Бутат стадиона на Локомотив (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Бутат стадиона на Локомотив (София)

Мнениеот Долно уйно » 28 мар 2011 16:36

Neron написа:Локомотив да ги извади.Защо трябва държавата да строи стадион на Локомотив само заради мястото.Едва ли това е единственото място в София където може да се построи стадион.А защо никой не ги е извадил не мога да ти кажа питай Гигов или Тонев или както беше там.

В момента усещам в думите ли лееко завист, видиш ли Локо ще има супер стадион, а моят отбор не.
Lyubaka01 написа:Айде на бас, че ако се прави нов стадион, той ще излезе почти на цената на Алианц Арена, а няма да има нищо общо с него...

Мислех, че водим нормална дискусия, но съм се излъгал.
Алианз струва 700 милиона лева, така че примерът ти не е сериозен.
Последна промяна от Долно уйно на 28 мар 2011 16:40, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 28 мар 2011 16:37

favaca8 написа:Е драги ми приятели ,уважаеми фенове на Локомотив София.

Най-накрая дойде часът в който последния пирон в ковчега на Локомотив ще бъде забит със страшна сила.
Искахме отговор от институции от държава от президенти и председатели и го получихме.И то какъв.

След закриването на всички спортове в Локомотив ( волейбол,баскетбол и т.н.) , след съсипването на детско-юношеската школа, след закриването на турнира Никола Котков дойде ред и на РАЗРУШАВАНЕТО НА НАШИЯ ДОМ.С огромно удоволствие всички медии се надпреварват да пишат с изключителен кеф заглавия от рода на бутат стадиона,разрушават ст.Локомотив и т.н.

Радвайте се уважаеми, това е един велик ден за феновете на славия,на локомотив пд, на цска, на левски .най-накрая Гигов,Тонев и КО ще постигнат своята цел и ще бъдем заличени завинаги от футболната карта.82 години история.Дотук бяхме.
Радвайте се , няма да има вече спорове около това кой е по-стар железничарски клуб,за кой отбор великия никола котков се е изградил като линост,като футболист и най-вече онази маршрутка фенове няма да дразни великите публики на споменатите отбори по-горе.Наздраве !

Нямам вяра на г-н Борисов още по-малко на общината ,да не говорим и за останалите директори на Локомотив.Целта е ясна.незабавно да се разруши стадионът и на негово място ще станем свидетели на изграждането на моло-ве,жилищни комплекси, може би и завод за преработка на боклуци.

Радвайте се и вие локомотивци и знайте че основната вина е в нас
За това че години наред не стъпвахте на стадиона.
За това че не Ви пука.
За това че наистина 50 човека успяха д ни разделят на 25 фракции.

ПОЧИВАЙ В МИР МОЕ ЛЮБИМО ЛОКО ! :cry:

Евала, човек. С такива фенове вашият отбор винаги ще го има. Не се коркайте за псевдо идеите на Пожарникаря. Той само сондира мнения в момента. Никога няма да тръгне срещу един от водещите клубове в първенството ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2011 16:37

Lyubaka01 написа:Айде на бас, че ако се прави нов стадион, той ще излезе почти на цената на Алианц Арена, а няма да има нищо общо с него...

То това ще е предизвестен бас ! ... :lol:

Нека само се сетим, колко пара "потрошиха" за "ремонта" на "Васил Левски" ...
Май беше нещо от рода на 40 млн. лева !
За едни седалки, писта и терен ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 мар 2011 16:37

crap написа:Абе и аз съм лудо влюбен в Кети Пери, ама... 8-)

Влюбен си, защото не си я виждал без грим.

Колкото до това решение... добро е. С един изстрел - два заека. Първо ще си имаме модерен национален стадион и второ - Локото няма да бъдат като сирачета и да домакинстват наляво-надясно.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 мар 2011 16:39

Долно уйно написа:
Neron написа:Локомотив да ги извади.Защо трябва държавата да строи стадион на Локомотив само заради мястото.Едва ли това е единственото място в София където може да се построи стадион.А защо никой не ги е извадил не мога да ти кажа питай Гигов или Тонев или както беше там.

В момента усещам в думите ли лееко завист, видиш ли Локо ще има супер стадион, а моят отбор не.

Все ми е едно честно да ти кажа.Ще се радвам даже че ще имаме хубав национален.Мислех че спорим за мястото а не за отборите ама нищо.Просто за мен е изключителна глупост да се праща стадиона на 10 км от центъра между фабрики и цехове с тенекиени покриви вместо централно място на рушащ се стадион.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 28 мар 2011 16:42

ehh написа:и второ - Локото няма да бъдат като сирачета и да домакинстват наляво-надясно.

Тва предполагам си го изсмука от пръстите, защото Побойко и Дянков не са споменали подобно нещо.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 мар 2011 16:46

Neron написа:
Долно уйно написа:

Все ми е едно честно да ти кажа.Ще се радвам даже че ще имаме хубав национален.Мислех че спорим за мястото а не за отборите ама нищо.Просто за мен е изключителна глупост да се праща стадиона на 10 км от центъра между фабрики и цехове с тенекиени покриви вместо централно място на рушащ се стадион.

Посочи един нов стадион направен в последните 5 години, който да е в цънтъра на града?

Къде се намира Алианц арена?
Къде се намира Тюрк телеком арена?
Къде се намира Mijski стадион в Познан?

Кой стадион ви харесва в повече, този на Локо или този http://www.google.com/images?hl=bg&q=ka ... 20&bih=571 и как стадиона на Локо може да стане като този от линка?
Последна промяна от Долно уйно на 28 мар 2011 16:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 мар 2011 16:52

Ти имаш ли представа на каква магистрала е Алианц арена това е пътя и за летището на Мюнхен сигурно има трамваи метро и куп още транспорт.Нека стадиона да е в Доброславци примерно да видим как ще стигнеш до там.Българина и без това не ходи на мачове остана стадиона да му е на 30 км от къщата и как мислиш че ще се навие да отиде.Айде ставам аз не мога седя по цял ден.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 мар 2011 16:58

Neron написа:Ти имаш ли представа на каква магистрала е Алианц арена това е пътя и за летището на Мюнхен сигурно има трамваи метро и куп още транспорт.Нека стадиона да е в Доброславци примерно да видим как ще стигнеш до там.Българина и без това не ходи на мачове остана стадиона да му е на 30 км от къщата и как мислиш че ще се навие да отиде.Айде ставам аз не мога седя по цял ден.

Да имам, това променя ли факта, че там е индустриалната зона на Мюнхен?
Сега относно нашето си има идея (дори не е проект още) да стига метро и до там, най-вероятно "леко" метро, каквото ще шари из цяла София де. Нещо като трамваите, просто няма да се пресича с пътища, светофари и т.н. и ще върви доста по-бързо. Като цяло този район е доста удобен за подобно нещо. А и сега се развива прилично, кризата леко го спира. Това е най-голямата индустриална зона в България все пак. Там се правят доста складови бази, бившите заводи също са превърнати в складови бази, а някои от най-големите вече са съборини и на тяхно място се чака изникването на ритейл парк, МОЛ и . т.н. За сега само ритейл парка е започнат де. Там ще има мегамаркет "Рода", Технополис, а в бъдеще най-вероятно и "ИКЕА". Районът е западнал в общи линии, но последните години се вижда опит за съживяване и развитие.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 28 мар 2011 17:07

Кой стадион ви харесва в повече, този на Локо или този http://www.google.com/images?hl=bg&q=ka ... 20&bih=571 и как стадиона на Локо може да стане като този от линка?

Да, стадионът ни не може да стане като тоя. Обаче пропускаш тънкия момент, че за да се изгради такъв стадион ще хвръкнат 100-ина млн евро. А за да се направи Локомотив като хората със сигурност ще стигнат 15...

Върни се в “Локо София”