Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо Берабтов има само 77 мача?
Има само 77 мача,защото много бързо реши,че е остарял за Нац.отбор и се пенсионира. 

ако няма голям мач кой е виновен сигурно аз и баба ми защото гледаме последните 10 години през крив макарон БЪЛГАРИЯ на голям форум
Баба ми искаше да играе за националния ама се отказа щели да я псуват .Сега играе шах 

- storm
- Контакти:
vaskonti написа:KellyB написа:Кажете някой голям мач на Бербито с националния екип, че нещо не се сещам...
Кажи ми някой голям мач на националния отбор от 10 години насам. Може и от 15, ако предпочиташ.
Белгия-България
България-Хърватска
България-Италия
България-Холандия
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- n0_FeArBG
- Контакти:
Sole написа:Има само 77 мача,защото много бързо реши,че е остарял за Нац.отбор и се пенсионира.
Ми нормално,като не търпи критики и не си зима заплатката в Юнайтед...как ще му се играе?За това не ставаше за капитан,Стилян за мен си е по-добрият вариант...А критиките бяха към целия отбор,а не само към него...обаче май,някой си е мислел,че е единствен.Няма значение,за какво го обсъждаме,като няма нищо общо с националният ни отбор?!!!!!!!!!!!!!!!!!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
не знам какъв е БЕРБО ,но заради подуенски джурналя това момче не играе за БГ.ако снощи беше играл щеше да направи разликата само че в наша полза и тогава хората които го плюят щяха да празнуват, както се и нареждаха за безплатна бира и кебабчета след головете на Стоичков 1994г.не мисля че някой от БГ има право да го критикува.той е на най високото ниво във футбола а ние в БГ -на най ниското..
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
storm написа:vaskonti написа:KellyB написа:Кажете някой голям мач на Бербито с националния екип, че нещо не се сещам...
Кажи ми някой голям мач на националния отбор от 10 години насам. Може и от 15, ако предпочиташ.
Белгия-България
България-Хърватска
България-Италия
България-Холандия
От кога победи над отбори от нашата черга(Белгия и Хърватска) броим за огромни успехи? Явно от момента, в който броим за такива равните мачове с някоя от големите сили, нищо, че тези равни дефакто не са довели абсолютно нищо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!
Стенли има 100 мача за 12 години - кажи речи по 8 на година; след като бербатов се отказа да сме имали 8 мача (много са), пак остават мачове като за 2 години...почнал е по-късно бербо още 8 мача изтървал, контузии + резерва 6 мача, примерно.
и все пак се надявах да видя нагледно кои са тези мачове...продължавам да търся.
и все пак се надявах да видя нагледно кои са тези мачове...продължавам да търся.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
- george_speed75
- Контакти:
rbs написа:не знам какъв е БЕРБО ,но заради подуенски джурналя това момче не играе за БГ.ако снощи беше играл щеше да направи разликата само че в наша полза и тогава хората които го плюят щяха да празнуват, както се и нареждаха за безплатна бира и кебабчета след головете на Стоичков 1994г.не мисля че някой от БГ има право да го критикува.той е на най високото ниво във футбола а ние в БГ -на най ниското..
Аре стига с тея глупости, на нашия му е през к*ра да ще играе за нац или не.На него само самолетните билети му излизат повече от колкото премията за игра в отбора (1000 евро).Той си взима ппо 100 000 паунда на седмица и си трае в Юнайтед, ама като се прибере тук веднага почва да вика че само три коня теглели националния.Ако го беше казал това за Юнайтед , нямаше да помирише място в отбора до края на договора си и щеше да тренира с 95/94.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Бербатов си замина от нац. отбор защото беше единствения качествен играч на този отбор и когато отбора не вървеше, тоест другите 8 или 9 посредственяци не играха, само ще кажа че на Стилян така и не му намериха правилна позиция на терена последните 6 години, СТИЛЯН ПЕТРОВ Е ДЕФАНЗИВЕН ХАЛФ A НЕ ПЛЕЙМЕЙКЪР.
Той трябва да руши играта на съперника и от него да започва атаката а не да е в центъра на нея.
Мартин на 2 силни мача прави 7 слаби, никога не е бил кой знае какъв футболист и никога няма да бъде честно казано, на клубно ниво е същата работа.
Да приключим с лека статистика за оувърхейпнатия Стойчков.
Стойчков : 459 мача и 219 гола, на нац. ниво - 83 мача и 37 гола, невпечатляващо.
Бербатов : 487 мача изиграни 221 гола вкарани, на клубно ниво , на нац. ниво - 77 мача и 48 гола.
Извод: Бербатов = Стойчков като футболни качества и двамата в пиковия си период класираха България на Европейска (Б) и 4-то място на Световното (С), втория изкарва късмет че има някои зад него докато постига това нещо.
Тва че псуваш като хамалин не значи че си нещо особенно.
Той трябва да руши играта на съперника и от него да започва атаката а не да е в центъра на нея.
Мартин на 2 силни мача прави 7 слаби, никога не е бил кой знае какъв футболист и никога няма да бъде честно казано, на клубно ниво е същата работа.
Стойчков : 459 мача и 219 гола, на нац. ниво - 83 мача и 37 гола, невпечатляващо.
Бербатов : 487 мача изиграни 221 гола вкарани, на клубно ниво , на нац. ниво - 77 мача и 48 гола.
Извод: Бербатов = Стойчков като футболни качества и двамата в пиковия си период класираха България на Европейска (Б) и 4-то място на Световното (С), втория изкарва късмет че има някои зад него докато постига това нещо.
daredevil написа:Бербатов си замина от нац. отбор защото беше единствения качествен играч на този отбор и когато отбора не вървеше, тоест другите 8 или 9 посредственяци не играха, само ще кажа че на Стилян така и не му намериха правилна позиция на терена последните 6 години, СТИЛЯН ПЕТРОВ Е ДЕФАНЗИВЕН ХАЛФ A НЕ ПЛЕЙМЕЙКЪР.
В най-силният си период от кариерата Стенли играеше атакуващ халф в Селтик където в дадени периоди дори им беше един от основните голмайстори. На тази позиция е основната му сила, въпреки, че и като дефанзивен се справя много добре.
[center]I'll be the savior of you all