Славия - Левски - 2:1 (КС)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Славия-Левски контрола
Мачът можеше спокойно да завърши и хикс(с оглед на положенията).Това значи ли,че сме играли добре?Не!
- milen.hristov
- Контакти:
ehh написа:Всеки път едно и също. Разни хора, водещи се за фенове на Левски, започват да мрънкат, крънкат, врънкат, критикуват, заклеймосват, бесят и т.н. и т.н. с което постоянно тровят атмосферата във форума.
Бре, големи разбирачи! Та в България е било пълно с капацитети.
Тук не си прав,прочети моите мнения и ще видиш,че този път не съм написал и дума срещу Левски,ръководтвто му и феновете
milen.hristov написа:ehh написа:Всеки път едно и също. Разни хора, водещи се за фенове на Левски, започват да мрънкат, крънкат, врънкат, критикуват, заклеймосват, бесят и т.н. и т.н. с което постоянно тровят атмосферата във форума.
Тук не си прав,прочети моите мнения и ще видиш,че този път не съм написал и дума срещу Левски,ръководтвто му и феновете
еми като не играят нищо да ем се пляска ли ? трябва критика,трябва промяна

- BLUE CHAMPIONS
Колеги, дали може да се изтегли от някъде запис на мача?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
ehh написа:Всеки път едно и също. Разни хора, водещи се за фенове на Левски, започват да мрънкат, крънкат, врънкат, критикуват, заклеймосват, бесят и т.н. и т.н. с което постоянно тровят атмосферата във форума.
Какво,да не критикуваме,това ли искаш?,затова вече дори не сме Левски ами се превърнахме във ФК Баткофф 1911,да търпим пловдивските майни докато разбият напълно отбора ли ?
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Dog написа:Santiago Munezz написа:Цветелин Тонев е в пъти по-добър от Матондо...
Трябва да е титуляр!
Вие гледахте ли мача по Спортал? При 7 метра порта от вратарското поле за една бройка да нацели ъгловото флагче. При 30 метров пас към него топката му мина между краката като на каките от околовръстното. Ако и този ни е надеждата...има да се радваме на такива като Матондо. По- скоро пловдивската група трябва да бъде изметена от Герена. Ако някой е прозрял с каква идея излязохме на терена нека да го разясни във форума. Като четох мненията до сега не усетих някой да е усетил идеята на Ясенчо. И ако ни накарат да платиме за Карвальо (там нещата са много неясни) то на тези двамцата трябва да дадат медали за разрушаването на Левски. Само като си помисля колко добре щяхме да бъдем без тях...
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
727150 написа:ehh написа:Всеки път едно и също. Разни хора, водещи се за фенове на Левски, започват да мрънкат, крънкат, врънкат, критикуват, заклеймосват, бесят и т.н. и т.н. с което постоянно тровят атмосферата във форума.
Какво,да не критикуваме,това ли искаш?,затова вече дори не сме Левски ами се превърнахме във ФК Баткофф 1911,да търпим пловдивските майни докато разбият напълно отбора ли ?
За, какво разбиване на отбор говориш, не мога да разбера?
Вие сте много интересни хора. Сигурно си мислите, че реалният футбол е като на някоя ФИФА за електронна игра. Нареждаш го и започваш да цъкаш и да биеш. Сигурно си мислите, че разбирате и много от футбол, тактики, настроения на играчи и т.н., само защото успешно играте на Мениджъра за електрнна игра. Оставете хората да работят, стига сте мрънкали и критикували, че вече удряме дъното. Къде го има това по света или поне в белите футболни държави? Има големи клубове, които няколко сезона търпят спадове, докато изградят отбор, а вие сега искате от един полусезон вече крайни резултати?! WTF?
Направо се уляхте наистина в мрънкането, щом тръгнах да чета положителни думи за Жоро Метъла и Генов?! Отново WTF?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Някой беше питал за Балджийски.Сега играе в Несебър.Иначе за мача,отново слаб Левски.Направи ми впечатлени че играхме 4-4-2,но промяна никаква.Дано час по-скоро отбора излезе от тази дупка и започне да ни радва с красива игра.
Лошо, Седларов! Лошо...
PS: Мен ми е интересно, ако Ганя изгони Ясен, Гонзо дали ще пусне кокала или ше се натиска.
PS: Мен ми е интересно, ако Ганя изгони Ясен, Гонзо дали ще пусне кокала или ше се натиска.
Последна промяна от dxl на 25 мар 2011 16:22, променено общо 2 пъти.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- Долно уйно
- Контакти:
4akala написа:Някой беше питал за Балджийски.Сега играе в Несебър.Иначе за мача,отново слаб Левски.Направи ми впечатлени че играхме 4-4-2,но промяна никаква.Дано час по-скоро отбора излезе от тази дупка и започне да ни радва с красива игра.
Ти пък къде видя 4-4-2, кой беше вторият нападател за тази схема?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan