GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За спортната журналистита и правописните грешки.
До Ки Чо:Приветствам стремежа ти,но за съжаление и ти си допуснал характерна за западните говори грешка-да употребяват КОЙ, КОЙТО вместо КОГО ,КОГОТО.ПИШЕШ НЕПРАВИЛНО"НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА"вместо "НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА"/СМИСЪЛЪТ НА ИЗРАЗА"НЕ МУ ПУКА"ВСЕКИ ЗНАЕ,но аз не знам какво значи буквално/Коментаторите редовно се изразяват напр.така:"Да видим КОЙ ще замени Гаджев "/Гаджев ли ще бъде заменен?Той ли ще заменя НЯКОГО ?КОМЕНТАТОРИ ,МНОГО ДРАЗНИТЕ С ТОЗИ НАЧИН НА ИЗРАЗЯВАНЕ !!! Дано и аз не съм допуснал правописна грешка!
До Методито:Изглежда ,че едни знаят едно ,но не знаят друго.Ти напр. пишеш ТЕЯ вместо ТИЯ.ХОРА,НЕ СИ ЗНАЕМ ЕЗИКА! ЖАЛКО!
- Nevertheless
- Контакти:
Много хора са си втълпили, че от спорт и по-конкретно от футбол се интересуват само лумпени и хора, които могат да броят до 8. Постовете в тази тема категорично опровергават това мнение, което ме радва страхотно.
Поздравления от мен !!
Поздравления от мен !!
А ти ,Wire,пишеш:...статията се пише от НЯКОЙ!?Правилно е:...статията се пише от НЯКОГО!Подлог е СТАТИЯТА!
gevel написа:А ти ,Wire,пишеш:...статията се пише от НЯКОЙ!?Правилно е:...статията се пише от НЯКОГО!Подлог е СТАТИЯТА!
Ти май не си разбрал написаното от мен, но се заяждаш!

...и те са хора все пак....ако само това им е проблема ОК.....но трябва да се научат да пишат безпристрастно и без клубни пристрастия....което им е доста трудно.
Wire,моля за извинение!Не съм редактор,а човек,който не знае много неща от граматиката.Аз просто исках да посоча нещо ,което смятах,че си сгрешил .А с главни букви съм изписал думите ,които исках да акцентувам .Интервали не съм съблюдавал.
До Wire. В изречението "Бананът е изяден от човека" кой върши действието и коя дума е подлог?/лека закачка,на която не можах да устоя,прощавай!/
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
stenly написа:emi_loko_plovdiv_usa написа:стенли и другите можр ли да се направи нещо и цялото саудио предаване на спортно шоу гонг да се качва тъй като съм чужбина и много често прекъсва, а и също така го пропускам
emi_loko_plovdiv_usa, от известно време го качваме на сайта, в аудио-секцията. Можеш да го слушаш ето тук: http://gong.bg/last.php?audio&category_id=4&page=1
стенли аз това го знам но мен ми се иска да пускате цялото 60 минутно а не само първите 2-3 минути с новините защото тук в Америка прекъсва и ако е възможно пускайте го всеки ден не пропускайте ден, просто няма как да го чуя ако не през линка
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Из
Жекова има 3200 точки, а не 3000 - http://www.theglobeandmail.com/sports/m ... le1954802/, не че ви пука...
Сани Жекова взе злато от Световната купа
Жекова има 3200 точки, а не 3000 - http://www.theglobeandmail.com/sports/m ... le1954802/, не че ви пука...
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”