Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЕКСКЛУЗИВНО: Карвальо разтрогна с Левски, връща се в Локо!

Мнениеот blue avalanche » 24 мар 2011 19:51

"Сагата около Базил де Карвальо има ново развитие от днес, след като представителят му по случая Георги Градев съобщи, че футболистът едностранно е прекратил договорните си отношения със „сините”.

„Считано от днес договор между Карвальо и Левски вече няма, категоричен бе за Gong.bg Георги Градев, който представлява футболиста по случая във ФИФА. Едностранно прекратихме договора изпращайки факс съобщение до Левски.При това положение Карвальо е така наречения „свободен агент”. Причините са три. Първата е неплащане на две месечни заплати на Базил от страна на Левски, плюс аванс към заплата. Втората причина е недопускането му до работното място за дълъг период от време. Третата причина е чисто спортна.Това,че Карвальо не е бил картотекиран във футболния съюз от Левски, го лишава от правото му на ефективен труд, което иначе е гарантирано за всеки един футболист.”

Според Градев изброените причини са достатъчно основателни да се прекрати договора на Базил де Карвальо с Левски. "
Някой да ми припомни колко спечелени дела има Градев,че нещо ми се губят. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не беше ли същият,дето беше много "отворен" по случая с Г.Христов?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 мар 2011 19:54

blue avalanche написа:"Сагата около Базил де Карвальо има ново развитие от днес, след като представителят му по случая Георги Градев съобщи, че футболистът едностранно е прекратил договорните си отношения със „сините”.

„Считано от днес договор между Карвальо и Левски вече няма, категоричен бе за Gong.bg Георги Градев, който представлява футболиста по случая във ФИФА. Едностранно прекратихме договора изпращайки факс съобщение до Левски.При това положение Карвальо е така наречения „свободен агент”. Причините са три. Първата е неплащане на две месечни заплати на Базил от страна на Левски, плюс аванс към заплата. Втората причина е недопускането му до работното място за дълъг период от време. Третата причина е чисто спортна.Това,че Карвальо не е бил картотекиран във футболния съюз от Левски, го лишава от правото му на ефективен труд, което иначе е гарантирано за всеки един футболист.”

Според Градев изброените причини са достатъчно основателни да се прекрати договора на Базил де Карвальо с Левски. "
Някой да ми припомни колко спечелени дела има Градев,че нещо ми се губят. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Той е. Пишман юрист, който е посещавал курсове, но никога не е учил право.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 24 мар 2011 19:57

Гол Базил голгол гол! :) Време е за танци след поредния гол и поредната победа!!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 24 мар 2011 19:57

DrAvalanche написа:
blue avalanche написа:"Сагата около Базил де Карвальо има ново развитие от днес, след като представителят му по случая Георги Градев съобщи, че футболистът едностранно е прекратил договорните си отношения със „сините”.

Той е. Пишман юрист, който е посещавал курсове, но никога не е учил право.

Същия забавен тип !!!Не ме е толкова яд за Карвальо, колкото това че отново се петни името на отбора.А въобще не искам да си мисля какво ще стане, ако този тип със средно образование се окаже и прав.Тогава трябва да падат оставки !!! Успех му желая в Локото, отново :) !

Потребителски аватар
фифи перото

Re: ЕКСКЛУЗИВНО: Карвальо разтрогна с Левски връща се в Пловдив!

Мнениеот фифи перото » 24 мар 2011 20:02

Хайде малко да изчакаме?Да не стане ..сам си го е подписал,сам си го е прекратил? :)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 мар 2011 20:03

Samoyl написа:Същия забавен тип !!!Не ме е толкова яд за Карвальо, колкото това че отново се петни името на отбора.А въобще не искам да си мисля какво ще стане, ако този тип със средно образование се окаже и прав.Тогава трябва да падат оставки !!! Успех му желая в Локото, отново :) !

Имаше изказване на адвокат Иво Ивков, че няма редовен договор между Левски и Базил. Аз лично съм по-склонен да вярвам на Ивков, който е завършил право и международно признат специалист по спортно право.

А на Базил пожелавам успех и дано наистина се е възстановил. Неприятно ще е на 30 години да спира.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 24 мар 2011 20:03

ako и сега ФИФА се произнесе в полза на Локото в спора между тях и Левски и нашия ДИРЕКТОР просто е пътник.
Първо ще изплати 250 хил.евро на Базил,а след това ще ходи на колене да се моли на Базил да оттегли иска си за спиране на трансферите на Левски,защото в противен случай -Пловдив няма да може да го скрие.
От друга страна си мисля пък това да не са го мислили с адвокатчето-забрана за трансфери-нали нямат кинти,ама лошото е че не може и да продава-Тарата.-е това последното изречение се бъзикам :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 мар 2011 20:05

DrAvalanche написа:
Samoyl написа:Същия забавен тип !!!Не ме е толкова яд за Карвальо, колкото това че отново се петни името на отбора.А въобще не искам да си мисля какво ще стане, ако този тип със средно образование се окаже и прав.Тогава трябва да падат оставки !!! Успех му желая в Локото, отново :) !

Имаше изказване на адвокат Иво Ивков, че няма редовен договор между Левски и Базил. Аз лично съм по-склонен да вярвам на Ивков, който е завършил право и международно признат специалист по спортно право.

А на Базил пожелавам успех и дано наистина се е възстановил. Неприятно ще е на 30 години да спира.

Той,че не е играч на Левски-не е!Въпросът е,че "отворкото" Градев му мъти главата с някакви пари,дето Левски му дължал.Не ме е яд за Карвальо!Да го вземем в Левски,значи да "погребем" Иса(за сметка на 30-годишен играч).Не съм съгласен!

Потребителски аватар
Krasi1914

Мнениеот Krasi1914 » 24 мар 2011 20:05

Браво на Карвальо ! Много хубаво е направил. Сега ако може да ги осъди и да му платят всичко до стотинка, че и отгоре ще бъде мн. мн. добре!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 мар 2011 20:09

Ивайло Ивков е син на легендарния капитан на "Левски" Кирил Ивков. Адвокат от кариерата. Вече втори мандат е член на Апелативната комисия на УЕФА, която е като Върховен съд за цяла Европа по казуистиката и дисциплинарните дела във футбола. Като адвокат пледира пред Камарата за разрешаване на спорове на ФИФА, пред Комисията за статута и трансфера на играчите и пред Арбитражния спортен съд в Лозана.

Този човек заяви, че договор няма. Тук обаче се цитира Георги Градев, който е известен с....?

Върни се в “Локо Пловдив”