Просто, няма как да се надяваме на победи в мачовете срещу Швейцария и Англия !
Разбира се, винаги може да стане нещо нелогично, но реално от тия 2 мача аз виждам макс => 2 т. !
Спокойно можем да бием черногорците и Уелс !
Така, че => 8-те точки не са мисия невъзможна за нашите до края на битката.
Това означава 12 т. в крайното класиране
Черна гора ги виждам с 2-3 т. до края !
Можеби ще изкярят някое реми в Уелс ... и още някой 'Х' като домакини ... ( дано не е срещу нас ) ... по вероятно срещу вече класиралата се Англия.
Да речем, че черногорците вземат не повече от 2 т. до края на кампанията ... това означава, че и те ще съберат 12 т. също колкото ( евентуално де ) .. и ние.
Да разгледаме мачовете на Швейцария ( така и така съм почнал

Хубавото е, че на "Кръстоносците" следващият им мач е на Уембли !
Англия ще гледат с един последен удар да си уредят класирането ... и мисля, че ще се хвърлят яко !
Вече заивиси дали ще успеят да преодолеят бетона на швейцарците ( въобще не трябва да се съмняваме, че ще има такъв ) ... щото не успяха срещу този на Черна гора.
Но мач с мач - не си приличат !
Да речем, тук минимален успех за Англия ...
В следващият си мач, Швейцария приема нас ...
Ако приемем, че ще успеем да им върнем този 'Х' който ни извъртяха на Васил Левски ... Чиста работа, съвсем възможна !
Последните им 2 мача са гостуване на "Драконите" в Уелс и домакинство на черногорците.
Като нищо биха могли да вземат 6 т. от тия 2 мача ...
И така, Швейцария ( вероятно, а дано

Да речем, че са => 7, в края ще имат общо => 11 т.
Прогноза за точките на Черна гора, Швейцария и България в края:
Черна гора > 12 т.
България - > 12 т.
Швейцария > 11 т.
Изводите, колкото и да са субективни към този момент ....
Мача ни с Черна гора се явява крайъгълният камък на кампанията ни !
Трябва не само да бием, но ще е добре да го направим, като вкараме поне 2 гола ... Тоест, не толкова като разлика, а примерно > 2 : 1, така ще имаме предимство в преките двубои, при равен брой точки на края.
Но все ми се струва, че двата британски отбора ще решат, кой да е подгласник на Англия на края !