Гол на Камбуров, или автогол на Стоян Ставрев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гол на Камбуров, или автогол на Стоян Ставрев
momcheta golat e zapisan oficialno na Kamburov...
emo написа:не, не е вътре преди фаулът.
Пет пъти гледах повторенията, и съм сигурен, че преди Караджинов да връхлети върху Ставрев, топката беше вече вътре! Според мен, гола трябва да се запише на Камбуров, дали във вратаря се е ударила, дали в гредата, удара е негов. Мое мнение! Но.......... на повторенията много добре се видя, че Караджинов влиза в наказателното поле преди удара , това едно !..... Второто.........на повторенията се видя, как "полетя" за дузпа Димо Атанасов...., "Лебедово езеро"- Чайковски, Большой театр......, е що Гонзо го разчекнаха, а това момченце никой не го пита, що така симулира за дузпа, че и му я дадоха ?!..... Егати журналистите !
от къде си сигорен
ivanski72 написа:от къде си сигорен
За кое да съм сигОрен ????.......
след като вратаря отбива топката в гредата и после я хваща и после го набутват с топката във вратата защо гола е на Камбуров?
emo написа:след като вратаря отбива топката в гредата и после я хваща и после го набутват с топката във вратата защо гола е на Камбуров?
Ами, щото написах по-горе, че изгледах сума ти повторения ! И затова съм сигУрен, че Ставрев изби топката, тя се отби в гредата , после се удари в КРАКА му и влезе вътре !!!!!.... Той и идея нямаше за какво става въпрос, след избиването на топката.......сигУрен съм ( ти ако искаш опитай, падни на 3 м от мястото където стоиш и дали ще мислиш, как си паднал, какво си направил ?!).......щото обикновенно е така, и не е първият такъв случай в световния футбол!!!....
Най-важно е какво са записали съдията и длъжностните лица в официалния протокол пред БФС. Това е документа и това остава за архиф.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
nali vi kazah che gola e zapisan na Kamburov be...
- black&white
- Контакти:
Вчера (мисля, че беше по Ринг) коментираха въпроса с гола на Камбуров - в официалния протокол от мача голът е записан на името на Камбуров. Оттук нататък, независимо кой какво смята, за статистиката това е гол на Камбуров и той се брои в актива му от голове за този сезон.
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Отбор - Локомотив (София)
Мачове - 9
Минути - 808
Голове - 12
Ж.К. - 1
Ч.К. - 0
Гола е писан на негово име
Мачове - 9
Минути - 808