Бутат стадиона на Локомотив (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Бутат стадиона на Локомотив (София)

Мнениеот Долно уйно » 28 мар 2011 16:20

Neron написа:
Долно уйно написа:
Neron написа:Какъв е проблема националния стадион да е на Раковски?Там има покрай него некви сгурийни игрища пък и е на по централно място.

В Надежда ще го ползват и Локомотив, а на Раковски кой?

И какъв е смисъла отбор с по 500 фена на мач да ползват стадион с капацитет 50 хиляди?Раковски е на 10 мин пеша от НДК а и голям процент от транспорта минава през НДК.Едното метро не трябва да е фактор.

След като ще се бута техният стадион е респективно те да ползват и новия, нали така?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 мар 2011 16:25

favaca8 написа:Все поече се убеждавам че живея сред пълни олигофрени.

Държавата да даде на Локомотив?
Вие нещо май не сте добре,виж за Цска за Левкси да, но за Локомотив- НИКОГА ! Говоря след 90 година.

И инженера от долно уйо да му кажа 4е по-хубав стадион от нашия нема , а проекта е този по който е строен този на Щутгард.

По реда на дискусията, настоящият стадион чия собственост е?
Съжалявам, но това е минало покрай Мерседес Бенц Арена

favaca8
Контакти:

Мнениеот favaca8 » 28 мар 2011 16:25

След като ще се бута техният стадион е респективно те да ползват и новия, нали така?[/quote]

НЕ БЕ МОЙТО МОМЧЕ ! НЕ !
След като се бутне нашия стадион, ни закриват официално и се приключва с Локомотив?

СЕГА РАЗБРА ЛИ ?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 мар 2011 16:25

Уйно виж кво ще ти кажа на стадион Локомотив му трябват 5 млн и ще става за мачове в България без проблеми!!!Няма смисъл да се събаря готов стадион с 10 хиляди капацитет на който ходят 500 човека на мач и да се прави 50 хиляден.Един нов национален много по добре ще седи на мястото на Раковски така по в центъра а не забутан в северна София.По представително ще е на Раковски.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 мар 2011 16:26

Пичове, защо не играете в момента на Вашия стадион и кой чакате да го ремонтира?

Между другото потребителското ми име няма нищо общо с това което е в подсъзнанието, Долно уйно е населено място в България.
Neron написа:Уйно виж кво ще ти кажа на стадион Локомотив му трябват 5 млн и ще става за мачове в България без проблеми!!!

Кажи сега кой ще ги извади тези пари и защо до сега никой не ги е извадил?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2011 16:28

Аз имам един въпрос ....
Породен именно от изказвания на Гигов, свързани с това, защо до сега не е привел стадион Локомотив в нормален европейски вид ...
Та Гигов беше казал нещо от сорта на :
- Земята на която се намира стадиона ни ... не е ясно на кой е !

И аз така знам към днешната дата ...
Там на този парцел се преплитат частни и държавни интереси.

Та, как става тая работа - Да се строи върху земя, чиято собственост е ... неизвестна ? ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

favaca8
Контакти:

Мнениеот favaca8 » 28 мар 2011 16:30

Долно уйно написа:Пичове, защо не играете в момента на Вашия стадион и кой чакате да го ремонтира?

Между другото потребителското ми име няма нищо общо с това което е в подсъзнанието, Долно уйно е населено място в България.
Neron написа:Уйно виж кво ще ти кажа на стадион Локомотив му трябват 5 млн и ще става за мачове в България без проблеми!!!

Не се играе ,защото се чакат точно капацитети като другаря Борисов,който да излезе и да се изцепи в медиите че ще разрушат стадиона.

ПЕРФЕКТНОТО Алиби на г-н Гигов,който от този момент нататък запитан дали ще прави нещо по стадиона ще се оправдава именно с това.

;)

favaca8
Контакти:

Мнениеот favaca8 » 28 мар 2011 16:32

THE G.A.M.E написа:Аз имам един въпрос ....
Породен именно от изказвания на Гигов, свързани с това, защо до сега не е привел стадион Локомотив в нормален европейски вид ...
Та Гигов беше казал нещо от сорта на :
- Земята на която се намира стадиона ни ... не е ясно на кой е !

И аз така знам към днешната дата ...
Там на този парцел се преплитат частни и държавни интереси.

Та, как става тая работа - Да се строи върху земя, чиято собственост е ... неизвестна ? ? ?

То да беше само това.Като цяло това е случай непознат никъде по света.
А иначе зоомагазини,офиси,паркинги кво ли не :x

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 мар 2011 16:33

Долно уйно написа:Пичове, защо не играете в момента на Вашия стадион и кой чакате да го ремонтира?

Локомотив да ги извади.Защо трябва държавата да строи стадион на Локомотив само заради мястото.Едва ли това е единственото място в София където може да се построи стадион.А защо никой не ги е извадил не мога да ти кажа питай Гигов или Тонев или както беше там.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 28 мар 2011 16:34

Долно уйно написа:
favaca8 написа:Значи самият ти Ник долно уйно просто буди респект и уважение.......
Феновете на Локомотив са били много,са много и ще бъдат още повече.Колкото и да не Ви се верва.

Целта е ясна.Закриват ни.После си правят каквото си поискат с терена.А аз съм сигурен само и единствено в едно нещо.

СТАДИОНЪТ НИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ БЪДЕ РАЗРУШЕН !

Аз съм безпристрастен и не съм фен на нито един български отбор и точно за това ми е интересно да разбере след като там има идея да се построи нов стадион, отборът на Локомотив София какво толкова ще загуби?

Президентът на Локомотив София Николай Гигов прие със задоволство изказването на министър-председателя на България Бойко Борисов, който обяви, че планира да построи нов Национален стадион в Надежда. Оръжейният бос определи идеята за добра, тъй като железничарите може да се възползват от проекта за в бъдеще. Гигов каза, че тепърва ще се дискутират възможностите за реализация на проекта на Бойко Борисов.

Повече от доволен съм, защото както бяхме най-зле със стадиона може да се окаже,че ще бъдем най-добре. Ще бъде идеално и националния отбор и ние да играем на нов стадион.

Lyubaka01, очаквах да бъдеш по-сериозен. Значи ще се прави нещо ново и модерно, а терена ще си остане стария, не ти ли се струва несериозно?

Естествено че ми се струва несериозно. Ако се ремонтира основно стадиона(което ще струва в пъти по-малко от изграждането на нов), спокойно може(дори е задължително) да се направи и нов терен.

Айде на бас, че ако се прави нов стадион, той ще излезе почти на цената на Алианц Арена, а няма да има нищо общо с него...

Върни се в “Локо София”