За и Против това да си футболен фен

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: За и Против това да си футболен фен

Мнениеот Deluxx » 25 мар 2011 17:24

storm написа:
Dani написа:На мачове на националния не съм ходил от мача с Италия, просто няма смисъл. Иначе на ЦСКА ходя редовно!

То и на Цска няма смисъл да ходиш.. :)

Инак по темата и аз съм на мнение , че ако национала играеше например в Бургас, Варна щеше да има много повече фенове..

Е че много умен се оказа ти бе?Нямало смисъл да ходи на мачове на ЦСКА но имаше смисъл на 26 февуари.

Иначе тая тема немога да я разбера.Аз подкрепям клубните отбори,а не националния просто невиждам какво ще направим

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 мар 2011 17:29

Deluxx написа:
Е че много умен се оказа ти бе?Нямало смисъл да ходи на мачове на ЦСКА но имаше смисъл на 26 февуари.

Иначе тая тема немога да я разбера.Аз подкрепям клубните отбори,а не националния просто невиждам какво ще направим

Някога ходил ли си на стадиона да подкрепяш любимият си отбор? Тъкмо ще отговориш конкретно по темата, а няма да говориш за 26-ти и прочие.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 мар 2011 17:31

magga написа: .......... Хората не искат да гледат нито националния отбор,нито клубните.Изобщо футбола ни е нула.Не правя откритие,но искам да питам всички защо още ходят на мачове и гледат бг футбол и това равно ли е на мазохизъм ? .........

Свят голям, шашкъни много! :lol:
Иначе сериозно: Лично аз от доста време не ходя на мачове по няколко причини, но не пропускам мач на "Левски" или на националния отбор по телевизията. Ако мога да избирам между два канала, на които предават едновременно "Левски" срещу ЦСКА и Ман Ю срещу Арсенал (примерно), ще избера канала с българския мач. Същото важи и за мачовете на националния отбор. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 мар 2011 17:37

Няма нищо лошо в това човек да подържа любимия си отбор.Но за съжаление в последно време фен стана синоним на лумпен.За това имат вина една групичка от хора,които ходят на мачове само за да избиват комплекси в неадекватно състояние.Вина имат и органите на власта с безхаберието си да озаптят тия групички.Заради такива "фенове",голяма част от привържениците не ходят на мачове.Другата страна на медала е и състоянието на футбола ни.Тия чалга манекени не заслужават да си хаби човек времето,нервите и парите за да ги гледа.Напротив!Те трябва да си плащат,за да ги гледаме ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bk109
Контакти:

Мнениеот bk109 » 25 мар 2011 17:46

Няма лошо да си се ходи по мачове,но зависи и от условията в деня на мача. Примерче:
Тук (в Ирландия) спокойно си мяташ колата на удобен паркинг на 2-3 минути от стадиона(и международни мачове и за този на университетският ми тим (GO UCD!!!) ), изпиваш по бира с приятели за отскок и отивате да гледате мача на стадион,който няма 2 пъти повече полицаи с палки отколкото фенове и където вероятността рефера да е брутално некадърен е малка.
В България - Не рискуваш да отидеш с кола,че някой идиот като нищо да ти я потроши защото примерно имаш стикер Левски на нея и отиваш на стадион,който аха-аха да рухне под теб за да гледаш как някоe некадърно реферче ти загробва тима,като всеки знае за кого "надува свирката"
Последна промяна от bk109 на 25 мар 2011 17:48, променено общо 1 път.
I find your lack of Balls disturbing.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 25 мар 2011 17:47

Вижте, какво значи нищо не играят, какво да им гледам? Ами нали се надяваме нещо да се промени. Не може човек, който гледа футбол години наред и особено след като е видял 7-1 и 5-0 , лятото 94, както и 1/4 финал на Уефа плюс влизане на бг отбор в най комерсиалния турнир
просто ей така да драсне и край, да не гледа мачове, да не ходи на стадиона. Феновете на Ботев щастливи ли са че отбора им е във Вгрупа? Това не им пречи да са всеки мач на стадиона.
Най вероятно на повечето не ви харесва и политиката ама се надяваме да се оправят нещата.
Слабо силно ще си ги гледаме, наши са си отборите.Тва е моето мнение.

would
Контакти:

Мнениеот would » 25 мар 2011 17:53

От както ме заведоха за пръв път на стадиона на 8 годишна възраст, се запалих по футбола и така до днес.Така че, аз съм за, това да си футболен фен, стига да не се отива на стадиона за да се правят поразии.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 мар 2011 17:58

За мен лично футболът на живо е преживяване,което няма как да се замени с телевизионно предаване!Затова всяка неделя отивам на стадиона да подкрепя любимия си отбор,нищо,че в момента играе във В група,нищо,че по същото време другият ми любим отбор (Ливърпул) има мач във ВЛ,който се предава по телевизията!
На мач на националния отбор не съм ходил от години-не мисля,че си заслужава аз да се набутам с 50-60 лева,а разни гелосани подобия на мъже да взимат няколко хиляди за повиквателна,за да играят за България!И вместо да говорят за футбол да се обясняват в розови костюми кой на кого бил баджанак и кой на коя го наврял!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 25 мар 2011 18:00

magga написа:Тази тема е продиктувана от това което чета и в други теми. Хората не искат да гледат нито националния отбор,нито клубните.Изобщо футбола ни е нула.Не правя откритие,но искам да питам всички защо още ходят на мачове и гледат бг футбол и това равно ли е на мазохизъм ?

и моля темата да не се трие,защото мисля,че е интересна и актуална в момента :)

Много несериозна тема.. доста хейтърски се отнасяте към "А" група.
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 25 мар 2011 18:07

За, естествено,хубаво е да ти пука за нещо(футболен отбор),на което май не му пука много за тебе...В София съм в момента,но няма да ходя на стадиона.Тука преди всеки мачсе казва да подкрепим отбора и т.н. ,хайде всички заедно да отидем.Ама чакайте малко ,аз лично не се чувствам добре,когато падаме от Черна гора вкъщи и не можем да бием Естония.Тези ,които няма да отидат на мача,не че не са фенове,ами просто се чувстват предадени и обидени,чувстват ,че тези на терена не се раздават докрай.Все пак като обичаш някого или нещо,очакваш и нещо в замяна.

Върни се в “Футбол - България”