Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Беласица-Левски
Бай Миле, верно ми е беше цело мъчение да ти изчета поста, но пък е верен. 

Пак за Кокала - при 1:7 това не е нормално!!!!!!
Кога ще се спрете? Разбирам, че некои хора не могат да приемат смяната на Мъри, ама не може да живеем в миналото и на стари лаври, това е привилегия на привържениците на един друг отбор, дето е бил "страшилище за еврошампиони", когато баба (лека й пръст) е била малка. Не може отбора да води с 5, 6 парцала и да плюем по тренера. След мача с Локото и на мене ми беше писнало. И аз си мислех, че почвам да изчерпвам търпението си, ама след като не беше сменен, дайте да го подкрепим. Все пак никой ли не се замисля, че тоя човек работи за отбора, а не за себе си. Ако не беше така, щеше да си стои помощник, да си клати мадурите и да му е през оная работа. Нали си прибира пачката, а друг носи отговорността.
Сега, верно е, че греши състава от време на време. Ама научен никой не се е родил, бе майка му. Дразнят ме много неща и понякога имам чувството, че отбора играе ганкиното, ама си е нужно време, не помните ли Мъри как почна. И наред с негативните неща, да обърнем внимание и на положителните. Свалям му шапка за Генев, за Цачев, Милиев ми прави много добро впечатление, намери място за Тасевски. Значи не забравяйте, че той пое отбора при започнал сезон и реално не си е правил той отбора, а се справя в движение с отбор изграден от друг и на всичкото от горе изпаднал не в дупка, а в пропаст. И все пак успя да вдигне отбора и да завършим първи полусезона! Едва зимата имаше възможност да проведе собствена подготовка, което означава, че след като мине лятната селекция и подготовка, от там нататък вече ще можем да съдим за работата му.
И не забравяйте най-важното:
"На цяла България е кристално ясно, че Левски е непобедим, когато е едно цяло - публика, ръководство, спортно - технически щаб, футболисти."
Да не се цепим сами от вътре, което пак си е привилегия на привържениците на онзи отбор, а да сме единни. Щото немаме стелитна система от 4,5 отбора, които да играят за нас! Сега тренер на Левски е Кокала и Батков не дава никакви индикации за треньорска рокада. Дали за добро или за лошо, само времето ще покаже. Така че имаме два варианта - да го приемем и да подкрепяме отбора на максимум или да пречим и да предизвикаме нова криза, всичко да започне отначало - нов тренер, нова схема, нови футболисти, ново време за обиграване... Каква е гаранцията, че ще даде резултат? Айде не ми се гледа двойка опорни халфове Пръвчо и Гонзо...
И после пак да пеем "еди-кой-си курвоо"... Щото времето минава, а онея си имат комунистическото наследство от 11 титли между 51-ва и 62-ра година на миналия век и ще продължават да се бият у гърдите с 31-вата, 32-рата, 33-тата си титла...
А ние ще скандираме "еди-кой-си курво".
Така че - САМО ЛЕВСКИ! Подкрепяйте отбора в добро или лошо, докато смъртта ни раздели.
Сега, верно е, че греши състава от време на време. Ама научен никой не се е родил, бе майка му. Дразнят ме много неща и понякога имам чувството, че отбора играе ганкиното, ама си е нужно време, не помните ли Мъри как почна. И наред с негативните неща, да обърнем внимание и на положителните. Свалям му шапка за Генев, за Цачев, Милиев ми прави много добро впечатление, намери място за Тасевски. Значи не забравяйте, че той пое отбора при започнал сезон и реално не си е правил той отбора, а се справя в движение с отбор изграден от друг и на всичкото от горе изпаднал не в дупка, а в пропаст. И все пак успя да вдигне отбора и да завършим първи полусезона! Едва зимата имаше възможност да проведе собствена подготовка, което означава, че след като мине лятната селекция и подготовка, от там нататък вече ще можем да съдим за работата му.
И не забравяйте най-важното:
"На цяла България е кристално ясно, че Левски е непобедим, когато е едно цяло - публика, ръководство, спортно - технически щаб, футболисти."
Да не се цепим сами от вътре, което пак си е привилегия на привържениците на онзи отбор, а да сме единни. Щото немаме стелитна система от 4,5 отбора, които да играят за нас! Сега тренер на Левски е Кокала и Батков не дава никакви индикации за треньорска рокада. Дали за добро или за лошо, само времето ще покаже. Така че имаме два варианта - да го приемем и да подкрепяме отбора на максимум или да пречим и да предизвикаме нова криза, всичко да започне отначало - нов тренер, нова схема, нови футболисти, ново време за обиграване... Каква е гаранцията, че ще даде резултат? Айде не ми се гледа двойка опорни халфове Пръвчо и Гонзо...

Така че - САМО ЛЕВСКИ! Подкрепяйте отбора в добро или лошо, докато смъртта ни раздели.

[offtopic]

Re: Голмайстори
Gignac написа:Дано тоя турчина Дормушали Сафет Саидходжа мръсен резак да си счупи краката.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Беласица-Левски
Бай Миле къде се беше запилял,не сам те засичал маса време.Иначе си много прав.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: ГОНЗО ОТПЪТУВА ВЕДНАГА СЛЕД СМЯНАТА ЗА СОФИЯ
xi4o_93 написа:Ако ще крако да си счупи ГОНЗО ще играе със цецка!!!Само при самото му излизане на терена резултата става 1:0 за нас!!!

[offtopic]

Re: Ч.Р.Д Наско
Честит Рожден Ден на една от сините легенди НАСКО СИРАКОВ, който има най-голям принос за влизането на Левски в ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!
Re: Пак за Кокала - при 1:7 това не е нормално!!!!!!
Какво значение има,че са вкарали седем гола на опашкаря Беласица.Важното е, че играта е отчайваща и ако Бела бяха свежи до края на мача можеше и да се загуби този мач.Отборите от "В" група играят така.То не бяха загубени първи топки,грешни пасове,грешни тактически указания в защита.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
- sandri4ka_1914
- Контакти:
Как да спра да му напомням какъв е , при положение, че моята памет (може и кратка) не си спомня друг треньор с толкова "самолюбие", комунизъм, простащина и какво ли не в него??? Кой друг треньор е казал на агитката, че са пияници и наркомани след такъв срам като бате? КОЙЙЙЙЙЙЙЙЙ? Ако има начи и за него същото ... Трябва сички до един да разберат, че като сложат синята фланелка тва им е задължение - да уважават първо името на Патрона, на агитката и всичко останало!?! Какво е напрайл кокала по този въпрос? Време ли му трябва? Колкото и на Вуцов, толко и у Велев футболен интелект. С този треньор и повечето от тези футболисти ще се кефим ей на тва 1:7 с Бела - пак с безобразна игра през почти цялото време, и че обръщаме Локо мездра на Герена ...
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!
Последна промяна от sandri4ka_1914 на 26 апр 2009 17:17, променено общо 2 пъти.
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
http://vbox7.com/play:208c07ec
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
http://vbox7.com/play:208c07ec
- ludost
- Контакти:
НЕ Е ЛИ ДОСТАТЪЧНО ЧЕ СМЕ САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ -НЕ УСЛОЖНЯВАЙТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО
Левски никога не е имал по-гламъв и проЗт тренер. не само, че не може да избере състав и да го подреди, но и дори пречи на момчетата да покажат какво могат. за отношението му към публиката - нямам думи. вън "специалния" от Левски!!! кога собствениците ще си отворят очите и разума?