България-Швейцария 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Re: България-Швейцария 0:0 (FT)

Мнениеот Vojdek » 27 мар 2011 00:26

Gateca написа:Чудя се толкова ли силно играхме или швейцарците са толкова зле!?!

И двете, ако питаш мен.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 27 мар 2011 00:38

Viktor4o_Rs написа:Kакви са тези Швейцария - ами от 2004-та не са пропуснали голям форум и са единственият отбор, победил Испания на последните европейско и световно :roll: Вярно е, че днес не показаха кой знае какво, но играеш колкото ти позволи съперника, така че явно не сме им позволили ;)

Наистина не показаха кой знае какво, но за сметка на това имаха най-чистото положение в мача. Така че те също могат да съжаляват.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 27 мар 2011 00:39

и двата отбора играха напърво място да не загубят.. по ценно беше на швейцария..просто удължиха мъките си.. но това им даде 1 мач повече..а на нас краят.. реално седяхме добре на терена... Ники М. се прояви супер.. и на пук на всички мрънкания за състава бяхме с оптимален според текуща форма и противник... това е... който мисли, че можем още....съжалявам..това си можем!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

ahead123
Контакти:

Мнениеот ahead123 » 27 мар 2011 00:42

Всякаква липса на класа в нападаение, а тези защитници им трябва просто един по-стойностен напдател, за да се пропукат, такаче незнам какво толкова ги възхвалявате. Слаб мач в нападение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 мар 2011 01:01

Viktor4o_Rs написа:Aре не пренасяйте малоумията си на тема Левски - ЦСКА в темата за националния, става ли ;)

Ти пък,ще ги обидиш.Как така няма да спорят на тази велика тема.Не виждаш ли,че 90 % от мненията за даден мач се ръководят единствено и само от това?Всяка втора дума е сините,червените,говеда,свине,чорбари,лефски,цска с полумесец на буквата с,нашите най-големите,другите куци коне и така до края на света,както се казва.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 27 мар 2011 01:52

Според мен героя на мача е Ники Михайлов. Неможе от 10 положения да не вкараш а швеицарците едва ли не да ни бият в 90 минута. И хората от Сектор Б пяха ли въобще ?

:evil:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 мар 2011 02:11

Black&White1926 написа:Според мен героя на мача е Ники Михайлов. Неможе от 10 положения да не вкараш а швеицарците едва ли не да ни бият в 90 минута. И хората от Сектор Б пяха ли въобще ?

:evil:

Михайлов да не е спасил 3 дузпи и 9 чисти голови положения,че е играч на мача ? Той почти нямаше работа.Швейцария имаха само едно 100 %-во положение, но ударът беше право в Михайлов.
Иначе заслужавахме да победим.Хареса ми играта през първото полувреме.Жалко,че вече дори и с Черна Гора не може да се борим за продължаване напред.Вече трябва да се надяваме да ни се падат Сан Марино, Люксембург,Албания и тн.

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 27 мар 2011 02:22

Абе добре си пази човека иначе да съгласен съм трябваше да бием :)
Офтопик:

Офтопик:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 мар 2011 02:23

Посредствен мач в който имаше повече желание отколкото ни позволяват възможностите. Закономерен хикс. Както ние можехме да вкараме, така и швейцарците можеха да ни излъжат с 1:0. Ако някой си спомня мача с Черна Гора, тогава се получи нещо подобно, но те успяха да вкарат с един щастлив рикошет, докато ние пропуснахме много по-чисти положения и май 2 греди ударихме. Абе, по-добре добре играхме от сега, но се помни само резултата. Сега ще обиграваме състав за следващите квалификации ;)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 мар 2011 02:26

Да, добре се справи,ама нямаше кой знае какви опасности пред него,че да е играч на мача.Ама всеки си има мнение.На мен най-добро впечатление ми направиха Делев и Попов.

Върни се в “Национален отбор”