Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София)

Мнениеот bigbonusprize » 28 мар 2011 11:22

storm написа:Пичове кажете моля ви за билетите, цена и дали ще има 3 часа преди срещата .. Щото все пак съм с кола и трябва се съобразявам с бензина ...

Ще има билети споко. Очаквам цени от 5лв, както обикновенно. Всички левскари влизат в Ловеч. И 1 час преди мача да отидеш ще влезеш. Там винаги сме като домакини ;)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 мар 2011 18:26

Parmalat написа:Победа за Литекс просто оранжевите са в по-добра форма от Левски играят на своят стадион имат серия от над 20 мача без загуба в Ловеч.По-добри защитници и халфове.В атака за Левски блести само Гара Дембеле,а за Литекс това са Папа Диуф и Джерманович.Литекс има психологическо предимство ако помислите реално ще видите че всички плюсове са за отбора на Ганчев.

Прогноза 2-0 за Литекс и много качествен мач на високо ниво.

Мотивацията за такъв турнирен мач е съвсем различна.
Така че нищо не се знае на 100 процента!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 28 мар 2011 20:07

bigbonusprize написа:
storm написа:Пичове кажете моля ви за билетите, цена и дали ще има 3 часа преди срещата .. Щото все пак съм с кола и трябва се съобразявам с бензина ...

Ще има билети споко. Очаквам цени от 5лв, както обикновенно. Всички левскари влизат в Ловеч. И 1 час преди мача да отидеш ще влезеш. Там винаги сме като домакини ;)

Е , ми супер тогава, а дали се знае горе долу колко ще сме фенове.. Искам да се съберем повече от есента..? :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 мар 2011 20:17

В интерес на истината ако излезем малко по прибрано с правилен състав на контра може да ги излъжем... но ясен вероятно ще осере работата
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 мар 2011 20:40

То вашия състав може ли да се сбърка при положение, че всички са ясни като бял ден и как ти се струва вашите особено бързи крила да застрашен бековете на Литекс?
Есента единственият който ги тормозеше беше Жоазиньо, а сега с Матондо и Младенов е...........
Спасението за вас е ако имате късмет да вкарате ранен гол о след това да паркирате рейса пред вратата, но като зная и колко тактически грамотно играете в защитата направо ми се плаче.
С какъв различен състав от: вратар, Мюлдер, Милиев, Грийн, Минев, Гаджев, Йовов, Тасевски, Матондо, Младенов и Дембеле очакваш, че ще играете?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 28 мар 2011 21:08

Долно уйно написа:То вашия състав може ли да се сбърка при положение, че всички са ясни като бял ден и как ти се струва вашите особено бързи крила да застрашен бековете на Литекс?
Есента единственият който ги тормозеше беше Жоазиньо, а сега с Матондо и Младенов е...........
Спасението за вас е ако имате късмет да вкарате ранен гол о след това да паркирате рейса пред вратата, но като зная и колко тактически грамотно играете в защитата направо ми се плаче.
С какъв различен състав от: вратар, Мюлдер, Милиев, Грийн, Минев, Гаджев, Йовов, Тасевски, Матондо, Младенов и Дембеле очакваш, че ще играете?

Възможно е Гриин да излезе в халфовата линия, а в защита да се появи Иво Иванов. Това малка изненада ли е? Или пък в средата да се появи Даниел Димов (дано да се е оправил до тогава). Може ли Йовов да е на фланга с единия от Младенов или Матондо и да сменят крилата съответно. Не може ли да се излезе със схема 4-4-2 и напред да се играе с двама нападатели, Дембеле и Иса, или Матондо. И какво значи "вратар"? Имаме трима! Или и ти като чичо Митко ще кажеш "тези двамата и онзи третия" и състава е ясен. Голям си разбирач!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 мар 2011 21:18

pehopeho написа:Или пък в средата да се появи Даниел Димов (дано да се е оправил до тогава).

Наистина четох до тук, що за фен си и да не знаеш поне официално обявените неща :)
Димов ще пропусне мача с Ловеч.
Които и да ви играят по фланговете то Бодуров, Берберович и Занев просто ще ги изядат с парцалите, споделям това напълно безпристрастно.
Единственият ви коз в нападение е Дембеле срещу слабия Пламен Николов, но пък като се има в предвид, че на Дембеле изобщо не му се играе и не е в никаква кондиция, то работата на Николов става много по-лесна.
Искате ли Дока да не прави на луди защитниците ви, то трябва ако трябва с риска на червен картон да го изкарате от игра до 20-тата минута, но пък при положение, че мача ще се свири от чужденец, той няма да се свени да извади картони още в първата минута.

Схема 4-4-2 ти сериозно ли? - с тази схема бързите халфове на Ловеч ще ви изядат с парцалите.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2011 21:46

Долно уйно написа:То вашия състав може ли да се сбърка при положение, че всички са ясни като бял ден и как ти се струва вашите особено бързи крила да застрашен бековете на Литекс?

Искаш ли да ти кажа състава на Литекс или сам ще се досетиш?Нали не си мислиш,че сте "супер изненадващи"?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2011 22:14

"Бързите халфове" на Литекс ... :roll:

"Долно уйно"

Струва ми се, че доста НАДЦЕНЯВАШ играчите на Ловеч ! ?
То и аз харесвам някои играчи на ловчанлии ... някои от тях са признати за добри играчи и от масата левскари, но чак пък - "Да ни изядът с парцалите" ! ? ?

Та те ( Литекс ) ... дори когато биха с 3-0 нямаше "изяждане с парцалите" ...
Всъщност, аз лично не си спомням някво категорично надиграване на Ловеч над Левски !
Да, били са ни, но тая картинка която ти описваш не е била ... и едвали някога ще бъде !

Литекс никога, ама никога не са излизали срещу Левски с цел да ги - "изядът с парцалите"!
Винаги са имали страх от "Сините", независимо в каква форма се намират и колко са силни като отбор ... и независимо в каква форма е Левски, и колко е силен като отбор Левски !

Това са фактите ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2011 23:17

THE G.A.M.E написа:"Бързите халфове" на Литекс ... :roll:

"Долно уйно"

Струва ми се, че доста НАДЦЕНЯВАШ играчите на Ловеч ! ?
То и аз харесвам някои играчи на ловчанлии ... някои от тях са признати за добри играчи и от масата левскари, но чак пък - "Да ни изядът с парцалите" ! ? ?

Та те ( Литекс ) ... дори когато биха с 3-0 нямаше "изяждане с парцалите" ...
Всъщност, аз лично не си спомням някво категорично надиграване на Ловеч над Левски !
Да, били са ни, но тая картинка която ти описваш не е била ... и едвали някога ще бъде !

Литекс никога, ама никога не са излизали срещу Левски с цел да ги - "изядът с парцалите"!
Винаги са имали страх от "Сините", независимо в каква форма се намират и колко са силни като отбор ... и независимо в каква форма е Левски, и колко е силен като отбор Левски !

Това са фактите ....

Аз,обаче,си спомням едно "изяждане с парцалите"-6-2. :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”