Май нещо такова става, много вожд малко индианец... не дали изобщо и Неделчо ще се навие отново да е треньор само на хартия...
Много правилно!!! Но за Неделчо се двоумя

! Мача във Варна си беше чисто негова ГРЕШКА

(според мен) ! Неможе да играеш срещу 10 футболисти да бъдеш надигран! А за мача в Ловеч просто бихме се САМИ

брат Бенжалюн си е гола вода от край време! И треньор като Неделчо ми бе чудно сляп ли беше, с очила тъмни ли стоеше да невидя ,че момчето го няма в час ( още първото полувреме)! Не се бъркам в работата на треньора но ОЧЕВАДНИ

неща не са за пренебрегване! Питам се защо играч като Бариентос не намира место за игра в отбора!?[/quote]
Стига бе човек, всеки прави грешки ... във Варна на тая нива какво очакваше?? Ние играем техничен футбол до някъде а как да играеш такъв футбол на картофена нива?! Друг е въпроса, че играхме слабо. А я ми кажи като ги разбираш толкова много кой според теб трябваше да играе на мястото на Самир? Неделчо си го каза човека ''
НА ТОЗИ ПОСТ НЯМАМЕ ДРУГ ВАРИАНТ ОСВЕН НЕГО'' ! Да и аз не харесвам как игра Самир ама тва е, кво да направи с Огунсото ли да го замени.. аман от разбирачи майна.
А тоя новия агент 007 с тея изказвания малко ми се доближава до Андонетата, Гьоретата и прочие...