Проявете търпение към отбора ясно е че в момента сме в криза.И поспрете да четете постоянно какво пишат медиите за нас.На много клубове не се харесва че построихме нова база и има планове да се развиваме още и се стремят по всякакъв начин чрез медиите да прекършат Черноморец.Подкрепяйте отбора не го изоставайте заради няколко слаби мача.Мисля че сега Гочето ще вдигне отбора.Този човек е от много години във футбола и ги знае нещата.Мисля че имаме сили да победим Славия за купата и после на полу-финала нищо не се знае.
Основният проблем който видях при Велков е,че играчите ни са слаби физически което ме навежда на мисълта че подготовката не е била на ниво.
Другите причини които не искам да са верни са че или отбора се дели на групички българи и чужденци или бойкотират някой в отбора.Има време ще разберем.
Тук не подкрепям Събев,а Черноморец Бургас!Отборът ще го има след него,ще го има и след нас!
Обстановката в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Обстановката в клуба
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- синя слива
- Контакти:
Истината е проста .Събев ги лъже че им плаща,а те него че играят.С пръдня боя не става.
miriminka написа:Ще има ли вход контролата в събота?
Не разбира се !
[center]
[/center]
[/center]Re: Обстановката в клуба
Converse написа:miriminka написа:Ще има ли вход контролата в събота?
Не разбира се !
Що са базикаш...Глей сега какво стана в другата тема дето пусна партенката за 5 лева вход...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Converse написа:miriminka написа:Ще има ли вход контролата в събота?
Не разбира се !
Що са базикаш...Глей сега какво стана в другата тема дето пусна партенката за 5 лева вход...
Само да не докарам инфаркт на някой, че ще съм гузен после ..
[center]
[/center]
[/center]Гочето
Ta да споделя мислите си на глас. Гочето е в Бургас. Признат специалист излязал от анонимност преди 20 години, когато направи провинциалния Етър шампион. За ЦСКА и Левски - знаем успехите му, но аз не ги признавам, защото в тези отбори шампион се става и с "чужда" помощ от "наши" хора. Кариера треньорска в Унион Берлин, Локо Сф,разните му кипърски Анортозиси, Нафтекс и прочие. Това му е визитката + спечелването на млада, красива и надарена украинка, която накара Гочето да обръсне мустака, да остриже до кожа останалата и без това малко коса и "Генералът" да заприлича на мутра свалила току-що 50 кг. "чиста" мускулно-химична маса, а тестостеронните му нива да паснат в нечуван синхрон с мерака му за футболни одисеи. Та...
Първите ми впечатления от идването на Гочето хранят у мен съмнения за това, че човекът или не предполага с какво се захваща или има сладката задачка да извърши поредната "нежна революция" изкуствено заплодена, подхранена и подплатена от чичо Митко ( кой, каквото сам си направи и 100 челяка не мой му направят). Склонен съм да вярвам на последното. Факта, че Василев върна в отбора Хайри, Зайц, Дяков и Цонков ме кара да вярвам в превратната същност на поредното му назначение на Лазур. И прелетните щъркели знаят, че гореспоменатите футболисти не бяха отстранени еднолично от вечно сополиво-мънкащия Велков. Гочето ще си докара и работливата пчеличка Жужо. Въпрос на време е. След идването му тук не виждам, какво би спряло италиано-сръбския микс с душа на бук да се всмукне към изхода на Лазур...Не, че Гочето ще е манна небесна, но ако ще се мре то поне да е от ръката на специалист с български произход и Търновски корени...Нъъъл тЪй. Кво Ша кажете виЙ...
Първите ми впечатления от идването на Гочето хранят у мен съмнения за това, че човекът или не предполага с какво се захваща или има сладката задачка да извърши поредната "нежна революция" изкуствено заплодена, подхранена и подплатена от чичо Митко ( кой, каквото сам си направи и 100 челяка не мой му направят). Склонен съм да вярвам на последното. Факта, че Василев върна в отбора Хайри, Зайц, Дяков и Цонков ме кара да вярвам в превратната същност на поредното му назначение на Лазур. И прелетните щъркели знаят, че гореспоменатите футболисти не бяха отстранени еднолично от вечно сополиво-мънкащия Велков. Гочето ще си докара и работливата пчеличка Жужо. Въпрос на време е. След идването му тук не виждам, какво би спряло италиано-сръбския микс с душа на бук да се всмукне към изхода на Лазур...Не, че Гочето ще е манна небесна, но ако ще се мре то поне да е от ръката на специалист с български произход и Търновски корени...Нъъъл тЪй. Кво Ша кажете виЙ...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Няма мрем бъдете спокойни бием Славия и се вдигаме. 
[center]R.I.P[/center]
- hristo1306
- Контакти:
преди си имахме тони/неЛука/ - сега си имаме тамагочи.Дано потръгнат нещата и ги направи тамагочета на терена !!!