Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Re: Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив

Мнениеот since1926 » 25 мар 2011 16:19

drughi написа:Добре де, на вас хареса ли ви играта на мачовете ни с Видима, Сливен и Черно Море. Според мен отборът като цяло играе доста под нивото си този полусезон. А и като прибавим и няколкото грешки които Неделчо допусна на мачовете с Черно Море и Литекс, изобщо не се учудвам, че Коко е решил да предприеме някаква промяна. Тепърва ще разберем дали е прав или не!

Стига бе човек... на теб хареса ли ти играта през лятото срещу Видима в Севлиево? Не нали.. ама после друга песен си пеел след мачовете с Литекс, Левски и прочие нали? Направихме 2 слаби мача и вече бог знае кво станало... ай стига сте се излагали майна. Намираме се на 5-ото място на 2 точки разлика от Лига Европа и сме на 1/4 финал за Купата на България, ще ми кажеш ли кога за последно видя отбора на тези места? По времето на Жоро нали.. до миналия сезон се борихме да не изпаднем ся вече станахме ебати и претенциите майна, ай стига вече..
Изображение

thrust
Контакти:

Мнениеот thrust » 25 мар 2011 16:21

ААА стига веее, как може.... баси смарангясаните сърби, македонци, турци, румънци, гърци и всякакви такива! ЗАД НЕДЕЛЧО!!!!

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 25 мар 2011 16:21

Boksiorcheto написа:За мен това е шок. Не се знае една смяна как ще повлияе на отбора. Дано е позитивно, но аз съм твърдо зад Матушев!

Как може да повлияе бе боксинг.. негативно на 90 про само си спомни другите македонци сърби и мърби дето са идвали в България как са се справяли...

[offtopic]Как така не си с бан бе, нещо са те изпуснали :lol:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 25 мар 2011 16:25

since1926 написа:
drughi написа:Добре де, на вас хареса ли ви играта на мачовете ни с Видима, Сливен и Черно Море. Според мен отборът като цяло играе доста под нивото си този полусезон. А и като прибавим и няколкото грешки които Неделчо допусна на мачовете с Черно Море и Литекс, изобщо не се учудвам, че Коко е решил да предприеме някаква промяна. Тепърва ще разберем дали е прав или не!

Стига бе човек... на теб хареса ли ти играта през лятото срещу Видима в Севлиево? Не нали.. ама после друга песен си пеел след мачовете с Литекс, Левски и прочие нали? Направихме 2 слаби мача и вече бог знае кво станало... ай стига сте се излагали майна. Намираме се на 5-ото място на 2 точки разлика от Лига Европа и сме на 1/4 финал за Купата на България, ще ми кажеш ли кога за последно видя отбора на тези места? По времето на Жоро нали.. до миналия сезон се борихме да не изпаднем ся вече станахме ебати и претенциите майна, ай стига вече..

За целите които имаме, наистина трябва да имаме големи претенции. Щом се борим за 2-3 място не може да губим точки от отбор с 10 играча. Но все пак ние незнаем точните причини за евентуалната му смяна, затова не смятам повече да коментирам и да задълбочвам темата. Нека изчакаме да видим как ще се развият нещата!
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 25 мар 2011 16:31

А вие сте на мнение, че този сръбски анонимник има по голям опит от Неделчо? Че той докато опознае отбора ще дойдат евротурнирите, а дали ще сме се класирали там... кой знае?

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 25 мар 2011 16:33

since1926 написа:
Boksiorcheto написа:За мен това е шок. Не се знае една смяна как ще повлияе на отбора. Дано е позитивно, но аз съм твърдо зад Матушев!

Как може да повлияе бе боксинг.. негативно на 90 про само си спомни другите македонци сърби и мърби дето са идвали в България как са се справяли...

[offtopic]Как така не си с бан бе, нещо са те изпуснали :lol:[/offtopic]

Еми незнам, много странна рокада, ако въобще е рокада де. За бана - незнам май нещо съм се кротнал напоследък
:lol: :lol: .
Последна промяна от Boksiorcheto на 25 мар 2011 16:34, променено общо 1 път.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 25 мар 2011 16:33

staria написа:А вие сте на мнение, че този сръбски анонимник има по голям опит от Неделчо? Че той докато опознае отбора ще дойдат евротурнирите, а дали ще сме се класирали там... кой знае?

Аз не знам някои да има такова мнение... Той до някъде познава отбора, все пак беше на лагера в Марбея, ама нищо не знае за БГ отборите..
Изображение

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 25 мар 2011 16:34

Добър ход на г-н Коко, с който отклонява вниманието от декларацията ,на която така и не ви отговори и завърта главите ви на друга посока-Базил и сърбина.Имам чувството,че има за съветници същите хора,които съветваха и нашия митко.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 мар 2011 16:35

Тоя сръбски "анонимник" е също толкова "анонимник" колкото Неделчо преди да ни стане треньор. Освен това тоя "анонимник" е бил през цялото време в Испания и след това с отбора. Недейте майна някви първосигнални реакции да вадите. Може да е за добро!

v.s. не се занимавай с отбора на Пловдив ами ходи да хакваш броячите, че сега как ще се изкарате 9 хиляди като сте трима души на стадиона?!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 25 мар 2011 16:40

Пловдив1926 написа:Тоя сръбски "анонимник" е също толкова "анонимник" колкото Неделчо преди да ни стане треньор. Освен това тоя "анонимник" е бил през цялото време в Испания и след това с отбора. Недейте майна някви първосигнални реакции да вадите. Може да е за добро!

v.s. не се занимавай с отбора на Пловдив ами ходи да хакваш броячите, че сега как ще се изкарате 9 хиляди като сте трима души на стадиона?!

Да бе ясно,ОК той познава отбора,защото е бил с него в Испания,но...има едно,но като не познава останалите отбори в българския елит...какво правим.
Грешка,за мен това е грешка на този етап.Дано бъда опроверган.Силно се надявам

Върни се в “Локо Пловдив”