Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Съсипва ли Гонзо футболисти в Левски.

Мнениеот zlatan » 25 мар 2011 19:32

Единственото смислено нещо в целият пост останалото са пълни простотии.И малоумниците разбраха ,че отбора е в криза и не играе добре ако вярваш ,че причината е в Гонзо добре това е твоето мнение ,но според мен проблема е липсата на треньор.А не управлението на Гонзо.

АЗ съм много малък за да казвам кой е виновника,смисъла в темата ми не бе кризата в Левски а в това дали Гонзо е способен на това нещо да съсипва готови играчи.
Ето чичо Митко няма друг като него от нищо прави звезда,от посмесище прави отбор.
Стефан Грозданов-какво направи преди една година с Пирин.
Акцента в темата ми бе далеч от това да се правя на всезнайко на всеки истински левскар му е ясно че сме в криза на всички управленски нива.Един от постовете загатна за ината на Гонзо,което според мен е една от причината играчите да не го уважават.
LEVSKI_FOREVER

Shashmaizera
Контакти:

Мнениеот Shashmaizera » 25 мар 2011 19:42

И на мен ми се искаше отбора от есента да бъде надграден ,но в случая е радосттно ,че поне успяхме да си вземем мачовете с Локо и Ч-рец.А като чичо Митко незнам дали има 2-ри в света.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 25 мар 2011 20:20

Защо говорите за липса на треньор в Левски? Левски има треньор и това е Георги Иванов, който изпълнява около 10 функции на Герена, за които няма нужните умения. Гонзо все повече разваля ореола, който си изгради като футболист, служейки за параван на мустакатия комунист. С поведението си Гонзо съсипва и Левски и футболистите и него си ...

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 25 мар 2011 20:23

Помните ли Васил Методиев (Шпайдела)?А помните ли как наложи цял отбор юноши на Левски?И какво се получи след това.
Ей хора докато няма играчи които да милеят за клуба няма да има добър Левски.Евала на Гонзо като футболист ,но като директор слаб(2),не е за тази работа.Да си взима пловдивския Джанини и ариведерчи,баста от псевдо спецялисти.Нас левскарите ни боли тях ако им е все едно.

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Мнениеот Л^Геша » 25 мар 2011 20:26

ПРОБЛЕМА НА ЛЕВСКИ НЕ Е ГОНЗО НИТО ЯСЕН ПЕТРОВ!!!
БАТКОВ ТРЯБВА ДА ПРОДАДЕ ЛЕВСКИ И ТОВА Е ...ВСИЧКО ОСТАНАЛО ЩЕ СИ ДОИДЕ НА МЯСТОТО!
Никои не може да ме убеди че Гонзо нарочно "съсипва отбора" както казват някои хора във форума...дам... а дано Т. Лавчис и Сирака вземат по бързо Левски и всичко ще си доиде на мястото ,но до тогава ще чакам е поне аз :)

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Мнениеот Л^Геша » 25 мар 2011 20:29

mtaraduda написа:Защо говорите за липса на треньор в Левски? Левски има треньор и това е Георги Иванов, който изпълнява около 10 функции на Герена, за които няма нужните умения. Гонзо все повече разваля ореола, който си изгради като футболист, служейки за параван на мустакатия комунист. С поведението си Гонзо съсипва и Левски и футболистите и него си ...

И КАКВО ТРЯБВА ДА СТАНЕ СПОРЕД ТЕБ?! ММ ?

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 25 мар 2011 20:29

В интерес на истината в началото на шампионата с Ясен и Гонзо отборът мачкаше наред. Сега единствената промяна е липсата на Жо. Просто отборът не е във форма сега. Аз обаче смятам, че ЛЕВСКИ подходи в първия мач с ЦСКА с прекалено голямо самочувствие и носовете ни бяха натрити и то яко. Това срина психически отбора. И за да си възвърнем настроението и самочувствието трябва време. Защото в подготовката резултатите и играта бяха повече от обнадеждаващи и то срещу силни отбори.
С автора на темата не бих се съгласил за Иво Иванов - никой не го упреква за автогола, а за това че му се дадоха страшно много шансове, които той не оправда - защитата ни бе под всякаква критика и почти нямаше мач без допуснат гол.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Мнениеот Л^Геша » 25 мар 2011 20:34

blue magic написа:В интерес на истината в началото на шампионата с Ясен и Гонзо отборът мачкаше наред. Сега единствената промяна е липсата на Жо. Просто отборът не е във форма сега. Аз обаче смятам, че ЛЕВСКИ подходи в първия мач с ЦСКА с прекалено голямо самочувствие и носовете ни бяха натрити и то яко. Това срина психически отбора. И за да си възвърнем настроението и самочувствието трябва време. Защото в подготовката резултатите и играта бяха повече от обнадеждаващи и то срещу силни отбори.
С автора на темата не бих се съгласил за Иво Иванов - никой не го упреква за автогола, а за това че му се дадоха страшно много шансове, които той не оправда - защитата ни бе под всякаква критика и почти нямаше мач без допуснат гол.

ммда и аз не бих се съгласил с тебе за Иво Иванов...според мене не му е даден шанс на човека да се докаже и ти обяснявам..
ако забравим за автогола какво не е наред в него мм? според мене е резерва в повечето мачове защото трябва да се избира от Ицо Йовов, Сержинио Греен или Иво Иванов някои да е резерва...ти ми кажи кои ще е резервата!? мм

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 25 мар 2011 20:38

Видно е,че се съсипват!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 25 мар 2011 20:43

Иво Иванов бе титуляр в почти всички мачове през есента. С непрекъснатите му колебливи изяви Ясен се принуди да дръпне Грийн отзад за да стабилизира защитата. Колко още шанса трябва да му се дадат?
Според статистиката само в два от мачовете с негово участие ЛЕВСКИ не получава гол - от общо 12. Не казвам че само той има вина, но определено очакванията бяха много по големи.
Последна промяна от blue magic на 25 мар 2011 20:49, променено общо 1 път.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Архив”