Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот tatusindo » 25 мар 2011 12:39

fireblood написа:--------------------Чех--------------------
---Иванович---Луиз---Тери---Коул----
------------------Есиен--------------------
---Рамиреш-------------------Санчез---
----------------Лампард------------------
--------------------------Стъридж--------
----------Торес----------------------------

Резерви: Рис Тейлър, Босингва, Алекс, Макекрън, Жирков, Калу, Какута.

П.С: Според мен това е състав, с който можем да печелим титли. Както виждате единственото ново попълнение, което съм добавил е Санчез. Продадените играчи през лятото са: Малуда, Анелка и Дрогба(нищо не е вечно). Алтернативи на Ашли Коул са Жирков и Анхолт.

Не виждам адекватни заместници нито на Торес,нито на Стъридж.....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 25 мар 2011 14:10

Frankie Lampard написа:В Англия: Франк Лампард губи титулярното си място
[center]Изображение[/center]
Франк Лампард е на път да загуби титулярното си място в националния отбор на Англия. Очаква се младокът Джак Уилпър да разруши монопола на Лампард и Стивън Джерард в средата на терена.
Халфът на Челси и капитанът на Ливърпул се играли заедно или по отделно във всяка среща на "Трите лъва" от загубата на тима от Бразилия на Мондиал 2002 насам.
Джерард със сигурност пропуска европейската квалификация с Уелс в събота поради контузия. Лампард е в състава, но според местните медии ще отстъпи мястото си на новата звезда на английския футбол Уилшър. За футболиста на Арсенал ласкаво се изказаха редица специалисти, сред които и Капело.
Селекционерът Капело определи за капитан Лампард в контролата в Дания преди месец, което бе символ за това колко важен е той за тима. Преди няколко дни обаче ленатата бе върната на Джон Тери. От ноември 2003 година Лампард започна в 66 мача като титуляр от общо 69 двубоя на тима.

Лампс резерва това доказва каква шма*ка е Капело ;)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 25 мар 2011 15:11

[center]Анчелоти: Никога няма да поема Интер, аз съм човек на Милан[/center]

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти отхвърли категорично възможността един ден да поеме европейския клубен шампион Интер. Анчелоти бе начело на градския враг на Интер - Милан 8 години преди да поеме Челси през 2009 година. Преди това той бе и футболист на "росонерите" - от 1987 до 1992 година. През този сезон бразилският специалист Леонардо пое Интер само няколко месеца, след като напусна треньорския пост в Милан.

"Дали бих отишъл в Интер на мястото на Леонардо? Не, въпреки че уважавам правото на всеки да прави определени избори. Прекарал съм 13 години в Милан, невъзможно ми е да отрека миналото. Морати е казал, че си е мислел да покани и мен? Благодаря му за добрите думи, но не променям позицията си, аз съм човек на Милан. Ако Морати ми се обади в бъдеще, учтиво ще му откажа поканата", сподели пред "Il Giorno" Анчелоти.

"Завръщане в Милан? Сега съм в Челси, не мисля. Но ако някой ден (собственикът на клуба - б.р.) Силвио Берлускони или някой друг от Милан ми се обади, ще кажа "да" на секундата, защото някои взаимоотношения и някои гласове никога не се забравят", каза още 51-годишният специалист.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 25 мар 2011 15:16

Арнесен: Хамбургер ще си сътрудничи с Челси

От лятото Франк Арнесен става спортен директор на Хамбургер. Датският футболен експерт идва от Челси и обяви, че двата клуба ще си сътрудничат.

„Коопериране е силна дума. Но може и да правим някои неща заедно”, каза той, цитиран от вестник Билд.

В Хамбургер го чакат като човек, който отново ще върне славния клуб в международни води.

„Откакто обявих в Челси, че няма да подпиша нов договор, получих интересни предложения. Хамбургер е клуб с голяма традиция, никой не може да ти отнеме историята.”

„Няма да имаме парите, с които разполагах в Челси, но и в Айндховен успявах да откривам млади играчи, които продавахме скъпо”, разкри каква ще е началната му философия в клуба.

Най-належащо е избирането на треньор. Арнесен вече говори с Михаел Йонинг, който пое тима след уволнението на Армин Фее. Най-вероятно обаче от лятото ще има нов наставник.

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 25 мар 2011 16:12

След Анелка и Дрогба , Малуда е следващият който ще напусне Челси
Изображение

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш ще привлече крилото на Челси , Флоран Малуда през лятото. Шотландеца смята да си осигури повече ширина във състава за идният сезон и смята ,че Малуда би бил иделаният вариант за нападението на тима заедно със Суарез и Керъл. ''Сините от Лондон'' пък са свързвани със привличането на крилото Арда Туран което все повече говори за напускане на Малуда.''Дали ще премина в Челси ? ''Ако получа предложение със сигурност ще кажа ''да'' , заяви Арда Туран на въпрос дали би отишъл лятото в настоящият шампион.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 25 мар 2011 16:15

Не ща турци :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Мнениеот ChElSeA_FaN » 25 мар 2011 17:01

В интерес на истината Туран не е лош футболист,нищо,че е фес.Едва ли Малуда,Анелка и Дрогба ще напуснат лятото,най-много един от тях да си тръгне.
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 мар 2011 17:07

Ами възможно е да не се махнат много футболисти ...
Ама по възможно е, да се направи чистка ...

А и според мен трябва !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 мар 2011 17:17

На мен пък,Жирков ми харесва много повече от Малуда,а е и по-млад ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

StoqNKO
Контакти:

Мнениеот StoqNKO » 25 мар 2011 19:23

и на мен и незабравяйте Бенаюн :) и той ще има шанс да се докаже :) , а за Дрогба несмятам, че ще си замине

Върни се в “Архив”