Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Re: Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив

Мнениеот GBP » 26 мар 2011 14:38

Коко Динев дава парите, нормално е той да взема решенията. Не вярвам да си е казал "абе дай да видя колко пари мога да загубя, като направя някоя глупост". Дано да е за добро.
Не ми харесват тия приказки в първото интервю на Бранко, как тая година "затягаме дисциплината" и "догодина сме шампиони". Хайде стига сме печелили виртуални трофеи. Тая година вече "спечелихме" Купата, нека засега да оставим поне шампионската титла на мира. :lol:
Аз, въпреки че гледам мачовете от трибуна "Спортклуб", ще се радвам най-много да видя, как от едната страна булдозерите са "захапали" трибуна "Корнер", а от другата страна бетоновозите наливат цимента за новата трибуна.
Ами пусто пари трябва да се намерят за целта.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 мар 2011 15:10

В случая говорим за капитална промяна от страна на Коко Динев!
Доверието в тандема Бонев-Матушев е снето от Коко.
Моето лично мнение е, че причината за тази промяна е - провал при селекцията!
Бонев и Матушев са отговорните лица за селекцията на отбора.
Представете си какво му е на Коко Динев да гледа, че трима футболисти един след друг не могат да промушат топката
в седем метрова врата от 3м.
Чашата не гнева се е пълнела още по време на подготовката в Испания, където нашите нападатели отново са изпадали в комични ситуации пред противниковата врата.Пропуски безброй на лагера в Марбея...пропуски и в първенството - е явно му е дошло в повече на Коко Динев и човека не е издържал.Отборът играе добре, но не може да вкарва голове!
Мачовете, обаче се печелят с голове, а не с добра игра.Друг е въпросът дали промяната се прави на точното време.
Един нов треньор нищо не може да промени в средата на първенството.Моето мнение е, че Бонев и Матушев трябваше да си изкарат сезона и след това да си понесат отговорността.Още повече, че мачовете на истината предстоят.Лично аз мисля, че Коко Динев първо избързва с тази промяна, после - греши!
Избързва защото е глупост такава промяна точно сега, когато предстоят най-важните мачове на отбора.
Греши защото смятам, че този световно непознат сърбин не е правилния човек за Локомотив!
Смяната на Неделчо и Бонев щях да я оправдая, ако Коко Динев беше докарал някой добър специалист от футболни страни като Франция, Италия, Германия или пък Испания, никой нямаше да се сърди и да се бунтува срещу решението на Коко Динев! Най-малкото този анонимник ще бъде посрещнат с недоверие както от футболистите на отбора, така и от нас-феновете.Според мен сега ще започнат интриги, конфликти и бойкоти от футболистите.Неделчо и Зума са достатъчно близки с всеки един от тях, още повече със старите кучета.Затова смятам, че това решение на Коко е прибързано и погрешно - нито е на правилното време, нито е с правилния човек!
Изображение

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 26 мар 2011 15:17

Ванко_Ултраса написа:В случая говорим за капитална промяна от страна на Коко Динев!
Доверието в тандема Бонев-Матушев е снето от Коко.
Моето лично мнение е, че причината за тази промяна е - провал при селекцията!
Бонев и Матушев са отговорните лица за селекцията на отбора.
Представете си какво му е на Коко Динев да гледа, че трима футболисти един след друг не могат да промушат топката
в седем метрова врата от 3м.
Чашата не гнева се е пълнела още по време на подготовката в Испания, където нашите нападатели отново са изпадали в комични ситуации пред противниковата врата.Пропуски безброй на лагера в Марбея...пропуски и в първенството - е явно му е дошло в повече на Коко Динев и човека не е издържал.Отборът играе добре, но не може да вкарва голове!
Мачовете, обаче се печелят с голове, а не с добра игра.Друг е въпросът дали промяната се прави на точното време.
Един нов треньор нищо не може да промени в средата на първенството.Моето мнение е, че Бонев и Матушев трябваше да си изкарат сезона и след това да си понесат отговорността.Още повече, че мачовете на истината предстоят.Лично аз мисля, че Коко Динев първо избързва с тази промяна, после - греши!
Избързва защото е глупост такава промяна точно сега, когато предстоят най-важните мачове на отбора.
Греши защото смятам, че този световно непознат сърбин не е правилния човек за Локомотив!
Смяната на Неделчо и Бонев щях да я оправдая, ако Коко Динев беше докарал някой добър специалист от футболни страни като Франция, Италия, Германия или пък Испания, никой нямаше да се сърди и да се бунтува срещу решението на Коко Динев! Най-малкото този анонимник ще бъде посрещнат с недоверие както от футболистите на отбора, така и от нас-феновете.Според мен сега ще започнат интриги, конфликти и бойкоти от футболистите.Неделчо и Зума са достатъчно близки с всеки един от тях, още повече със старите кучета.Затова смятам, че това решение на Коко е прибързано и погрешно - нито е на правилното време, нито е с правилния човек!

Много си прав.Така мисля и аз.Само не знам дали селекцията е причината.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 мар 2011 15:27

Е каква полза след края на първенството?! Кво ми пука, че някой щял да носи отговорност?! Ми те всяка секунда трябва да носят отговорност! Бонев кога ще пиеме отговорност за интервютата които дава ако не се изпълнят целите?! И приходите от евротурнирите той ли ще ги компенсира?! Не мога да разбера тоя рев чудо голямо, че Неделчо няна да е треньор, все едно е Едо или Мауриньо! Да беше бил Литекс и морето и да ревем, че го махат. Той не спечели един важен мач освен тоя с Левски, ама имало атмосфера в отбора, да ама тая игра е на голове и точки! Може да ви звучи тъпо но аз се радвам, че Зума и Неделчо няма да имат пълната спортна власт в Локомотив!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 мар 2011 16:31

Жълтите пилета как обаче се надяват с целите си мънички душички нещо да не е наред в отбора, нещо лошо да се случи. Толкова жалки хора няма на тоя свят. Отбора е супер, и ще върви още нагоре. Понеделник почти сигурно подписва Карвальо, Неделчо не е уволнен, а остава в отбора. Налага се повече дисциплина, идва нов специалист и всички ще искат да се докажат пред него, което значи 200% победа срещу Славия другата седмица. Коко каза, че ще се продължава да се работи по стадион Локомотив, но става бавно защото не среща помощ никъде. Бием Вихрен в контрола 1:3 :)

С това си решение накарахте феновете на Локомотив Пловдив да коментират случващото се, като при тях "ври и кипи". Как ще ги успокоите?

Няма какво да ги успокоявам. Аз се опитвам да правя най-доброто за отбора и да може отборът да се сравнява с тях.

Просто много дигнахме летвата в Ловеч и сега отбора трябва отново много да ни догонва. Не знам само Коко като види с Левски и ЦСКА пръскащата се по шевовете Лаута, горящите сектори и мощното пеене на хилядите дали няма да докара Меси за да навакса великата публика на Пловдив!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 26 мар 2011 17:24

Пловдив1926 написа:Жълтите пилета как обаче се надяват с целите си мънички душички нещо да не е наред в отбора, нещо лошо да се случи. Толкова жалки хора няма на тоя свят. Отбора е супер, и ще върви още нагоре. Понеделник почти сигурно подписва Карвальо, Неделчо не е уволнен, а остава в отбора. Налага се повече дисциплина, идва нов специалист и всички ще искат да се докажат пред него, което значи 200% победа срещу Славия другата седмица. Коко каза, че ще се продължава да се работи по стадион Локомотив, но става бавно защото не среща помощ никъде. Бием Вихрен в контрола 1:3 :)

С това си решение накарахте феновете на Локомотив Пловдив да коментират случващото се, като при тях "ври и кипи". Как ще ги успокоите?

Няма какво да ги успокоявам. Аз се опитвам да правя най-доброто за отбора и да може отборът да се сравнява с тях.

Просто много дигнахме летвата в Ловеч и сега отбора трябва отново много да ни догонва. Не знам само Коко като види с Левски и ЦСКА пръскащата се по шевовете Лаута, горящите сектори и мощното пеене на хилядите дали няма да докара Меси за да навакса великата публика на Пловдив!

Прав си, сега ще са нахъсани на 200 % да се докажат и да играят като титуляри. Лично съм свидетел как някои наши футболисти просто си блъскат главата, че не играят и правят всичко възможно да са титуляри но шанс не им се дава (имена няма да цитирам).
Пловдив1926 написа:Просто много дигнахме летвата в Ловеч и сега отбора трябва отново много да ни догонва. Не знам само Коко като види с Левски и ЦСКА пръскащата се по шевовете Лаута, горящите сектори и мощното пеене на хилядите дали няма да докара Меси за да навакса великата публика на Пловдив!

Евала !
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2011 11:29

Пловдив1926 написа:Е каква полза след края на първенството?! Кво ми пука, че някой щял да носи отговорност?! Ми те всяка секунда трябва да носят отговорност! Бонев кога ще пиеме отговорност за интервютата които дава ако не се изпълнят целите?! И приходите от евротурнирите той ли ще ги компенсира?! Не мога да разбера тоя рев чудо голямо, че Неделчо няна да е треньор, все едно е Едо или Мауриньо! Да беше бил Литекс и морето и да ревем, че го махат. Той не спечели един важен мач освен тоя с Левски, ама имало атмосфера в отбора, да ама тая игра е на голове и точки! Може да ви звучи тъпо но аз се радвам, че Зума и Неделчо няма да имат пълната спортна власт в Локомотив!

" Не мога да разбера тоя рев чудо голямо, че Неделчо няна да е треньор, все едно е Едо или Мауриньо!"
Ако Моуриньо прочете,че го сравняваш с Ераносян,ще ти прати МОСАД. :) :) :)

smith12

Мнениеот smith12 » 27 мар 2011 11:43

живи и здрави да са коко и пластмасовия.усещам че тепърва ще радват пловдивчани :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 мар 2011 12:13

Неградски те вече радват пловдивчани. Треторазрядното ви отборче не играе ли на някой селски събор, че си в тените за пловдивския любимец...

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 27 мар 2011 12:17

Нека да ви е честито новото сръбско попълнение /попадение / Вървите по стъпките на "Черноморец" -- и ние си имаме такъв спец, съсипал отбора. Разберете едно, където има сърби има схеми има далавери, няма резултати. Ами по- добре да бяхте назначили Г Бачев - ненадминат,несравним, всепризнат в бг комбинатор,далаверажия, манипулатор на мачове /тотаджия / ами с една дума сродна душа и от една кръвна група с Коко. Предвиждам още следващия мач със Славия "приятна" изненада - за участниците в "еврофутбол"

Върни се в “Локо Пловдив”