Ау край. Еврейна щял да помага за "бързата интеграция" на юношите в първият състав. Корупцията в школата се вдигна с ниво нагоре.
Тодореееее, Гонзооо стига глупости...
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Ясен Петров/Георги Иванов
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
bigbonusprize написа:Ау край. Еврейна щял да помага за "бързата интеграция" на юношите в първият състав. Корупцията в школата се вдигна с ниво нагоре.
Тодореееее, Гонзооо стига глупости...
Мда ...

По лоша новина в клуба ни от тая към момента, едвали можеше да се съобщи ...
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:
Мда ...![]()
По лоша новина в клуба ни от тая към момента, едвали можеше да се съобщи ...
Да бе, да. Винаги може да е по-лошо.

Например, Батко да смени Гонзо с Наско, а треньори да станат тандем Ратко/Вили, които да върнат Сърмов, Бистрон и Христов, а Гарата да бъде засилен към Краснодар или някое друго сибирско кътче...

Аз продължавам да стоя зад Гонзо, може би най-вече заради това, че показва последователност в решенията си. Даде много време на Ратко. Прекалено много. Дава такова и на Ясен. Но, аз съм зад подобно решение. И сигурно ще прозвучи като конспиративна теория, но евентуалният бъдещ треньор ще види, че тук не сменят треньорите като мръсни кърпи и не дават празни обещания.
Ясен не може да обвинява никой. Даде му се достатъчно време. А и... айде сега! Втори сме, с реални шансове за първото. Погледнете програмата на Литекс до края и нашата и ще разберете.
Друг е въпросът, че една титла въобще няма да ме убеди, че Ясен е добър треньор. ППросто компромис с който е добре да се съгласим и търпим...
Една шампионска титла сега ще прилича на "кокалестата". Тогава виновен бе Гонзо, сега би бил Гара.
-
Ами то хубаво ....
Ясно е, че Батков държи на "Гонзо" ... по една или друга причина.
А "Гонзо" от своя страна държи на Ясен ... нормално, от един град са, приятели при това, но най важното - Петров беше избор на Гонзо !
Та в тоя ред на мисли, едвали скоро ще снеме доверието си от него.
Дори и, ако случайно вземем, че се забатачим от към резултати както при Ратко.
Продължавам в тоя ред на мисли ...
При така стеклите се обстоятелства, не смятам, че Гонзо е точният човек за тази длъжност към момента ...
Друг е въпроса, че въобще не смятам, че подобна длъжност трябва да съществува в Левски ...
А в един друг момент се надявам "адвоката" да се намеси ....
Щото "Гонзо" няма да посмее да махне дружката си !
Освен всичко друго, ако Батков реши сам да назначи следващият треньор на Левски ... то ако остави "Гонзо" на този пост, със сигурност можем да очакваме подобни имена, като на Вили, Ратко и Яско ...
Просто защото качествените треньори имат нещо в главата и няма да допуснат човек като Георги Иванов да им е шеф ...
П.п.
Само не мен ли ми се струва, че при Достанич играхме далеч по съдържателен футбол - по смислен ?
Ясно е, че Батков държи на "Гонзо" ... по една или друга причина.
А "Гонзо" от своя страна държи на Ясен ... нормално, от един град са, приятели при това, но най важното - Петров беше избор на Гонзо !
Та в тоя ред на мисли, едвали скоро ще снеме доверието си от него.
Дори и, ако случайно вземем, че се забатачим от към резултати както при Ратко.
Продължавам в тоя ред на мисли ...
При така стеклите се обстоятелства, не смятам, че Гонзо е точният човек за тази длъжност към момента ...
Друг е въпроса, че въобще не смятам, че подобна длъжност трябва да съществува в Левски ...
А в един друг момент се надявам "адвоката" да се намеси ....
Щото "Гонзо" няма да посмее да махне дружката си !
Освен всичко друго, ако Батков реши сам да назначи следващият треньор на Левски ... то ако остави "Гонзо" на този пост, със сигурност можем да очакваме подобни имена, като на Вили, Ратко и Яско ...
Просто защото качествените треньори имат нещо в главата и няма да допуснат човек като Георги Иванов да им е шеф ...
П.п.
Само не мен ли ми се струва, че при Достанич играхме далеч по съдържателен футбол - по смислен ?
"Само не мен ли ми се струва, че при Достанич играхме далеч по съдържателен футбол - по смислен ?"
Ми то от това сега по-безсмислено е трудно да се играе.
Ми то от това сега по-безсмислено е трудно да се играе.
- blue avalanche
- Контакти:
Батков вече изгони един "дует" от Левски.Какво му пречи да изгони още един?Може би единствено това,че не им е намерил заместници.
blue avalanche написа:Батков вече изгони един "дует" от Левски.Какво му пречи да изгони още един?Може би единствено това,че не им е намерил заместници.
Примерно

Преди време Руслав Михайлов след като го махнаха от първия отбор го пратиха да разваля и вратарите в школата.А сега Бисер Хаздай който шефът на школата която е цъфнала и вързала и именно заради "отличната си работа" в школата е поканен да оправя и първия отбор.Направо няма смисъл от коментар.

blue avalanche написа:Батков вече изгони един "дует" от Левски.Какво му пречи да изгони още един?Може би единствено това,че не им е намерил заместници.
Мда, ама имаше плакати, скандирания по стадионите, а-у. Принципно Левски е зле в момента и Гонзо и Ясен до момента действат противоречиво. Трансферна политика, управленчески решения, приказки за очевидно едно по-светло бъдеще, което започва с 1:3 на Герена от ЦСКА + някакъв пълен хаос на терена. Освен това и Гарата не вкарва по 2-3 на мач...
Та мисълта ми е - изгонването на Гонзо и Ясен няма да има отзвука при махането на Наско и Мъри. И все пак... Ганя трабва да се приготви за нова война с феновете и му е ясно...
Предполагам, че когато настъпи момента ще има готови заместници. Само да не търсим после Гонзо със свещ, ако Батков намери един като Емил Костадинов за спортно-технически. :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- bigbonusprize
- Контакти:
dxl написа:Предполагам, че когато настъпи момента ще има готови заместници. Само да не търсим после Гонзо със свещ, ако Батков намери един като Емил Костадинов за спортно-технически. :D
Ау пепел ти на езика...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!