Гласувай за Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Гласувай за Бербатов

Мнениеот tprodanov » 26 апр 2009 01:00

В момента не виждам да се обсъжда негов мач в националния отбор. Всъщност, в последните много години, неговите участия в него по-добре да не се обсъждат.
Това къде играе не е особенно важно. Аз имам късметаа да работя във фирма, която ако реши ще купи барби и целия му отбор без да се притесни особенно. Това прави ли ме достатъчно велик, за да мога да му тегля една, когато се лигави по терена, щото не схванах логиката ти?
И за да ти стане ясен въпроса ми - защо трябва да харесвам и гласувам за барби и това да е свързано с родината ми, за която тоя нещастник така и не играе? И някой тук що не споменава другите отбори, в които има българи изявяващи се достойно? Младежите в Амкар, Енерги ги носят на рамене, Иванков, ония двамата в Ман Сити? Почти всички от тях играят за България доста по-добре от парцалената кукла, на която аз по задължение трябва да й се радвам, иначе не съм българин???
Ти в ред ли си бе?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 01:01

tprodanov написа:Жалка история, обвинения в турцизъм, глупости и тн. И това само защото някой може да не харесва парцалената кукла. Направила приличен мач, ама сумата пратена за него беше неприлична, и се предполага всеки мач да му е силен.

Само не схващам - каква е логиката, ако не харесвам барбарела да не съм българин? Та тоя кашкавал какво е направил за страната повече от всеки средностатистически българин?

А ти средно "средностатистическия българин", какво си направил за България ? И само си помисли, че ти му знаеш името, а не той твоето.....ТИ лично ТИ си подскачал 47 пъти на негови голове за националния отбор и надявам се си се радвал на успехите и головете за националния отбор ( надявам се, че си българин !!!).... Така че, толкова са ми противни мненията ти из форума ! Аз имам приятели от всички "цветове" и деля феновете на нормални, мислещи и болни мозъци.............ТИ не си от първите !!!!......

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 26 апр 2009 01:05

Бербо получи глас и от мен. Много ме радва как играе като пълно перде,при положение,че това е първият му сезон за Юнайтет. Вероятно всички помним Роналдо как гледаше като теле в железница в първият си сезон при тях. А да не говорим за Карик,който изпитваше ужас да стреля към вратата от страх да не пропусне :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 26 апр 2009 01:10

tprodanov написа:В момента не виждам да се обсъжда негов мач в националния отбор. Всъщност, в последните много години, неговите участия в него по-добре да не се обсъждат.
Това къде играе не е особенно важно. Аз имам късметаа да работя във фирма, която ако реши ще купи барби и целия му отбор без да се притесни особенно. Това прави ли ме достатъчно велик, за да мога да му тегля една, когато се лигави по терена, щото не схванах логиката ти?
И за да ти стане ясен въпроса ми - защо трябва да харесвам и гласувам за барби и това да е свързано с родината ми, за която тоя нещастник така и не играе? И някой тук що не споменава другите отбори, в които има българи изявяващи се достойно? Младежите в Амкар, Енерги ги носят на рамене, Иванков, ония двамата в Ман Сити? Почти всички от тях играят за България доста по-добре от парцалената кукла, на която аз по задължение трябва да й се радвам, иначе не съм българин???
Ти в ред ли си бе?

Прав си! Защо поне веднъж не се каже една хубава дума за Стилиян Петров например! Дайте всички да гласуваме за него, или пък за Митко Рангелов!
Почвам да си мисля, че този нещастник бербатофф си прави P.R. по медиите и манипулира общественото мнение! А реалността е друга, той не е най-добър в Света както го изкарват всички Български Спортни Медии! Той не е най-красив в Света както го изкарват Жълтите медии! Не мога да разбера какъв е този шум! Та чак тука някакъв си идиот ме заплашва, че съм бил твърде смел и съм щял да пострадам! Все едно няма съд и не мога да те съдя до дупка!

Не мога да си обясна къде бяхте всичките вие Медии такива през 1994та, когато имаше само БНТ и ЕФИР-2, и тогавашните Журналисти бяха обективни! Защо тогава не се вдигаше целия този шум около най-великото поколение на България по Футбол, което без да се шуми около тях и без да се надуват празни Медиини балони мачкаха сичко ЖИВО по пътя си!
Не забравяйте 3 кратен Световен Шампион(ГЕРМАНИЯ-ама онази Силната Германия с Юрген Клинсман и Томас Хеслер и Марио Баслер) дойде на Васил Левски водеше с 2:0 и България ги обърна за 3 минути през второто полувреме до 3:2 и ги надигра тотално, а след това отидоха на Евро'96 и станаха Шампион!

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 26 апр 2009 01:22

tprodanov написа:В момента не виждам да се обсъжда негов мач в националния отбор. Всъщност, в последните много години, неговите участия в него по-добре да не се обсъждат.
Ти в ред ли си бе?

Не помня някой тук да е казал "радвайте се само на Бербо и на никой друг"
Това е тема за него и аз лично не очаквам да се говори за другите.
Някой има ли вина,че той е по обичан и уважаван от всички останали момчета които играят навън и у нас и за това повечето теми са за него?
Ти лично като гледам отделяш повече време да го плюваш,отколкото да пишеш за твойте собствени любимци. Това какво говори за теб? Чакам отговор на този въпрос!
Не знам в каква фирма работиш,но се чудя ти наистина ли си толкова важно звено в нея че да следваш тази логика? Сигурен ли си че твоя началник в тази толкова богата фирма,дори ти знае двете имена,пък да не говорим за някой по висшестоящ.
Тъпи неща почнах да пиша но се подведох по твойта елементарна логика,за което се извинявам на другите които четат този простоват спор.
Все пак ще чакам отговор на по горният въпрос.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 26 апр 2009 01:29

Keanu^Reeves написа:Та чак тука някакъв си идиот ме заплашва, че съм бил твърде смел и съм щял да пострадам! Все едно няма съд и не мога да те съдя до дупка!
[/quote]

Мен ли визираш?
Ако е така просто нямам думи.
Явно твоето средство за загряване,тъй нареченият реотан е българско производство,та да обясня.
Идеята ми беше,че си твърде смел като рискуваш да станеш за резил с простоватата ти провокация,като пишеш такива глупости и единственото което ще постигнеш е подигравки и смях от сърце.
Надявам се сега да си спокоен,че не съм те заплашвал :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от vlado_vdv на 26 апр 2009 01:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 01:30

Keanu^Reeves написа:
Ти в ред ли си бе?

Прав си! Защо поне веднъж не се каже една хубава дума за Стилиян Петров например! Дайте всички да гласуваме за него, или пък за Митко Рангелов!
Почвам да си мисля, че този нещастник бербатофф си прави P.R. по медиите и манипулира общественото мнение! А реалността е друга, той не е най-добър в Света както го изкарват всички Български Спортни Медии! Той не е най-красив в Света както го изкарват Жълтите медии! Не мога да разбера какъв е този шум! Та чак тука някакъв си идиот ме заплашва, че съм бил твърде смел и съм щял да пострадам! Все едно няма съд и не мога да те съдя до дупка!

Не мога да си обясна къде бяхте всичките вие Медии такива през 1994та, когато имаше само БНТ и ЕФИР-2, и тогавашните Журналисти бяха обективни! Защо тогава не се вдигаше целия този шум около най-великото поколение на България по Футбол, което без да се шуми около тях и без да се надуват празни Медиини балони мачкаха сичко ЖИВО по пътя си!
Не забравяйте 3 кратен Световен Шампион(ГЕРМАНИЯ-ама онази Силната Германия с Юрген Клинсман и Томас Хеслер и Марио Баслер) дойде на Васил Левски водеше с 2:0 и България ги обърна за 3 минути през второто полувреме до 3:2 и ги надигра тотално, а след това отидоха на Евро'96 и станаха Шампион!

Аве, комплексар.......тебе ли да те изберем за най-красив, щото ника ти такъв ??? Не четеш ли темата каква е ?!.........Кой е отричал това което се случи 94-а? А после какво ?!.... Сега имаме нещо хубаво, и вместо да се гордеем и да го подържаме, ние що да не плюем !!! Ма толкова си жалък, че чак няма смисъл да ти каже нещо човек !!!.... Днес мача почна, половината публика го посрещна на нож, до средата на мача млъкнаха, накрая всички му ръкопляскаха !!!! Факт е !!!..... В моменто точно само той се потапя в магията на онова поколение, именно с това, че играе в този отбор !!! Нас НИКОГА, НИКОГА повече няма да ни пуснат така, както се изтърваха в САЩ !!!.... И тогава излизахме на импровизирани манифистации посред нощ, и ти сто процента си скачал и си се радвал на головете на Бербатов за националиня отбор !!!! Факт е !!!..... Дайте да уважаваме това което имаме, и за което ни познава света и ни уважава, щото от ден на ден все по-малко става !!!!....

enterprise
Контакти:

Мнениеот enterprise » 26 апр 2009 01:32

абе вие що за коне с капаци сте бе , не мога да разбера, много добре си спомням как се спъна в топката на онзи мач на герена , когато се решаваше титлата, и после онзи мач дето вие феновете на партийния отбор , го замеряхте сас семки и трици , защо не го хвалехте тогава, после голяма работа стана ....не може да има футбол с такива като вас , на вас дядо ви още като малки ви е казал ,че трябва да се от цдн-то защото тях така са ги възпитавали навремето в казармата , ако не си от септемврийскто знаме ще ринеш 9 часа сняг на плаца , айде махнете ми се от главата вече ...Вие си оставате отбора създаден по изкуствен път след 44-година ! ако ще и каквито и заслуги да си преписвате , айде ходете да серете на армията у химическия кенеф

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 апр 2009 01:34

Виж са, няма как да се сравнява някой с барби. Щото сме различни. Аз не мога да играя на неговото ниво. Ако става въпроса за мойта свера - него никъв го няма. Не знам за кви сравнения? Ако ще си сравняваме кинтите, които сме платили като данъци, барбарела може да се гръмне някъде, щото данъците му платени тук се равняват на данъците на некоя служителка на волф, та в тоя смисъл съм чувствително напред. Дали ми знае името? Тва някакъв фактор ли е, всъщност?
Понеже чакаш отговор на конкретен въпрос - ами не, казвал съм - основната ми страст е юношеския футбол. Познавам си любимците и пиша за тях. Тоя мърльо също го познавам като играч когато беше лапе още. Всъщност, ако не е станало ясно - страхотен талант, а като човек - пълен провал. Смешно ми е като чета колко е приятен, скромен и кво ли не. Има талант - перфектен футболист, класа над всичко в България в момента. И принос за страната - нулев. Други въпроси?

И аз тук държа да получа отговор, каква е връзката между поклонението пред куклата и българщината?

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 26 апр 2009 01:41

kartago,
Много повече бих се гордял, ако някой Българин вземе, че стане Президент на САЩ(което не е невъзможно само трябва да си променят Консистуцията), та тогава помни ми думата не само, ще се вдигне такъв огромен шум за България, ами цял Свят ще научи за България и най-важното ще бъдем мноооого облагодетелствени и пред Европейския Сьюз и пред НАТО и ще бъдем непрекъснато подпомагани във всяко едно отношение отвънка! Отделно цял Свят ще ни гледа с Добро око, за това, че сме създали такъв Велик човек станал Президент на САЩ. Или ако не Президент то поне един Губернатор на някой Щат, или пък да имаме Председател на НАТО - Българин, да не изброявам още куп други възможности не само България да бъде прославане, ами да се помогне и на Българите чрез Лобиране! Тогава този Човек, който постигне такъв огромен Успех в Чужбина не само, че ще го призная от цялото си Сърце, но и той ще е Човек, който помага на Българския Народ със своето Международно Влияние!

Върни се в “Национален отбор”