НАПЪЛНЕТЕ СТАДИОНA! Защото сме БЪЛГАРИ всички сме един отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: НАПЪЛНЕТЕ СТАДИОНA! Защото сме БЪЛГАРИ всички сме един отбор
Жалко, че комплексите надделяха над хубавото послание на автора на темата, правейки я безмислена... Тъжно.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Докога трябва да се делим на Левски и ЦСКА когато играе Бълг
днес чета състава на националите за мача и гледам някой хора освен за Левски и ЦСКА за друго не мислят и не говорят не знам до там ли им стига акъла или така са възпитани.Дайте поне днес да не се делим та ние сме българи защо постоянно трябва да говорим за Левски и за ЦСКА та света не почва и не свършва с тях някой ден може да ги няма тези отбори но България си остава спрете да се заяждате ами поне един ден да подкрепим националите защото ако днес се провалим не ми се мисли и после само ще се бием в гърдите кой спечелил уреденият ни и нагласен шампионат. БЪЛГАРИЯ е една и си е наша колкото и да ни е труден живота защо трябва да плюем по всичко и да си мислим че всичко почва с Левски и ЦСКА.Нека поне днес тези който не могат да мислят за друго освен за Левски или за ЦСКА поне да малчът след като не обичат националният си отбор
Re: Докога трябва да се делим на Левски и ЦСКА когато играе Бълг
Къде го видя това разделение?
Или просто подобни теми са модерни преди мач на националния отбор.
Или просто подобни теми са модерни преди мач на националния отбор.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Не може Лъчо Танев да пуска трима абсолютни дебютанти не доказали с нищо,че трябва да играят в този важен мач и да няма тъпи спорове после Левски-Цска за съжаление!Не може Блажко отново титуляр,Макриев,Занев и т.н.И на тоя фон слагат скъпи билети.Резултата е явен макс 10хил на мача.На обречения мач,колкото и никакъв отбор да са швейцария...
пс:Дано победим някак си все пак...
пс:Дано победим някак си все пак...
-
- Контакти:
това за билетите напълно съм съгласен а за другото ето за това говоря 2 коментара и двата пак за кой кого уредил и какво направил не може ли един път да прочета само успех българи ще ги бием ами все трябва да говорим за левски и цска миналият път като имаше един от цска те ореваха форумите сега като има един от левски другите пък почват ами спрете малко защото само с левски и цска не става не са те единствените отбори не може за щяло и нещяло винаги левски и цска как така един не каза успех българи ние сме с вас толкова ли сме изтапяли и не ни пука даже и за националният отбор та тои си е наш хубав лош нямаме друг и какво значение има кои какъв нали всички са там да играят за България не за левски нито пък за цска а за БЪЛГАРИЯ
- Via_Legati
batty написа:Еденственият начин да се докаже човек като българин е да е фен на футбола и да е днес на стадиона.
ОК. Аз си мислих, че има и други начини но щом този е единствен, няма какво да се направи.
Докаде не играят само произлезли или преминали през отбора от с.Подуене това ще продължи ,тя злобата край няма ,всеки е срещу тях и не е ли по тяхната има нещо гнило .
От сегашния им отбор може би Гаджев трябваше да партнира на Стилиян,все си мисля че колко повече мача играе толкова по голямо самочувствие ще натрупа и това ше се отрази в играта му.Всички друг сини футболисти са под всякаква критика,но те пак са недоволни е кой да вземат като немате ни един друг свестен футболист.Неказвам че футболистите от ЦСКА са много класни и заслужили но просто им се дава шанс във форма са и в национала трябва да играят тези футболисти които са във форма ,не както беше до сега чичовото,татковово ,синчето ,баджанака ,зетя и тн.
Тая шуробаджанащини и мениджърски интереси ни съсипаха тотална ,как мислите дали примерно един Велизар Димитров нямаше да ни е в плюс ,предните години но не те го взимаха от дъжд на вятър та дори докато беше човека с правилния футбол загроби и него и Валентин Илиев футболисти с опит и нужната класа сега се получи същата работа и с Иван Стоянов много силни мачове супер игри в България тук таме го викнаха от нямане на каде но не му се даваше шанс за игра дане вземе да вкара и да играе много добре че кво ще правят после нали требваше Хичо да се продаде в Анадола същата работа и с Гаджев дане би СЪрмов да е по добър от него ? но не същата постановка трябваше и СЪрмов да ходи в Анадола да се вземе некой лев кво значение има че Гаджев е три класи над него просто нема нужния мениджър .
Така че това делене няма да приключи никога ,поне не и докато тия мафиоти управляват футбола .
От сегашния им отбор може би Гаджев трябваше да партнира на Стилиян,все си мисля че колко повече мача играе толкова по голямо самочувствие ще натрупа и това ше се отрази в играта му.Всички друг сини футболисти са под всякаква критика,но те пак са недоволни е кой да вземат като немате ни един друг свестен футболист.Неказвам че футболистите от ЦСКА са много класни и заслужили но просто им се дава шанс във форма са и в национала трябва да играят тези футболисти които са във форма ,не както беше до сега чичовото,татковово ,синчето ,баджанака ,зетя и тн.
Тая шуробаджанащини и мениджърски интереси ни съсипаха тотална ,как мислите дали примерно един Велизар Димитров нямаше да ни е в плюс ,предните години но не те го взимаха от дъжд на вятър та дори докато беше човека с правилния футбол загроби и него и Валентин Илиев футболисти с опит и нужната класа сега се получи същата работа и с Иван Стоянов много силни мачове супер игри в България тук таме го викнаха от нямане на каде но не му се даваше шанс за игра дане вземе да вкара и да играе много добре че кво ще правят после нали требваше Хичо да се продаде в Анадола същата работа и с Гаджев дане би СЪрмов да е по добър от него ? но не същата постановка трябваше и СЪрмов да ходи в Анадола да се вземе некой лев кво значение има че Гаджев е три класи над него просто нема нужния мениджър .
Така че това делене няма да приключи никога ,поне не и докато тия мафиоти управляват футбола .
Последна промяна от percival на 26 мар 2011 17:52, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- unist_gp
- Контакти:
това не е тимът на България, а на БФС.
аз се срамувам от тези бездарни чалгаджии и с едно-две изключения не искам и да са ми сънародници
аз се срамувам от тези бездарни чалгаджии и с едно-две изключения не искам и да са ми сънародници
acmilan
[offtopic]Отбих военната си служба в родния ти град и ми е прекалено ясно наречието и "твърдите" гласни,които използвате.Това,че някой няма роднини,живеещи в София,не оправдава постояните му ругатни по адрес на така наречените "шопи",които между другото нямат нищо общо с живеещите в тоя град.Аз също нямам намерението да споря с такива като тебе,но вече не мога и да търпя реването ви.Не се отказвам от нито ред от предишните си постове.Визирах те просто,защото преди това ти бе постъпил по същия начин.Щом не искаш да спориш с мен,не ме цитирай.Ако изпитвате някаква ревност,може да вземете и парламента,заедно с всички хрантутняци в него,Министерски съвет и всички институции на власта.Просто в смешния си плач забравяте,че няма столица в света,в която да не е съсредоточена цялата администрация.Живея в пренаселен до задушаване град и не намирам логика да търпя смешния плач на тия,които го пренаселиха![/offtopic]
[offtopic]Отбих военната си служба в родния ти град и ми е прекалено ясно наречието и "твърдите" гласни,които използвате.Това,че някой няма роднини,живеещи в София,не оправдава постояните му ругатни по адрес на така наречените "шопи",които между другото нямат нищо общо с живеещите в тоя град.Аз също нямам намерението да споря с такива като тебе,но вече не мога и да търпя реването ви.Не се отказвам от нито ред от предишните си постове.Визирах те просто,защото преди това ти бе постъпил по същия начин.Щом не искаш да спориш с мен,не ме цитирай.Ако изпитвате някаква ревност,може да вземете и парламента,заедно с всички хрантутняци в него,Министерски съвет и всички институции на власта.Просто в смешния си плач забравяте,че няма столица в света,в която да не е съсредоточена цялата администрация.Живея в пренаселен до задушаване град и не намирам логика да търпя смешния плач на тия,които го пренаселиха![/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Тъжно, но факт. Аз откакто си спомням е така. В секторите се пеят песни на клубните отбори, червени и сини шалове тук там. Просто манталитет брат. Има и фенове, които и те не знаят защо;на какво; са фенове. Иначе точно пък за този мач, дори не съм чувал някои да го обсъжда само 2-ма човека ми се обадиха да ходим просто затриха го националния. Вече не е национален а менаджерски и далавераджийски. Аз изобщо не го чуствам като МОЯ национален отбор не знам за вас. И все пак не можах да заложа 2-ка на Швейцария, ще им стискам палци дано да стане някое чудо. Сега гледам Англия и просто сме мноооого много далече от истината....