Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MarianJ
Контакти:

Re: Съсипва ли Гонзо футболисти в Левски.

Мнениеот MarianJ » 25 мар 2011 18:23

Абе тя вината не е само на Гонзо, просто целият му екип е такъв!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 25 мар 2011 18:24

would написа:Първо за днешния мач със Славия не съм го гледал.Но по голямата вина трябва да е в Ясен, все пак той води подготовката на отбора.Има нещо сбъркано, защото целият отбор не прилича на себе и най-лошото- не показват грам желание за игра.

Ясен е господин Никой в Левски все още ли има хора,който не са го разбрали ?

would
Контакти:

Мнениеот would » 25 мар 2011 18:28

И така да е, но все ми се струва, че Ясен води поне подготовката на отбора.Ти как си обясняваш такава разлика с есента.Нали чувахме че Левски ще е много по силен през пролетта.

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 25 мар 2011 18:29

Съгласен съм с автора, всичко което каза за въпросните играчи е вярно! :!:
Целият проблем може би идва от неща, които се случват извън терена.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 25 мар 2011 18:41

Foxtrot написа:Съгласен съм с автора, всичко което каза за въпросните играчи е вярно! :!:
Целият проблем може би идва от неща, които се случват извън терена.

То е ясно, ама на мен ми е чудно КАКВО пък толкова не правят като хората, че да има такъв спад във формата на отделни играчи. Разбирам като цяло отбора да е в дупа или криза, заради проблеми в дадена зона - защита, нападение, халфове... Куци зони, нещо... А то просто кажи-речи всички футболисти понижиха формата си. Направо са неузнаваеми. Мотивация ли липсва. Не могат да работят с Ясен ли... Не знам. Далеч съм от мисълта, че всички футболи ще бойкотират треньорския щаб. Просто може би дадените им задачи са им турдни за изпълнение и от там настава един организиран хаос...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 мар 2011 18:44

е как да разберем какво става в отбора като тренировките са закрити,Гонзо забрани на футболистите да говорят,на Гарата му сложиха охрана,днеска мача едвам беше излъчен да го гледаме :roll: това си е почти комунизъм,а ние се чудим как ни гине отбора :? кой иска да бъде в такъв казармен ред все едно Гонзо не е имал запои като млад в Левски :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 мар 2011 18:52

Нещата са комплексни, така да се каже.На всички е кристално ясно, че Гонзо е "авторитарна" личност- силен характер, клонящ към магарешки инат и твърдоглавие.Да, може би е прав автора на темата, но нима Наско не беше също такъв характер?! Плюсът на Гонзо до момента е, че за разлика от Наско, не се "забогати" на гърба на Левски, като това да уредиш загубата на отбора си (справка няколко мачове със Славия, когато още бяха в топли отношение с Венци+мача с Родопа)...И може би точно мъжкарското поведение при Гонзо все още не му е "изяло" главата до сега, а все още е ръководител на Герена....По- скоро си мисля, че трябва един читав треньор, на който да са му и дадени доста по- големи правомощия, а не само да тренира отбора и да мести конусите (ако ме разбирате какво искам да кажа).Нещата в Левски започват да стават доста нелицеприятни и все си мисля, че адвоката в скоро време ще вземе някакво решение- без значение какво ще е. Защото не ми се вярва да е чак такъв балък, че да хвърля стотици хиляди левове на месец за този, дето клати гората.Поне аз, ако бях на мястото му щях да взема спешни мерки, защото в момента е най-големия мазохист в държавата.Тегли кредити от банки, за да издържа отбор от 30-ина ритнитопковци, които както чух по Дарик "не показвали желание и настроение за игра". Ами тогава- всички такива- ВЪН и да се налагат нашите си момчета, които знаят смисъла на думата Левски...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 25 мар 2011 19:05

Не само футболисти,той съсипа труда на Мъри и Наско той съсипа всичко което те бяха постигнали с много труд.Той съсипа и това което беше постигнал в ЛЕВСКИ.Той съсипва и нас феновете.Но трябва да го спрем ,защото Гонзо не е ЛЕВСКИ той беше една малка частица от синята машина.Но е време да си ходи заедно със Ясен и Йовов нека да отворят път за някои по кадърни и можещи специалисти.ЛЕВСКИне е дом за некадърни,забравени и отхвърлени „специалисти“които като футболисти са играли в определени мачове а през другото време само са очитали присъствие.Гонзо,Йовов и Ясен вървете си веднага,докато не е притъмняло съвсем.ЛЕВСКИе голям и над всички и всичко,ЛЕВСКИще е вечен а вие вече пътници.Наско ела си у дома,оправи бакията на гостите които вилнеят в твоя футболен дом.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Shashmaizera
Контакти:

Мнениеот Shashmaizera » 25 мар 2011 19:16

Едно е да има критика.Съвсем друго постоянно да се недоволства.
Ами младите Иса,Киров,Горанов,Тонев-за кога ги пазим да станат на 30или за да ги преотстъпваме,ами Жак Коен.
Единственото смислено нещо в целият пост останалото са пълни простотии.И малоумниците разбраха ,че отбора е в криза и не играе добре ако вярваш ,че причината е в Гонзо добре това е твоето мнение ,но според мен проблема е липсата на треньор.А не управлението на Гонзо.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 мар 2011 19:22

Да съсипа го! Не харесвам Наско и Мъри но тогава отбора играеше и имаше успех! Сега не играят и късат нервите на своите фенове!Феновете на Левски София не заслужават подобна участ и подобен мениджър!
Батков и Гонзо вън от Левски !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Архив”