Черноморец Бургас-Доростол Силистра 2-0 (контрола)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черноморец Бургас-Доростол Силистра 2-0 (контрола)
Според мен прибързвате в заключенията си за двамата италианци. Имат техника на поемането, финт, бързо се ориентират, направиха 1-2 комбинации, но нямат игрова практика и физическа подготовка. Изчакайте малко, не се навлиза бързо в нов отбор, особенно когато не си провел подготовка за сезона. Според мен португалеца също може да помогне, само не знам на крилото ли му е мястото. Видяхте как изработи дузпата - като типичен централен нападател.
Converse ти изобщо мача гледал ли си го или караш на преразкази...... Как точно Коце Дяков раздвижи играта на Черноморец, след като игра ляв краен бранител....и какво толкова те впечатли Цонков с двете си балтии, които в официален мач го вадеха автоматично от игра...За мача...слаб Черноморец без никаква идея в офанзивен план. Браганца има някакви качества, но доста спорни..игра десен халф , а силния му крак е левият. На десния крак само се подпиране. Не се опита един път да центрира с него. Притежава физика на централен нападател.Имаше един добър пробив...един удар и изработи дузпата, но според мен не става. Италианците са ментета..притежават някаква техника, но дотам. Габриел Атз демонстрира класа...имаше малко работа в защита, но винаги се намесваше на място и не създаваше паника. Яни Пехливанов е далеч от титулярното място в Черноморец. Тоя пич нямам идея...как стигна до първия състав. всяко второ негово спиране е къс пас. Зайц, Старокин и Хайри на познатото ниво. Паланков и Андонов...нямат място в този отбор.
Е, разбира се, той там вече се доказа и като европейски специалист! От нищо направи нещо! Гледах финала! Да посредствени футболисти, но за едната бройка не взеха купата!
3:0 за "Шалке 04"... Три бройки

Гочето е спец. Събев го прецака преди време... може би сега ще съумее да му се докаже.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912