и играта на младежите...! Срещу Швейцария тия момчета играха на 130% от възможностите си, и пак не можаха да бият!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2011 20:00

Deluxx написа:
theprideofplovdiv написа:Смях,с тия набедени от Левски и Цска футболисти-толкова.Къв е тоя Галчев,бе бахти смешния играч е този.Да не говорим пък за Стоянов,тоя на 20 градуса време трепери все едно играе в Сибир,а Делев какво толкова му харесвате,защото аз не виждам нищо кой знае какво в него.Истината е,че нямаме материал,а това е,защото няма условия във футбола още от ниво юношеска възраст.Направо понякога когато чета нечии коментари ми става смешно Гаджев,Галчев,Делев пази Боже това да са ни звездите!

хахаха брато разбиваш ме...Стоянов треперил :mrgreen: ми ти ли ще му държиш сметка какво ще прави беее? ейй шшшти майката ...... Важното,е че недопуснаха гол това значи ,че защитата се справи,която е създадена от цскари - Иванов,Бандата,Стоянов.Галчев не си го гледал в нац.отбор и дали е дебел или не е ,първо се вижтте вие които обиждате човека играе футбол,а ти си тренираш пръстите с тия коментари!Млъквай повече не искам те чувам тебе

Абе не знам дали "цесекарската" защита се справи,ама,ако не беше "левскарския вратар"...Щото Иванушка така увисна при едно центриране,че...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 мар 2011 20:12

Абе не знам дали "цесекарската" защита се справи,ама,ако не беше "левскарския вратар"...Щото Иванушка така увисна при едно центриране,че...

моля ви,недейте да обиждате червените играчи че колегата delux-е с много лабилна психика когато става въпрос за любимия му ЦСКА.След това Стоянов и Спаската играха добре,същото се отнася и за третия цесекар-Бандата.За момента момчетата от ЦСКА се справят оставете ги на спокойствие.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 29 мар 2011 04:48

Абе, браво на човека, че се е постара за написаното, обаче аз единственото добро, дето видях в тоя мач беше това, че не загубихме.

Реално добре, че Швейцарите бяха толкова зле... (изненадващо за мен, с тоя треньор, който имат...)

Само имам няколко фактологически забележки. ;) Първо - играчи като Топчо, Мечо, Коловати са се дънили къде по-малко от играчи като Вальо Илиев, Котев, Ж.Миланов, Кишишев, Иван Иванов (например).

Това "поколениe на тирете коня/лъва", а именно Бербатов и Петрови нищо не видяхме (като на национално ниво), освен едно Европейско, където Шведите ни сцепиха (май 5:0 беше) и Матрин не можa срещу вече паднал вратар (!!!) да вкара с денисят си крак. (Всички знаем, че с него само се подпира за баланс). Другия Петров поне е борбен играч. Не че мога с кой знае какво да го отлича за цялата му кариера в националния. (Ще запомня гола срещу Унгария с плонж).
Берба - вкарваше, ако не друго. Малко го мързеше да тича и все пак... Въпреки това, аз лично бих го изритал още при "бенефиса" (на Милошевич ли беше?) със Сърбия. (То май тва беше бенефис на националния ни отбор като цяло).

Иначе "този немски възпитаник" абсолютно нищо не е показал/направил, което да е променило отбора в някаква положителна насока. Все пак му признавам това, че предвид тактически слабият ни отбор, се опитва да налага по-компактна тактика, без излишни глупости и свободни роли.

За малките лъвчета - съжалявам, но Делев не го видях да "оре" по терена. Без топка - може би. (Падаше там, търкаляше се нещо - но това не са мочове с Видима, Монтана, Своге...).
Галчев, дето на повече от три метра му е трудно да подаде - някак си не си го представям да е новият плеймейкър на отбора. Или Гаджев, дето добре че вкарва по някой хамалски гол, че да го хвалят. Откак прекара онази тежка контузия е станал пълна торба. (Левскар съм!).

Да не забравим Попето, който предимно тича с наведена глава, надявайки се да мине един-двама. От време на време и при опит за удар праща топката в тъч...

Като цяло - не съм черноглед или пълен песимист. Просто гледам реално. Както казах - единственият повод за радост от този мач беше, че не паднахме. Единствената градивност, която показахме е бой от защитника на нападателя, а той да се оправя.

Такива размисли подхождат при някой хикс с Англия, победа на Черна Гора, Уелс, Швейцария. Може би и някой ден победа на Швеция... :D (А и защо вече второ поколения мисли, че националният ни отбор е нещо повече, от средна работа? Тва 94 си е за 94. Едно поколение, на което ако ще и Ратко да им беше треньор, пак щяха да станат 4-ти. Дай сега например Австрия да е топ отбор в Европа и Света, понеже през 30-те са били "Вундер" тимът. Или пък Унгария, заради 40-те, 50-те...)

Пийте повече студена вода и гледайте реално на нещата. ;)
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 мар 2011 08:59

Ами то нормално да са ни такива предните резултати, а и игра, когато играем с човек или двама по-малко. Чавдар Янков винаги прави нещата да изглеждат 11 на 10 в полза на противника. Толкова безполезен играч не съм виждал никъде, може би само Мариян Огнянов. Ще ми оставят Попов на пейката за сметка на Чавката. Нито в атака има точен пас, нито тича много, нито в защита спира атаки, нито по крилото, нито никъде!!! Доволен съм от желанието на играчите, за първи път от много време никой не се пестеше и накрая поиздъхнаха доста хора, но поне дадоха всичко от себе си. Все си мисля, че отпред ни липсва един човек, "коня" с подвита опашка. В доста мачове нямаше кой една топка да му подаде като хората и не смятам, че Макариевци и Генковци могат да го заместят, нищо лично към тях. Все пак се вижда кой кон е расов, достатъчно понякога е само да подложи копито...

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 29 мар 2011 10:06

Браво на автора. При нивото което показват нашите евро бойци ми се струва че това ще да е максимума. Най-позитивното нещо за мен, е че вече не играем правилен футбол и се лишихме от услугите на колоси като коловати, томашич и др. звезди на израелско-кипърския мега футбол.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Национален отбор”