blue avalanche написа:На една победа с дузпи хич няма да се разсърдя!
Свирят дузпа срещу литекс само ако има убит футболист в наказателното поле. Но и тогава не е сигурно. Може да излезе той провокатора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:На една победа с дузпи хич няма да се разсърдя!
vvessel написа:blue avalanche написа:На една победа с дузпи хич няма да се разсърдя!
Свирят дузпа срещу литекс само ако има убит футболист в наказателното поле. Но и тогава не е сигурно. Може да излезе той провокатора
vvessel написа:blue avalanche написа:На една победа с дузпи хич няма да се разсърдя!
SANSIRO7 написа:С оглед уникалната игра на Левски от началото на пролетния дял, Литекс нямат никакъв шанс. Като се развихрят нашите ултра звукови крила /Матондо, Младенов и особено Йовов/, халфовата линия / ала Барселона/в лицето на много техничния, но за сметка на това мързелив Дарко. Абе нямат шанс ЛИтекс пред тактическия гении на Гонзо и Ясен.
SANSIRO7 написа:Нещо бъркаш, аз не плюя Левски, аз иронизирам играта на любимия ми отбор при Гонзо и Ясен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта