Гласувай за Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Re: Гласувай за Бербатов

Мнениеот athom » 26 апр 2009 00:04

Не бих гласувал за Бербатов ако не го смятам за най-добър в мача ако ще да ми беше брат, не само българин!

И болшинството от феновете тук е добре да се замислят когато пишат за сваляне на сини, червени, лилави и каквито и да било очила.
Спрете да гласувате като овци за нещо само защото е от България. И пробвайте като гледате да не зяпате, а да виждате.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 00:14

athom написа:Не бих гласувал за Бербатов ако не го смятам за най-добър в мача ако ще да ми беше брат, не само българин!

И болшинството от феновете тук е добре да се замислят когато пишат за сваляне на сини, червени, лилави и каквито и да било очила.
Спрете да гласувате като овци за нещо само защото е от България. И пробвайте като гледате да не зяпате, а да виждате.

Хм, аз ти предлагам да си сложиш, бяло, зелените, червените очила !!!....... Обикновено питам, такива като тебе дали са турци, ама ти щом брата не признаваш, отиваш към еничар !!!..... И ти пробвай да мислиш, а не да се излагаш !!!

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 26 апр 2009 00:24

По-скоро Бих си купил една ПУШКА и бих го застрелял този калъф!
Най-добрият нападател в България в последните 15 години, след Наско Сираков се казва ГЕОРГИ ИВАНОВ - ГОНЗО! И призовавам всички Левскари да застанат зад мене!
Да им серем едно убаво на червеното нападателче бербатофф!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 00:25

Keanu^Reeves написа:По-скоро Бих си купил една ПУШКА и бих го застрелял този калъф!
Най-добрият нападател в България в последните 15 години, след Наско Сираков се казва ГЕОРГИ ИВАНОВ - ГОНЗО! И призовавам всички Левскари да застанат зад мене!
Да им серем едно убаво на червеното нападателче бербатофф!

Като купиш ! Първо себе си !!!! Задължително !!!! Първо себе си гръмваш и тогава после някой друг !!!! Без да се замислиш ( точно така както си написал тая глупост - без мисъл !!!).............. Та да не се объркаш ! Гръмваш първо себе си!!!!...

Man.Utd.&Botev.PD
Контакти:

Мнениеот Man.Utd.&Botev.PD » 26 апр 2009 00:32

Стига с тези пристрастия относно БГ. футбола - тук става въпрос За или Против , и Да или Не се гласува за Бербатов . Момчето се представи доста добре / гледайки последните няколко мача на Юнайтед / затова нека го подкрепим и се надяваме , че ще продължи или защо не ПОДОБРИ играта си в този ИАНЧЕ :lol: :lol: :lol: Велик Отбор . И не го правете само защото сте българи , а се замислете кой друг в близкото минало ви е накарал да седнете и да пишете във форумите така усърдно и то с удоволвствие ?

Да си Го подкрепим :lol: :lol: :D

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 26 апр 2009 00:37

абе точно за това, че сте Българи сте прекалено пристрастни към вашто си момче както го наричате!
Ако сравним с гения на Габриел Батистута или Марко Ван БаСтен, а в България с Наско Сираков, Гунди и Христо Стоичков - та това момченце на име бербатоффф е доста жалък и смешен! Дори Емо Костадинов беше по-велик от него, нищо, че съм Левскар, ама на черното бяло не мога да кажа! Ай с Здраве! И бъдете реалисти, особено онзи Томислав от Гонг, дето припада от Екстаз като го види тоз Бербатоффф и сере на истинския Български Войн и Герой СТИЛИЯН ПЕТРОВ!!!!! Стилиян Петров най-големия Мъжкар и най-добър Футболист в България за 2002, 2004, 2005, 2007 и 2008 година!!!! А онзи е некадърник дето дали за него 30 милиона, сега се чудят как да си възстрановят парите и къде да го захвърлят! И как няма Сър Алекс да го защитава, след като той носи лична отговорност пред Малкълм ГЛЕЙЗЪР за прохабените му 30 милиона, защото ако си каже истината и онзи Американеца ще се ядоса! Затова ще го защитава, за да не го отнесе Съра. Ай отново с Здраве, и бъдете Реалисти!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 апр 2009 00:42

Жалка история, обвинения в турцизъм, глупости и тн. И това само защото някой може да не харесва парцалената кукла. Направила приличен мач, ама сумата пратена за него беше неприлична, и се предполага всеки мач да му е силен.

Само не схващам - каква е логиката, ако не харесвам барбарела да не съм българин? Та тоя кашкавал какво е направил за страната повече от всеки средностатистически българин?

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 26 апр 2009 00:47

Единствено ГЕРОИТЕ от САЩ'94 могат да се нарекат Герои направили нещо за България и всички други Олимпийски медалисти!
Така, че Томиславе Русев на вашто внимание драги ми господинчо, стига с тези Четки по адрес на бербатоффф!
Аз ако бях на вашто място - Журналист във Водеща медия каквато е ГОНГ щях да се скъсам от Хвалби по Адрес на ГОНЗО и щях да го нарека по-велик и по-добър от бербатофф по ред причини нищо е играч от А група и Герой в Левски прославил се във Вечното Дерби, нищо, че й той нищо не е напправил за България с провален трансфер в рен, но не трансферите и парите правят нещо за България! Но Гонзо като индивидуални качества е с класи над бербатофф, разликата е че този нещастник е имал късмет да го продадат едно време преди 8-9 години на леверкузен и там, че Улф Кирстен си оакчи обувките на пирона!
Успехите се измерват на Световни, Европейски първенства от Нациоланите ни отбори, както и в Евротурнирите от Български клубни отбори!

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 26 апр 2009 00:52

tprodanov написа:Жалка история, обвинения в турцизъм, глупости и тн. И това само защото някой може да не харесва парцалената кукла. Направила приличен мач, ама сумата пратена за него беше неприлична, и се предполага всеки мач да му е силен.

Само не схващам - каква е логиката, ако не харесвам барбарела да не съм българин? Та тоя кашкавал какво е направил за страната повече от всеки средностатистически българин?

Ти си идиот ! Вкарал е 41 гола в 67 участия с националната фанелка и играе в един от най-великите отбори в света. А ти какво си направил за България,средностатистически Българино?
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 26 апр 2009 00:58

Keanu^Reeves написа:Единствено ГЕРОИТЕ от САЩ'94 могат да се нарекат Герои направили нещо за България и всички други Олимпийски медалисти!
Така, че Томиславе Русев на вашто внимание драги ми господинчо, стига с тези Четки по адрес на бербатоффф!
Аз ако бях на вашто място - Журналист във Водеща медия каквато е ГОНГ щях да се скъсам от Хвалби по Адрес на ГОНЗО и щях да го нарека по-велик и по-добър от бербатофф по ред причини нищо е играч от А група и Герой в Левски прославил се във Вечното Дерби, нищо, че й той нищо не е напправил за България с провален трансфер в рен, но не трансферите и парите правят нещо за България! Но Гонзо като индивидуални качества е с класи над бербатофф, разликата е че този нещастник е имал късмет да го продадат едно време преди 8-9 години на леверкузен и там, че Улф Кирстен си оакчи обувките на пирона!
Успехите се измерват на Световни, Европейски първенства от Нациоланите ни отбори, както и в Евротурнирите от Български клубни отбори!

Теб просто няма нужда да те коментирам нали...
Интересно ми е как ще изглежда,ако коментираш такива неща на живо,пред хора...
Как ли ще реагират слушателите ти?
Никога не е късно да станеш за резил...но все пак...начина който си избрал да провокираш хората с тези идиотски мнения е интересен и доста смел.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Национален отбор”