Бутат стадиона на Локомотив (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Бутат стадиона на Локомотив (София)

Мнениеот TPAKTOP » 28 мар 2011 14:41

емо73канар написа:Представям си новият нац.стадион и мач на нац.отбор и коментатора съобщава:на стадиона пресъстват почти 10 000 хил.човека,чудесно е колко много хора са дошли да подкрепят националите. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Борисов, стига с тези глупости за нац.стадион в столицата ,нима ти хареса да гледаш онази вечер национолите пред празен стадион???Направи стадион Пловдив национален и тогава ела да гледаш пълен стадион и пълна подкрепа за отбора.Престанете с това всяко по значимо съоражение да е в столицата,как пък неви увряха главите,че България не е само в София. :evil: :evil: :evil:

Ся тука искаш да ни вкараш някакви спорове в кой град трябва да е стадиона но в интерес на истината съм съгласен за Пловдив щото е горе-долу в центъра на България! отделно има и почти построен стадион но това е друг върпос!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 28 мар 2011 14:41

[quote="емо73канар"]Представям си новият нац.стадион и мач на нац.отбор и коментатора съобщава:на стадиона пресъстват почти 10 000 хил.човека,чудесно е колко много хора са дошли да подкрепят националите. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Борисов, стига с тези глупости за нац.стадион в столицата ,нима ти хареса да гледаш онази вечер национолите пред празен стадион???Направи стадион Пловдив национален и тогава ела да гледаш пълен стадион и пълна подкрепа за отбора.Престанете с това всяко по значимо съоражение да е в столицата,как пък неви увряха главите,че България не е само в София. :evil: :evil: :evil:[/quote

Аз съм от София, но съм съгласен с човека.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 28 мар 2011 14:43

емо73канар на 28 Мар 2011 14:36
Представям си новият нац.стадион и мач на нац.отбор и коментатора съобщава:на стадиона пресъстват почти 10 000 хил.човека,чудесно е колко много хора са дошли да подкрепят националите. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Борисов, стига с тези глупости за нац.стадион в столицата ,нима ти хареса да гледаш онази вечер национолите пред празен стадион???Направи стадион Пловдив национален и тогава ела да гледаш пълен стадион и пълна подкрепа за отбора.Престанете с това всяко по значимо съоражение да е в столицата,как пък неви увряха главите,че България не е само в София. :evil: :evil: :evil:

аз пък предпочитам да се направи стадион и в София и в Пловдив, че и във Варна...

bobsan9
Контакти:

Мнениеот bobsan9 » 28 мар 2011 14:51

Виждам,че пловдивчани са много активни по темата.Аз съм от провинцията не ме интересува спора София или Пловдив,но ще дам препоръка.Прочетох,че ще струва към 20 милиона реконструирането на стадион Пловдив та се питам,защо не се обединят пловдивските клубове и да финансират този проект,сигурен съм,че и общината ще помогне,а така може и някои друг мач националният отбор да изиграе там.

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 28 мар 2011 14:57

bobsan9 написа:Виждам,че пловдивчани са много активни по темата.Аз съм от провинцията не ме интересува спора София или Пловдив,но ще дам препоръка.Прочетох,че ще струва към 20 милиона реконструирането на стадион Пловдив та се питам,защо не се обединят пловдивските клубове и да финансират този проект,сигурен съм,че и общината ще помогне,а така може и някои друг мач националният отбор да изиграе там.

Абе пич, ние нямаме 5 милиона да си довършим собствените стадиони, ти искаш да се дадат по 10 за стадиона на общината.. дай малко по-сериозно!
Да преместят и тепетата и стария град и Римския стадион и морето в София и т'ва е! Пълен смях!
Любовта е черно-бяла!

mopper
Контакти:

Мнениеот mopper » 28 мар 2011 14:58

Не съм софиянец но си мисля че по-добро решение ще е стадион Академик отколкото Надежда, за какво да събарят наполовина направен стадион

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 28 мар 2011 14:58

На приказки и на проекти много стадиони се направиха и построиха последните години ама като се огледаш няма нито един нов стадион,едно е да го направиш на компютъра и съвсем друго в действителност.Нов стадион няма скоро да се направи никъде,отбор след отбор се отказват,футболисти не взимат заплати месеци наред,бойкоти,мизерия,пълен хаос е футбола и трябва да сме много наивни,че да повярваме че скоро ще напраят стадион.От години наред се въртим в кръг и тъпчен на едно място,дайе по-лошо все повече изоставаме и това е самата истина.Дано все пак това със стадиона се случи,но аз лично не вярвам.
Последна промяна от ivaylito на 28 мар 2011 14:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 28 мар 2011 14:58

Не знам какво да ви кажа. Пак си говорите простотиите, а не разбирате за какво става дума!
Хора, един футболен клуб ще изчезне, ако това се случи.
Но вие си джафкайте и се карайте на дребно за неща, които никога не са зависели от вас.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 28 мар 2011 15:01

Относно комуникациите метрото е планирано да спира точно там. В района има готови паркинги за 1000 автомобила, западната и северните тангенти ще са на 1-2 км, а бул. Рожен е с голям капацитет.

Като цяло обаче поредната тъпотия, за къв ще го бутат като с ремонт и дострояване си е готов заместител на националния. И стадиона не е само стадион, вътре има 5 зали, писта и т.н. за другите полуживи спортове.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 28 мар 2011 15:05

ivaylito написа:На приказки и на проекти много стадиони се направиха и построиха последните години ама като се огледаш няма нито един нов стадион,едно е да го направиш на компютъра и съвсем друго в действителност.Нов стадион няма скоро да се направи никъде,отбор след отбор се отказват,футболисти не взимат заплати месеци наред,бойкоти,мизерия,пълен хаос е футбола и трябва да сме много наивни,че да повярваме че скоро ще напраят стадион.От години наред се въртим в кръг и тъпчен на едно място,дайе по-лошо все повече изоставаме и това е самата истина.Дано все пак това със стадиона се случи,но аз лично не вярвам.

Това което казваш се оправя с един закон за залаганията! Влизат поне 150 млн. лева на година от залагания! Кажи ми,според теб тези пари стигат ли, за да се възроди футбола в България?
Любовта е черно-бяла!

Върни се в “Локо София”