Варненското дерби може да се играе извън Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Varna1913
Контакти:

Варненското дерби може да се играе извън Варна

Мнениеот Varna1913 » 25 апр 2009 22:32

Уцелили плебеите страничния съдия с бутилка и сигурно ще ги накажат.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: Варненското дерби може да се играе извън Варна

Мнениеот Masaba » 25 апр 2009 22:50

Това е жалко за феновете.Няма да се съберат толкова фенове,колкото във Варна

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 25 апр 2009 23:23

ако играете извън Варна ще разберете кой отбор има повече фенове

enterprise
Контакти:

Мнениеот enterprise » 25 апр 2009 23:40

мача ще се играе във Габрово на стадион априлов !всички да са сражени със кирки и лопати ! който не слуша ще бъде хвърлен в дирето над гарата !

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 25 апр 2009 23:52

Аз ако зема дойда наистина в Габрово и си купя тамошния местен отбор, мачовете ще ги искам да се играят на стадион Васил Априлов, защото това е стадиона Символ на град - Габрово, а не фалшивия измислен Христо Ботев. Ботев няма нищо общо с град Габрово, който е истински патриот за града, ще иска да се реконструира стадион Васил Априлов и да се играят там мачовете на най-стария и истиснки стадион на град Габрово, носещ името на велик Габровец и Българин прочул се в Габрово - ВАСИЛ АПРИЛОВ!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 апр 2009 00:29

Плебеите са тъпанари,а може и да им е цел да не ги унижаваме на собствения им стадион.Така както върви,може би иманно наша победа там или даже хикс ще е достатъчен да ги легитимира като член на Б група.Иначе няма нищо притеснително,не е проблем да играем в Добрич,който е съвсем близо,Шумен също не е далеч.На мене ми е все тая,така или иначе ще гледам мача и пак ще победим Спетак.Колкото до публика - тук,там,Варна,София,Тича,Коритото - няма място на Планетата където да не сме повече от тях
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 апр 2009 00:37

Sagittarius написа:Плебеите са тъпанари,а може и да им е цел да не ги унижаваме на собствения им стадион.Така както върви,може би иманно наша победа там или даже хикс ще е достатъчен да ги легитимира като член на Б група.Иначе няма нищо притеснително,не е проблем да играем в Добрич,който е съвсем близо,Шумен също не е далеч.На мене ми е все тая,така или иначе ще гледам мача и пак ще победим Спетак.Колкото до публика - тук,там,Варна,София,Тича,Коритото - няма място на Планетата където да не сме повече от тях

е то на спартак 2/3 от феновете миришат на пръст
останалата 1/3 е владиславовски роми
кадето и да е мача няма как да не сме повечко :mrgreen:

SemperFidelis
Контакти:

Мнениеот SemperFidelis » 26 апр 2009 00:48

Още един път се уверих че в тоя форум пишат само купени фенчета на ТИМ от половин година :D :D :D :D

по темата : ако ни накажат, ще е с/у Черноморец, дербито ще си остане, спокойно, няма да се отървете от загубата, било то 1:0 или 5:0 ... сигурен съм че искате мача да не е във Варна за да имате оправдание да го пропуснете, уви няма да се получи :lol: А пък с екскурзийките е най-лесно, и при това положение пак сме колкото вас (по гостувания) :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 апр 2009 00:59

Ей палячовци в турско синьо,вие сте като лайно изсрано на пътя - забелязваме го едва когато го стъпчем и разпльокаме.Днес бяхте 400-500 глупаци,половината от които пенсионери.Къде сте тръгнали ве мишки?Нали на последното дерби на Коритото в което Миро Манолов ви друса на тоягата си бяхме повече от вас?Хич не си отваряйте миризливите усти,които ползваме за кенеф,защото нито за публика,нито за футбол може да говорите с нас.След онова 5:0 се страхувате само от споменаването на Черно Море,играчите ви бягат до клекалото само като чуят за дерби.Като ви олепим още едно рутинно 0:3 и пак като ви размахаме плакатите "Б ГРУПА" ще си говорим,дотогава млък мишки,обратно в дупките преди ние да сме ви натикали насила с ритници :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 26 апр 2009 01:08

SemperFidelis написа:Още един път се уверих че в тоя форум пишат само купени фенчета на ТИМ от половин година :D :D :D :D

по темата : ако ни накажат, ще е с/у Черноморец, дербито ще си остане, спокойно, няма да се отървете от загубата, било то 1:0 или 5:0 ... сигурен съм че искате мача да не е във Варна за да имате оправдание да го пропуснете, уви няма да се получи :lol: А пък с екскурзийките е най-лесно, и при това положение пак сме колкото вас (по гостувания) :lol:

Ако не се усетиш сам колко си смешен, кофти за теб :lol:

Върни се в “Черно море”