Ремонтите на ст. Локомотив продължават

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

slavia1913
Контакти:

Re: Проектират два нови терена и трибуна за Лаута!

Мнениеот slavia1913 » 28 мар 2011 10:26

Хубава работа, ама българска. Хубаво е, че Коко прави добри неща, но пак се гледа да се закърпи положението, а не да се направи нещо по-трайно. Квото и да се направи Евро лиценз не може да се вземе, а нали искате много, а и имате силите да играете в Европа. Защо не го накарате да построи малък стадион, за 10 000 да си играете мачовете, а и може после и други босове да вземат пример? Трябва от някъде да се почне и мисля, че вие като една от най-сериозните агитки в България може да го накарате, а и така Коко ще покаже, че наистина е сериозен.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 мар 2011 11:00

Абсолютно не си прав. Всичко, което е направил Коко до сега е според изискванията на УЕФА. Съблекалните на играчите са най-добрите в България и едни от най-добрите в Европа. Всичко каквото трябва си имат, сауни, душове, въобще вътре е супер всичко. Трибуна Спортклуб, която беше ремонтирана също е по стандартите за евро участие. Така е направено всичко, че да може да се направи един ден втори етаж без да се срутва нищо. Същото е и с проектирането на новата Бесика. Тоест - каквото правим го правим ДОБРЕ. И не, стадионче за 10 000 не ни устройва, защото ние сме Пловдив и при един евромач в Пловдив, а и с дербитата с Левски и ЦСКА ще видиш (дай Боже) защо точно не ни устройва.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 мар 2011 11:42

Дано скоро станат факт!
Каквато и малка стъпка да направи Коко в името на по - доброто бъдеще на клуба трябва да бъде мощно подкрепена!
За сърбина предпочитам да поживея да видя!
За 15 месеца той докара един изпадащ отбор до кота Евро турнири!
Локо Пловдив завинаги!
Long live rock `n` roll!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 28 мар 2011 12:51

Феновете на другите отбори магат само да ни завиждат за президента който имаме.
За 13-14 месеца Коко направи толкова много за Локомотив, колкото не е правено последните 50 години.
Дано е жив и здрав и ни радва още дълго време.
Коко Динев сбъдва мечти!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gzeZGdQmqnA[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 28 мар 2011 12:53

Изображение
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 28 мар 2011 12:54

За 15 месеца той докара един изпадащ отбор до кота Евро турнири!

Дори бих казал: вече изпаднал отбор!
А по повод сърбина (и въобще, всички действия на Коко Динев), както вече написах в една друга тема - в случая имаме класическо проявление на максимата "който плаща, той поръчва музиката". Аз лично до момента не виждам нещо, което Коко Динев да е направил срещу интересите на отбора. А ако стадионът бъде построен съгласно плана и по начина, по който се предвижда нещата да се случат, не виждам въобще от какво можем да сме недоволни.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 28 мар 2011 12:58

пичове всички в този форум знаят на кой отбор съм фен в България, но има 3 отбора, които са спечелили симпатиите ми в момента в 3 отношения:
1) черноморец - инфраструктурата която правят и желанието за промяна на манталитета на работа, като се вземе страхотният старт с имена като Бобич и Балаков, а сега и изключително правилното решение за генерала - Г. Василев
2) Берое - няма по организиран отбор то този в игрови план и по- кадърен треньор от тяхния в момента, който и от камъка футбол ще изтиска
3) Локомотив Пловдив - евала ви за духът, който показвате за успех, промяна и мисленето, което се налага..не е задължително да си в тройката на всяка цена..важното е да радваш хората, да направите отбор, който да го заслужи. Коко Динев като човек сигурно е ..не искам да го обиждам.. но в моемтна рпави страхотни неща в Локомотив..дали си пере парите или друго няма значение, защото ако се оправи базата, с (не знамкак го правите) скаутската мрежа, правилните ръководни решения и невероятната публика.. то може да имате един страхотен отбор..аз лично ви се кефя
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 мар 2011 13:01

NIKSANA написа:пичове всички в този форум знаят на кой отбор съм фен в България, но има 3 отбора, които са спечелили симпатиите ми в момента в 3 отношения:
1) черноморец - инфраструктурата която правят и желанието за промяна на манталитета на работа, като се вземе страхотният старт с имена като Бобич и Балаков, а сега и изключително правилното решение за генерала - Г. Василев
2) Берое - няма по организиран отбор то този в игрови план и по- кадърен треньор от тяхния в момента, който и от камъка футбол ще изтиска
3) Локомотив Пловдив - евала ви за духът, който показвате за успех, промяна и мисленето, което се налага..не е задължително да си в тройката на всяка цена..важното е да радваш хората, да направите отбор, който да го заслужи. Коко Динев като човек сигурно е ..не искам да го обиждам.. но в моемтна рпави страхотни неща в Локомотив..дали си пере парите или друго няма значение, защото ако се оправи базата, с (не знамкак го правите) скаутската мрежа, правилните ръководни решения и невероятната публика.. то може да имате един страхотен отбор..аз лично ви се кефя

Само адмирации за такова мнение!
Браво пич!
Ще и Ще бъдем голям отбор!
Само ЛОКО Пловдив!
Long live rock`n`roll!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 28 мар 2011 13:01

slavia1913 написа:Хубава работа, ама българска. Хубаво е, че Коко прави добри неща, но пак се гледа да се закърпи положението, а не да се направи нещо по-трайно. Квото и да се направи Евро лиценз не може да се вземе, а нали искате много, а и имате силите да играете в Европа. Защо не го накарате да построи малък стадион, за 10 000 да си играете мачовете, а и може после и други босове да вземат пример? Трябва от някъде да се почне и мисля, че вие като една от най-сериозните агитки в България може да го накарате, а и така Коко ще покаже, че наистина е сериозен.

Аз не мога да разбера,ти кво се бьркаш,та чак и определения даваш?!Ква бьлгарска работа бе момче,Коко е доказал,че квото каже става,той не обича да говори много,досега го прави най-вече с делата си,още от пьрвия ден на Лаута започна сьс сьблекалните и от тогава в общи линии поетапно продьлжава модернизирането и изграждането(кьдето е необходимо)на стадиона,като междувременно се купуват класни играчи и отбора ни започна да доближава нивото на агитката(е доста далеч е още,ама вьрви на горе)Сега казва,че ще направи терени и нова трибуна,значи така ще стане :!: Ние никой не можем да накараме нищо,стадион с капацитет 10хил.ни е мальк и Коко го знае,а и в крайна сметка стадион си имаме,остана реално една трибуна и осветление,а аз сьм сигурен,че ще стане и скоро ще доминираме в Бьлгария и с отбор и сьс стадион(за публиката вече е ясно) :!: ПЬЛНА ПОДКРЕПА ЗА КОКО!

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 28 мар 2011 13:08

NIKSANA написа:пичове всички в този форум знаят на кой отбор съм фен в България, но има 3 отбора, които са спечелили симпатиите ми в момента в 3 отношения:

Много се радвам на такива мнения. Когато и неутралните фенове виждат и разбират за какво става дума, това вече е една обективна оценка, на работата в един клуб. Наистина се опитваме да правим всичко това което си написал - да си променим манталитета, да работим правилно, да работим коректно, да погледнем в бъдещето...НИЕ феновете ще направим всичко по силите ни отбора да добие вид какъвто ни подхожда - на един европейски отбор!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Върни се в “Локо Пловдив”