Черноморец Бургас-Доростол Силистра 2-0 (контрола)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Черноморец Бургас-Доростол Силистра 2-0 (контрола)

Мнениеот Parmalat » 26 мар 2011 18:01

Черноморец-Бургас” записа победа в неофициалния дебют на новия старши треньор Георги Василев. „Акулите” се наложиха с 2:0 над втородивизионния „Доростол” в контрола на стадион „Лазур”. И двата гола реализира Пламен Крумов от статични положения. Той откри в 70-ата минута от пряк свободен удар и удвои в продължението на редовното време от дузпа, отсъдена за спъване на португалеца Хайме Диас Браганца, който е на проби.
Домакините имаха пълен игрови превес през целия мач. В средата на първото полувреме Муса Койта порази мрежата, но страничният съдия вдигна засада. В 28-мата минута капитанът Траян Дянков уцели дясната греда с плътен шут, а в 35-ата вратарят на гостите с мъка отрази коварен изстрел от фаул встрани на Браганца. През второто полувреме опасни удари на сантиметри от рамката отправиха Георги Андонов и Савио. Гостите създадоха само една опасност чрез Ерхан Мехмед, който шутира мощно от пряк свободен удар, но Паскал Борел закова топката в ръцете си.
Георги Василев използва в игра общо 20 футболисти. В негова чест на стадиона беше разпънат транспарант с надпис: Успех, господин генерал!!!”. Генерала е прозвището на новия старши треньор, чийто официален дебют ще бъде в мача на „Черноморец-Бургас” срещу „Черно море” от 20-ия кръг на „А” група на 1 април /петък/ от 21.00 часа на стадион „Лазур”.
Съставът на „акулите” срещу „Доростол”: Борел /64-Колев/, Зайц /46-Крумов/, Дянков /46-Бонев/, Хайри /46-Андре/, Старокин /62-Дяков/, Атц, Паланков /46-Цонков/, Браганца, Андонов /62-Кручани/, Пехливанов /46-Куадри/, Койта /46-Савио/.

http://chernomoretz.bg/news/112

Дано тази победа ни вдигне и почнем пак да мачкаме.Георги Василев дебютира с победа в първият си неофициален мач дано постигне победа и първия официален срещу Черно Море.
:twisted:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Черноморец Бургас-Доростол Силистра 2-0 (контрола)

Мнениеот kartago » 26 мар 2011 18:07

Гочето е голям треньор! Показа го и в "Етър", и в "Левски", и в "ЦСКА", само в "Нафтата" не му се получиха нещата, но май там не зависиха от него нещата! Той е от плеядата треньори, когато и да ги вземеш няма да съжаляваш, има си стил и го прави! Но лично аз съм песимист за "Черноморец", не защото е слаб наставник, а просто, някой друг е започнал неговата работа! Бала, може и да е слаб треньор, но започна да постига успехи, сега ще видим с този материал какво ще направи Гочето! Аз лично се радвам, че такива хора се връщат да работят в България! А Стефан Грозданов, а Паро Никодимов?! Това е истината, това ще изкара футбола ни напред!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 мар 2011 18:11

Гочето каза че ще разкара слабите от отбора и ще се опита да вдигне отбора.С оглед парите които се хвърлят в отбора е грехота да сме сега на това място.Между другото Филипов вече е младежки национал на България и има още 4 в младежките формации освен него.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 26 мар 2011 18:13

kartago написа:Гочето е голям треньор! Показа го и в "Етър", и в "Левски", и в "ЦСКА", само в "Нафтата" не му се получиха нещата, но май там не зависиха от него нещата! Той е от плеядата треньори, когато и да ги вземеш няма да съжаляваш, има си стил и го прави! Но лично аз съм песимист за "Черноморец", не защото е слаб наставник, а просто, някой друг е започнал неговата работа! Бала, може и да е слаб треньор, но започна да постига успехи, сега ще видим с този материал какво ще направи Гочето! Аз лично се радвам, че такива хора се връщат да работят в България! А Стефан Грозданов, а Паро Никодимов?! Това е истината, това ще изкара футбола ни напред!

Също и Унион Берлин.. С който игра финал за купата на Германия и после Литекс ги елиминира..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 мар 2011 18:19

storm написа:
kartago написа:Гочето е голям треньор! Показа го и в "Етър", и в "Левски", и в "ЦСКА", само в "Нафтата" не му се получиха нещата, но май там не зависиха от него нещата! Той е от плеядата треньори, когато и да ги вземеш няма да съжаляваш, има си стил и го прави! Но лично аз съм песимист за "Черноморец", не защото е слаб наставник, а просто, някой друг е започнал неговата работа! Бала, може и да е слаб треньор, но започна да постига успехи, сега ще видим с този материал какво ще направи Гочето! Аз лично се радвам, че такива хора се връщат да работят в България! А Стефан Грозданов, а Паро Никодимов?! Това е истината, това ще изкара футбола ни напред!

Също и Унион Берлин.. С който игра финал за купата на Германия и после Литекс ги елиминира..

Е, разбира се, той там вече се доказа и като европейски специалист! От нищо направи нещо! Гледах финала! Да посредствени футболисти, но за едната бройка не взеха купата! Имам приятели в Берлин, казват ми, че и досега Василев е като Бог там! Просто това написах, че наистина е треньор отвсякъде, няма тайни за него!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 26 мар 2011 18:47

Гочето е ясен,затова вместо да разтягаме локуми за него,нека някой,който е присъствал на мача да каже става ли ма'тряла,с който разполага и дали поне успя да го подреди като хората,защото Велков така и не успя да налучка състава и оптималната схема според играчите,с които разполага.Има ли потенциал в Браганса или е поредния дърводел :?:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 26 мар 2011 19:46

Devian написа:Гочето е ясен,затова вместо да разтягаме локуми за него,нека някой,който е присъствал на мача да каже става ли ма'тряла,с който разполага и дали поне успя да го подреди като хората,защото Велков така и не успя да налучка състава и оптималната схема според играчите,с които разполага.Има ли потенциал в Браганса или е поредния дърводел :?:

Доростол минаха центъра около три пъти и имаха цели 2 (два) удара към нашата врата. Отново пролича старата слабост да не можем да отбелязваме, но в защита бяхме уникални ! Атц е невероятен, направо ги изкърти ! Липсва креативност в атака и ако Гочето поправи този елемент от играта ще бъдем мноого силни. От новите италианци 8-цата пропусна едно 1000% положение на празна врата, а 9-ката е пълно дръвче. 20-ката (нямам представа как са им имената) е голям тюфлек, обаче си спира много добре топката. Като играчи на мача бих отличил Дянков, който просто беше безпогрешен, Костадин Дяков - той разнообрази прекрасно играта на отбора, Цонков, който отново свърши невероятно много работа по терена и Савио в който има мноого потенциал и съвсем скоро ще го разберем.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 мар 2011 20:39

Бях се зарекъл да не пиша повече тук, но да си кажа и аз мнението. 9 номер, който е на проби игра много добре, не знам защо не си доволен от него, липсваше му мъничко бързина още. 8 номер италианеца е за 2-рия отбор на ДОРОСТОЛ, а мъника с 20 номер е за 5-тия отбор на Глиган Грудово. Пламен Крумов добре се справи като десен бек и имаше страхотни включвания, Атц нямаше работа просто -2,3 топки с глава отигра и 2 положения с крак. Ще кажа пак, Паланков не е за Черноморец, изключително е слаб. Нямаме офанзивномислеьи и креативни халфове, това е проблемът. Не ми допадна Савио като централен нападател, 17 номер младото момче има данни и желание, липсват му минутки с отбора. Това е всичко, което видях аз. 2 гола, 5 удара, Доростол не са искали да се бранят, но ние не искахме да им вкараме. Но играта е по-добра от Тонивелковата...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 26 мар 2011 21:14

Забравих да кажа, че Паланков вкара много голове .. но на разгрявката преди мача ..

Върни се в “Черноморец”