ЦСКА-Ботев Пловдив
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-БОТЕВ 0-1
абе вие лудили сте,христолов е опростил дълга на титан за муши и данчо и взимаме мача.другата седмица взимаме 5-6 класни футболиста и мачкаме до края.до година хрисатолов иска да направи пробив в шампионска лига и прави мега селекция с футболисти от италия и така до края на света.май се поулях

селски вземи си скункса не се сърди
аауууууу ами какво стана сега ? айде разбирачите и тотаджиите дето се съдрахте да пишете тия дни... нещо мълчите сега? чакам информация за коефициенти за 2ка 1вото и 1ца краен + инфо за пратени смси с точен краен резултат.... Ах колко е жалко като пишеш глупости и после тези неща ти се стоварят на главата
Хайде Ботев, мачкай ! 
Ми братле за това печелите заради дузпите иначе сте мишки нишо зна4имо не сте направили през годините единствено шампионските ви титли ама важно е в европа какво правите - НИЩО!!!!!
Re: ЦСКА-Ботев Пловдив
Тоя що не го изкара пенев,още едно полужение изтърва трябва да го убият тоя бе
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ
май съдията ще трябва да вкара 2-3 гола
Не могат да вкарат-без дузпи няма да мине....
ОБАЧЕ ЕДНО МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ: ЛЕКЕТО ЙОРДАН ЙОВКОВ КАК ПСУВА СЪДИЯТА И НЕМА НИТ КАРТОН НИТ НИЩО..
Съгласен съм
Прокуратурата да разследва защо Ботев вкараха 45 мин.