Гласувай за Бербатов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гласувай за Бербатов
ще гласувам само защото е българин ,защото голът му беше просто елементарен особено начина по който отигра топката с глава
И аз гласувах за Бербоатов. Но виждам пак някаква омраза към него при условие че в момента само той ни прославя по света незнам защо толкова го мразят може би завиждат,няма значение важното е че нашето момче отново показа на света защо е най скъпия играч на манчестър!!!!!
Jackal написа:Добре аз сам фен на Манчестър от 93-4.Защо да гласувам за Берба като всеки, който гледа мача видя че #1 беше Рууни.Не казвам че Берба игра зле даде много пасове и много атаки започнаха от него но нека гледа ме обиктивно защо в България винати трябва да сме с сини червени или друго очила.
Ами абсолютно обЕктивно си мисля, че нашето момче затвори много лайняни усти !.... Защото за да прави набезите Рууни някой му дава топката !!!.... Имаме си страхотен футболист и трябва да го подкрепяме !!!!...
veni__85 написа:ще гласувам само защото е българин ,защото голът му беше просто елементарен особено начина по който отигра топката с глава
Къде се чуло и видяло ПРОСТ левскар да гласува за АРМЕЕЦ пък ако ще да е българин!
neco1960 написа:veni__85 написа:ще гласувам само защото е българин ,защото голът му беше просто елементарен особено начина по който отигра топката с глава
Къде се чуло и видяло ПРОСТ левскар да гласува за АРМЕЕЦ пък ако ще да е българин!
Редно ли е??? Тамън се сплотихме и ми стана кеф и ДРЪЪЪЪН.

neco1960 написа:veni__85 написа:ще гласувам само защото е българин ,защото голът му беше просто елементарен особено начина по който отигра топката с глава
AЗ ПРАВЯ ПОДОБНОТО ЗА ИГРАЕЩИ ЛЕВСКАРИ ИГРАЕЩИ ЗАД ГРАНИЦА.ТОВА ЛОШО ЛИ Е?
БЪЛГАРИНЪТ ЗАД ГРАНИЦА Е ПРОСТО БЪЛГАРИН А НЕ СИН,ЧЕРВЕН,ЗЕЛЕН,БЯЛ.........
А НИЕ ИСКАМЕ ДА МАХНАТ ЗАГРАЖДЕНИЯТА МЕЖДУ СТАДИОНА И НАС,ЯВНО НЯМА ДА Е СКОРО
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА
JASSA написа:neco1960 написа:veni__85 написа:ще гласувам само защото е българин ,защото голът му беше просто елементарен особено начина по който отигра топката с глава
AЗ ПРАВЯ ПОДОБНОТО ЗА ИГРАЕЩИ ЛЕВСКАРИ ИГРАЕЩИ ЗАД ГРАНИЦА.ТОВА ЛОШО ЛИ Е?
БЪЛГАРИНЪТ ЗАД ГРАНИЦА Е ПРОСТО БЪЛГАРИН А НЕ СИН,ЧЕРВЕН,ЗЕЛЕН,БЯЛ.........
А НИЕ ИСКАМЕ ДА МАХНАТ ЗАГРАЖДЕНИЯТА МЕЖДУ СТАДИОНА И НАС,ЯВНО НЯМА ДА Е СКОРО
...............................................................................................................
аз следя от близо турския футбол.и ми е интересно как играят българските футболисти там.
радвам се на всяка победа на "Бурсаспор" където вратар е Иванков.
Но те прекаляват бе братче във форумите!!!
Аз не мога да разбера пък какво не харесахте днеска в играта на Берба ???
Може би тои има най-добър поглед над играта от всички футболисти на Манчестър !!!
Може да не се движи с темпото на роналдо руни и компания , но по такъв начим им раздава топката че просто няма втори.
Гола му бил смешен има ли значение нали е гол ? А колко атаки започнаха от него??
За първи път влизам в страницата на Ман Юнт и съвсем случаино попаднах на интервю със Фъгюсън ,които потвърждава и думите ми че в този мач тои си свърши работата перфектно !!!
Може би тои има най-добър поглед над играта от всички футболисти на Манчестър !!!
Може да не се движи с темпото на роналдо руни и компания , но по такъв начим им раздава топката че просто няма втори.
Гола му бил смешен има ли значение нали е гол ? А колко атаки започнаха от него??
За първи път влизам в страницата на Ман Юнт и съвсем случаино попаднах на интервю със Фъгюсън ,които потвърждава и думите ми че в този мач тои си свърши работата перфектно !!!
...............................................................................................................
аз следя от близо турския футбол.и ми е интересно как играят българските футболисти там.
Но те прекаляват бе братче във форумите!!![/quote]
ДА СИ ПРИЗНАЯ ЧЕСТНО МИ Е ДОСТА ПРИЯТНО КОГАТО ЧУЯ ИЛИ ВИДЯ ВСЕКИ БГ.СПОРТИСТ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ НА МАКС.ПРОСТО ЯВНО САМО ТЕ ОСТАНАХА ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ГОТИНО КАТО БЪЛГАРИ.ПРЕКАЛЯВАТ НО ТАКА ТРЯБВА ДА Е С ВСЕКИ БГ.СПОРТИСТ ДНЕСКА БЕРБАТОВ УТРЕ КОТООШУ ИЛИ ГРИШАТА ДАНО СА ПОВЕЧЕ,ЗАЩОТО МИ ПИСНА ОТ НЕГАТИВИЗМА
Но те прекаляват бе братче във форумите!!![/quote]
ДА СИ ПРИЗНАЯ ЧЕСТНО МИ Е ДОСТА ПРИЯТНО КОГАТО ЧУЯ ИЛИ ВИДЯ ВСЕКИ БГ.СПОРТИСТ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ НА МАКС.ПРОСТО ЯВНО САМО ТЕ ОСТАНАХА ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ГОТИНО КАТО БЪЛГАРИ.ПРЕКАЛЯВАТ НО ТАКА ТРЯБВА ДА Е С ВСЕКИ БГ.СПОРТИСТ ДНЕСКА БЕРБАТОВ УТРЕ КОТООШУ ИЛИ ГРИШАТА ДАНО СА ПОВЕЧЕ,ЗАЩОТО МИ ПИСНА ОТ НЕГАТИВИЗМА
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА
Glasuvaite tuk za Berba !!Oficialniq sait http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={C6355B9F-F803-456B-96EA-595F2A784386}&pollid=2010