Ботев Пловдив гостува на Загорец в сряда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пловдив гостува на Загорец в сряда
Не е нормално отбора да играе толкова безотговорно както днес в Нова Загора. Имам усещането, че голямата преднина и финансовата обезпеченост са приспали футболистите и ще трябва някой да им се скара сериозно. Отборът е длъжен да дава всичко от себе си във всеки мач, най-малкото заради феновете си, които и днес в работния ден, при лошо време, пак се представиха на ниво и не спряха да подкрепят отбора през целия мач.
stanislav89 написа:При положение ,че толкова много хора отсъстваха днес и че напоследък играем все по-високомерно , се радвам че сме успели да обърнем!
Това че някои отсъстваха не е оправдание.До гола за Загорец наще си мислеха че те сами ще се бият.Днес полицията в Нова Загора беше от Бургас и един полицай присъствал на мача ни с Нафтата сподели че играта ни е в пъти по-зле от тази на Лазур.Не че неговото мнение е меродавно НО нещо трябва да се промени.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- bulgaro
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Освен последния мач с Нефтохимик ,трудно ще мотивираш футболистите срещу тия селски отбори.
Това не е оправдание!
Емо добре го каза - щом ние сме мотивирани да стоим два часа на дъжд и вятър, да пропътуваме 300 км за собствена сметка, заради идеята, заради подкрепата, заради името, значи и те трябва да са мотивирани, ако не от друго, то поне заради нас.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- Yellow blood
- Контакти:
Мен ме притеснява негативната промяна в манталитета на играчите. Есенния сезон ме кефиха много повече - играеха със самочувствие, с настроение, с хъс. Вкарваха по 5, 6, 8 гола. А сега, като че ли играят по инерция и са се понесли по течението. Направиха едно силно първо полувреме с Асеновец и едно второ с Карлово. Есента много ми харесваше манталитета, който започваше да се изгражда - на победители, на лидери. Той ще ни е много нужен и във Б и особено в А група. Спомням си дори и в силните години на Ботев, когато като домакини в А група мачкахме наред, при гостувания и равенството беше успех, дори и с/у посредствени отбори. Причината според мен беше липсата на манталит на победители и за това го споменавам толкова често и си мисля, че трябва да свикнат с него от В група, за да им хареса и да продължат да го носят със себе си. Иначе е ясно, че във В можем да бием всички, даже и като гости, даже и когато са ни повели. Но целта според мен е много по-дългосрочна и трябва да се мисли за нея от сега, а не да се успокояваме, че всичко е наред. Футболистите трябва да са пределно мотивирани във всеки мач. Може би е добре Бакала и Коцето да им скръцнат малко със зъби, да ги постреснат, да ги съживят. Вече по много постове има и доста конкуренция и е хубаво, който не демонстрира желание за игра да поседне на пейката, щом не е мотивиран. А другият инструмент за мотивация е предстоящото подписването на професионални договори. Нека футболистите разберат, че трябва да ги заслужат с играта си, а не с името, което имат до момента.
Нека бъда разбран правилно - не недоволствам. Напротив, кефя се на отбора и на всичко постигнато, но точно за това и искам да продължим да надграждаме и да има мислене в дългосрочен план, а не да се успокояваме, че всичко сега е лесно и е наред. Най-ненавиждания ми отбор в БГ е подуенският, но много пъти, в добрите им времена, съм им завиждал за спортната злоба, за хъса, с който мачкат противника си и не спират да вкарват колкото гола могат. Скоро четох и как САФ се е карал на футболистите на МЮ в съблекалнята, на почивката, при резултат 2:0, защото били пропиляли още 4-5 чисти положения и им е казал, че по този начин не уважават публиката. Мисля, че и ние сме публика, която заслужава уважение от отбора си.
Нека бъда разбран правилно - не недоволствам. Напротив, кефя се на отбора и на всичко постигнато, но точно за това и искам да продължим да надграждаме и да има мислене в дългосрочен план, а не да се успокояваме, че всичко сега е лесно и е наред. Най-ненавиждания ми отбор в БГ е подуенският, но много пъти, в добрите им времена, съм им завиждал за спортната злоба, за хъса, с който мачкат противника си и не спират да вкарват колкото гола могат. Скоро четох и как САФ се е карал на футболистите на МЮ в съблекалнята, на почивката, при резултат 2:0, защото били пропиляли още 4-5 чисти положения и им е казал, че по този начин не уважават публиката. Мисля, че и ние сме публика, която заслужава уважение от отбора си.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Любимият ни "Ботев" има нужда от повече "бойци"/футболисти които се раздават максимално във всеки мач/!Васко Гуджев,Ангел Рахов,Данчо Минев,Наско Курдов са едни от тях.На обратния полюс са разни "псевдомайстори" Лимона,Манчев и сие.Според мен от по-опитните освен Данчо Минев/ако изобщо остане/не виждам друг футболист около който да се гради бъдещето на отбора.Футболист за пример на младите си съотборници!
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Тази "примадона" ни реши всичките /хайде почти всички/мачове!Никога няма да забравя първите 20 минути срещу "Марица", когато нашия тим воден от големите "майстори"Манчев,Какала и сие беше тотално смачкан и ако не беше Илия Николов щяхме да губим с 0:4!Както и да е ,няма нужда от излишен спор всеки си има мнение.Отборът ни играе все по-икономично,по-пестеливо /меко казано/което лично на мен не ми харесва!Затова харесвам хъса на момчета като Васко Гуджев и Ангел Рахов които просто "горят"в играта!
Според мен на Тимонов не трябва да бъде предлаган професионален договор. Вече два мача подред, той не играе с никой друг освен с Манчев и Минев и умишлено не играят с централният ни нападател Курдов. Имам чуството, че Лимона е раделил отбора на лагери и според мен трябва по най-бързият начин да напусне отбора, за да не разруши колектива, който е изграден с толкова усилия и труд. Ако бяха играли с Курдов в тези два мача, щяхме да сме отбелязали поне 10 гола !!!
djordano написа:Според мен на Тимонов не трябва да бъде предлаган професионален договор. Вече два мача подред, той не играе с никой друг освен с Манчев и Минев и умишлено не играят с централният ни нападател Курдов. Имам чуството, че Лимона е раделил отбора на лагери и според мен трябва по най-бързият начин да напусне отбора, за да не разруши колектива, който е изграден с толкова усилия и труд. Ако бяха играли с Курдов в тези два мача, щяхме да сме отбелязали поне 10 гола !!!
И аз мисля точно така (или поне това виждам на терена) , безброй връщания на топката към Манчев на по задни позиции и атаката се проваля .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
А бе пичове стига сте ги нареждали.Тва са си наште футболисти- на Ботев.Лимона ,Манчев-слаби били,а нима Курдата е същия от първия полусезон.Според мен имаме много добри футболисти но те трябва да разберат че с пестене и делене работата няма да стане.
Трябва да играят първо за отбора а след това за себе си.Никой от тримата не би тежал така на мястото си както в Ботев и сигурен съм те го знаят-пример Какала.
Марин вече доказа че не робува на имена.Наща е лесна-всеки мач сме с отбора,футболистите да му мислят-дали ще заблестят или изгаснат.
Трябва да играят първо за отбора а след това за себе си.Никой от тримата не би тежал така на мястото си както в Ботев и сигурен съм те го знаят-пример Какала.
Марин вече доказа че не робува на имена.Наща е лесна-всеки мач сме с отбора,футболистите да му мислят-дали ще заблестят или изгаснат.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- Yellow blood
- Контакти:
карлито написа:Според мен имаме много добри футболисти но те трябва да разберат че с пестене и делене работата няма да стане.
Трябва да играят първо за отбора а след това за себе си.
Ето това е истината. Имаме много добри играчи, но освен можене и талант, трябва и желание и раздаване на макс. Във всеки мач. Това е начинът да израстнат и те самите и отбора като цяло. Ако се успокоиш от това, което си постигнал, спираш да растеш. А всичките ни играчи са още доста млади и си мисля, че би трябвало да са доста по-амбициозни в целите си и футболното ниво, което искат да достигнат.
А пък за разцепление на отбора на групички изобщо не ми се мисли. Вижда се, че публиката забелязва и най-малките подобни симптоми и в крайна сметка всички футболисти биха били губещи в една такава ситуация. Няма нужда от мерене на пи*ките м/у по-млади и по-опитни, м/у звезди и "черноработници". Всички са еднакво необходими на отбора и ние подкрепяме всички. Но само до като ви виждаме като едно цяло - като БОТЕВ Пловдив.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!